„Döntsük le a falakat!” címmel elkészült a „99” Mozgalom első kampánydala, amelyet értesüléseink szerint az ellenzéki összefogás kampánynótájának szánnak – írja a Blikk.hu.

A sodró lendületű klipben számtalan sztárművész mellett orvosok, ápolónők, tanárok, vállalkozók, alkalmazottak, egyetemi hallgatók énekelnek közösen.

A sztárparádé résztvevői között többek között láthatjuk Nagy Bandó András humoristát, Molnár Áron Noárt, Fullajtár Andreát, Márton Andrást, valamint Jordán Tamást és Molnár Piroskát, a Nemzet Színészeit.

Velük együtt dalol Herceg Zoltán stylist, Mécs Imre politikus, Iványi Gábor lelkész, Németh Péter újságíró, Bach Szilvia humorista.

Forrás: Blikk.hu

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Sztárok is vannak? Talán még dugójelenetet is előadnak?
Namely
@fűre lépni szabad: :D
annyira gyönyörű, ahogyan felvezeted, amint én az őszinte véleményem miatt "fideszcsicska" lettem, miközben az egekig magasztalod, akinek a másik oldalon őszinte véleménye van. :D
Nem várom el, hogy megértsd, ahhoz túl ostoba vagy.
De nem baj, van itt neked társaság:

pl @teuton57: aki egy népdalban azt hallja, hogy "kislány" akkor, mivel jobboldaliak éneklik ezt, ezért a kislány az természetesen 8 éves lehet csak (mintha nem hallotta volna még a "kislány" szót huszonévesekre használni, de ez neki mellékes, hiszen meg akar bélyegezni egy neki nem tetsző politikai közösséget. Tehát annak éneklése miatt következtetést von le arra nézve, hogy milyen egy egész politikai közösség.
Hol is volt ilyen "logika" és milyen kontextusban? Ja megvan: a kuruc.info oldalon és a minden zsidó perverz, koszos, büdös, és pedofil.
Gyurka80
@sgl: Dobrev- gyurcsány és az emberi jogok? A szemkilövetés mióta emberi jog?
Gyurka80
@fideszes gyökér: Ne trollkodjál idióta!
fűre lépni szabad
@Gyurka80: tegnap, 20:49

Te még mindig itt tartasz, te szerencsétlen?
Buta vagy és hülyén fogsz meghalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.