Tényleg az az érzésem, hogy a regnáló kormány maximálisan elhitte, hogy bármit megtehet! Esetleg azt próbálgatja, hogy meddig mehet el, bár ez kevéssé valószínű, hiszen azt már a magánnyugdíjak lenyúlásakor felmérhette: bármeddig, csak jól kell kommunikálja.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Amikor először olvasta, azt hittem ez vicc. Aztán kiderült, hogy ez a mai valóság! Kásler már teljesen megzakkant.! Mindenesetre az illető hölgy sok sci-fit olvashatott. A kristályba zárt információ pl egy regényben szerepel. A Jézus, mintpártus herceg is már régi mese. Érdemes lenne neki is sci-fi regényt írni, bár az nem fizet ilyen jól, mintha mindezt komolyan "egyetemi" szinten adja elő, és vannak hívei.
A Lovagkereszt mára már teljesen értéktelenné vált, a díjazottak listáját tekintve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@ómió: Na, akkor már csak egy helyreigazítás! A nyugdíj kassza már az 1900-s évek elején létezett!
Mint ahogy a háború előtti több betegbiztosító rendszer. Mindegyiknek meg voltak a saját egészségügyi intézményei. A kirovó - felosztó rendszer miatt az éppen járulékot nem fizetők helyett ( katonai szolgálat, gyermek szülés utáni időszak, később a GYES, stb. az állam állt helyt! A járulék összegét is az állam határozta meg, mint most. Csak nem a költségvetésbe folyt be.
kereső
@Nessy: Nem csak hogy létezett- hanem volt külön vagyona is, amelyet az első "szabad" magyar országgyűlés juttatott a nyugdij alapnak, és külön az egészségbiztositási alapnak.Épületek, mol, richter ...etc részvények.
Tudod mikor szünt meg? Az első orbán kormány idején- amikor a szenátor asszony volt a biztosa ezeknek az alapoknak e felügyelője. Úgy megsikerült "figyelni", hogy ezen vagyonok elvesztették "pántlikázott" alap jellegüket és állami lett minden. Tulajdonképpen ekkor kezdődött Magyarországon a Társadalombiztositás felszámolása. Befejezte a 2. orbán kormány, amikor 2012. január 1 napjával az alaptörvény törölte. Ilyet még horthy sem csinált- ezzel szűnt meg 120 év után a társadalombiztositás kicsi hazánkban.
Érdekes, hogy a manyup lenyúlás levezénylése , és atb. alapok vagyonának lenyúlása ugyanazon személyhez kötődik. Nem véletlenül övé Abádszalók. Hogy szokták mondani? Kötélre érett? Arra.
Nyírfa
Hűha...talán mégis kéne az a Lipót.
Ha jól értem - és jól értem - , akkor tömény és nyílt zsidóellenes uszítás történt a héber írástudók mint bűnbakok megjelenítésével. Köves Slomó felveszi-e a kesztyűt, amit a kormány elé dobott?
Aztán mit szóltok ahhoz, hogy Mimagyarok Isten fiai és leányai vagyunk? Bezzeg a Brüsszel! Hát így kekeckedjen velünk az az istentelen népség. Amikor mi vagyunk a Gyök.
ómió
@Nessy: Ez így van, viszont annak a valóságtartalmából, amit írtam, semmit nem von le! Aki itt lopott, (az államtól), azok az efftársaid voltak, még, ha a "Zorbánra" hazudnák is!
Nessy
@kereső: Amikor Selmeczi Gabi az utolsó 54 milliárdot "mentette" meg a tb alapból, akkor ott dolgoztam. Úgy látszik, imád milliárdokat "megmenteni, majd eltüntetni"!
kereső
@Nessy: azok a TB alapok, most hernádit, csányit, és azt gazdagitják, aki a kaszinók felett diszponál. Férgek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.