A Demokratikus Koalíció szerint egy friss EU-s felmérésből az derül ki, hogy a járványkezelés minden vizsgált kategóriájában Magyarország az utolsó helyen végzett.

DK: "Orbánék félrekezelték a járványt"
Fotó: dkp.hu

Közösségi oldalukon osztották meg a bejegyzést, amely szerint:

Orbánék félrekezelték a járványt, és ennek mi, magyarok ittuk meg a levét.

Hozzátették:

A bíróságon kell majd felelniük az ország tönkretételéért.

Forrás: Facebook
Címlapkép: dkp.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@magyar1: Csak éppen abból volt kevés, ami elengedhetetlen a gyógyuláshoz- ápoló, szakápoló. Ezért van 30 ezer sorszámozott kövünk( ez is milyen már, nagyon rossz emlékeket idéz- a koncentrációs táborokban látták el sorszámmal az embereket), és nem tudjuk, hogy az a 40 ezer akit egyik napról a másikra kidobtak a kórházakból, azok hogyan élték túl- mennyire romlott az állapotuk, és nem tudjuk, hogy akiket telefonon keresztül gyógyitottak!!!, azok most milyen állapotban vannak. És, hogy volt minden? Nem mondanám- mert nem volt ingyen tesztelés az egész lakosságnak( mert nem herdáljuk a közpénzt-mondta Gulyás Gergely), Nem volt felkészülve az iskola, a szülő, a diák az on-line oktatásra, nem volt digitális tananyag-holott Czunyiné elköltött rá 6 milliárdot. Soroljam még???
kereső
@magyar1: Az egyik legfontosabbat kihagytam: az emberekről történő gondoskodást- ami nulla!, úgy is mondhatnám, hogy értékelhetetlen a negativ tartományban is!.
kereső
@fideszes gyökér: És fóleg megtakaritást jelent az eü.-nek, a nyugdij kasszának- hiszen a halottak nagy része már nyugdijas korú volt.
vitriol
@magyar1: Már aki meg van elégedve a 30 ezer halottal!
ómió
Bizony! A diplomás komcsik "oltáspártiságával" duplaannyi halottat is "kivívhattak volna"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok