Miközben a futballbarátok többsége is elítéli a magyar szurkolók egy csoportjának az angolok elleni  meccsen tanúsított magatartását, vannak olyanok, akik szerint még messzebbre kellett volna menni.

"Szijjártó zseniális, a n***ernek szivárványos banánt kellett volna bedobni" – így reagált a szélsőjobb a magyar-angol meccs botrányos eseményeire
Fotó: Twitter

A magyar szélsőjobbos portálokon többnyire a Szijjártóéhoz hasonló módszert alkalmazzák: relativizálják a huhogást és egyéb rondaságot, hiszen az angol szurkolók között is vannak bunkók.

Van, ahol az angolokat "picsogónak" nevezik (nem akarunk reklámozni ilyen oldalakat, de bárki rákereshet erre a kifejezésre, lesz rá találat), Sterlinget niggerezik, buzizzák ("aki kiáll a buzik mellett, az mind buzi"). Szijjártó Pétert viszont még inkább szívükbe zárták.

Válogatás a magyar széljobbos portálok kommentjeiből:

Love you forever Steffen Gregg, ez is egy buzi majom.

Aki kiáll a buzik mellett, az mind buzi, tehát az angol csapat is komplett buzi kivétel nélkül.

Inkább aggassák rám a "rasszista" címkét, mint terrortámadás áldozata legyek.

Mondjuk mennyi esély volt arra, hogy egy meleg néger gólöröme után olyan pólóban szerepeljen amin nem "buziüzenet" van írva...

Mondjuk az rendben van, h a maki meg direkt hergeli őket?

Borzalom, hogy nem tudták visszaterelni őket az évezredek alatt kialakult élőhelyükre. A fehérek sem mentek Afrikába púposkodni, ezek mi a tököt keresnek itt?? Miért kell minden életképtelen evolúciós selejtnek végül mindig a fehér ember nyakán kikötni?

Elég lett volna csak egy szivárványos banán, abban minden benne van.

Amikor kiszaladt a szögletzászlóhoz ünnepeltetni magát, bekiabálások helyett banánnal kellett volna kínálni síri csendben.

Kedves Péter, zseniális, elegáns húzás. Remélem angol nyelven is kiírtad meglátásod.

Hogy Orbán Viktornak mi a véleménye az egészről, egyelőre nem tudni, de sajtófőnöke közleményéből már sejteni lehet.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
az orbáni 11év alatt az ostobák,magyarországon a duplájukra szaporodtak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ez nagyon ocsmány kofáskodás egy külügyÉRTŐL, hogy a négereket veszi szájára annak a gyülekezetnek a tagjaként, akik úgy viselkednek, egostaként teszik a dolgukat, mint akik most jöttek le a fáról
.
---- -Fidesz evolúció.
www.youtube.com/watch?v=llEmY6yushQ&t=16s
------------------------------
.
Ahelyett, hogy bemagolná a diplomáciai nyelvet, a saját hatáskörébe tartozó akadémián, vagy min is
.
----- -Diplomáciai szaknyelvi vizsgákra felkészítő képzés
www.magyardiplomaciaiakademia.hu/kepzeseink/kulugyi-szaknyelvi-kepzes
-------------------------------
.
Azon a szinten, amelyel a kedves vezető a szolgálatáért megajándékozta a kofa szint nem menő!
Nessy
"Szívderítő" ezeket az intelligens, keresztényi, jobboldali írásokat olvasni! Minő szerencse, hogy Orbán szerint nincs rasszizmus kis hazánkban. Azért ezt közölhetné a külügyérével is. Tényleg, ha nem fehér bőrű zarándok érkezik az Eucharisztikus kongresszusra, azt banánnal fogja külügyérünk "üdvözölni"? Már lehet kapni, és olcsóbb, mint a magyar gyümölcs.
kereső
A sarki krimó szintje- ez a magyar kormány és sleppje. Szégyen!
Bár egy jobb sarkiból az ilyeneket kidobják.
Qqberci
Egy valós problémát az ilyen szíjrágó-féle sz@rzsákok csak súlyosbítani tudnak. Még ahol nirmálisan állnak hozzá, ott is valós a probléma:...

qqberci.samunet.hu/sound/railway.mp3
RonaGyuri
@Qqberci: orbán és bandája ékes bizonyítékát adják az IAAF felé, hogy ide nem szabad VB engedni!! =))
gina
@Shikari: Az ilyen alja szemetet mint te is ki kell tiltani minden közösségi oldalról. teszek rá... szemét mocsok alja ////
RonaGyuri
@sgl: ők sem!! =))
s ugye az IAAF vezetője Sebastian Coe, akinek nekiálltak a PM-ét mocskolni miközben számítanak a segítségére???
namihami
@Shikari: 19.36:. A Fradi niggereit is elkezdik majd söröspoharakkal dobálni? A ""magyar bajnokság"" niggereit szivárványos banánnal kínálni?
Vagy azok, ha kimennek erre a ""magyarosch focira ( nem volt könnyű leírni)"", akkor kifakulnak? Netán a meccsek éjjel, világítás nélkül zajlanak?
namihami
@Shikari: De ott vannak, nem?
És az angol mégiscsak gyarmatbirodalom volt, szines állampolgárokkal. Nem emlékszem, hogy nekünk nemhogy szinesbőrű lakossal, de egyáltalán gyarmatunk lett volna. Csupán mostanság kezdünk néhány ""niggert"" próbaképpen honosítani, hogy legyen gyarmati lakosságunk.
Clavigo
@Shikari: A mutterod a patkány,,,te büdöslábú bocskoros oláh..
Clavigo
@Shikari: Te réti néger vagy... aaz nem számit szinesbőrűnek felétek ?
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 19:18
„a 128 pápaválasztó bíborosból 53 európai (közülük 22 olasz), 24 latin-amerikai, 18 afrikai, 16 ázsiai, 13 észak-amerikai, 4 óceániai”.
innen:mandiner.hu/cikk/20201128_a_telex_es_az_elso_afroamerikai_biboros_meg_az_afrikai_biborosok
Van tehát választék, lehet felvásárolni a banánt, persze csakis akkor, ha a huhogók, makogók következetesek. Cifra egy buli lenne, nem magyarázná ki sem a Schmidt Maca, sem a futsalos kakadu.
Nessy
@Giovanni Alba: Ha Orbán szólna nekik, a sok izomagyú marhája megtenné. A diplomácia feje is vinné a banánt Meg vagyunk mi áldva az Isten állatkertjéből kiszabadult egyedekkel!
rokker33
Mocskos niggereket kell védeni nem az európai embert! Nem baj 2040 re már kisebbségben leszünk, ha így haladunk,még talán hamarabb is! Az angolok nagyon hergelték a magyarokat a mezt sem kellett volna levennie annak a banánzabáló csimpáznak ! És ne utáljuk a niggereket...
csak úgy....
az orbáni 11év alatt az ostobák,magyarországon a duplájukra szaporodtak!
Nessy
@Pegero: Tudod mit mondott Lucifer Ádámnak? "Tragédia, nézd komédiának, és szórakoztatni fog legott"! Ami manapság kis hazánkban van az nem ritkán tragikomédia! Egyik másik intézkedés, szózat, indoklás viszont tragikus.
nezelodo
Alakul a politikai barátság az Egyesült Királysággal, és megrajzolták a mi vezetőink, a saját politika kultúrájuk mibenlétét is. Nem sokban különbözik a 2006 után megdicsőült csőcselék hitvallásától.
Az igaz magyar drukkerek azon indoklása, hogy a "fehér ember sem ment Afrikába", alapjaiban kérdőjelezi meg az oktatásunk hatékonyságát.
Ezek után mégiscsak szerencséje van hazánk második számú focistájának, hogy úgy döntött (az apja), a foci helyett a hitszónoki és katonai zsenijét helyezi előtérbe, mert vajon neki mit kiabáltak volna be a szurkolók?
Yoda69
Minden masodik izomagyu majmon Nagy Magyarorszag feliratu fekete polo van. Ez nem lehet a veletlen muve. Gondolom ezt is kozpenzbol fedezte kubatov elvtars az utraknak.
Németh István
Az angol vörösfejű torzonborz, a morzsák érdekében egész nyugodtan fényesre nyalhatja az Eu. vezetésének a seggét! >> egy nemzetet, pláne a sport terén kiválóeredményeket hozó Magyar Nemzetet a sportba kevert aljas politikával leheta leginkább megsérteni, megalázni! Ennyi!!!
Gazella
Kakadu... kurva nagyot tévedtél.
Óriási különbség van a füttykoncert és a rasszista majomhuhogás között, meg a poharak behajigálása között.. Az angolok nem szoktak rasszistázni, de az ultraviola kubatov verőemberei meg a narancs bagázséi is igen.
balos
@sgl: A "túlképzett" hulla rablók,a polgári-börösök és a vidéken bújkáló ,de még "lélegeztető-gépen" tartott 56os parti lányok!
Toller Béla
No, itt, ezen a ponton kellene mélyen elgondolkodni azon, hogy miben volt mégis igaza bolsevik elődeinknek, és egészen pontosan miben nem ! Mert ez így sehová sem vezet. Nincs mégegyszer ezer éve ennek a kis alávaló nemzetnek, hogy megérkezzen Európába !
Nessy
@Shikari: OK! Magyarország a magyaroké! Ez esetben ne rendezzünk nemzetközi sport és egyéb eseményeket! Vagy ki kell tenni a határra egy táblát, hogy "Színes bőrűeknek, liberálfasisztáknak, szűzqurváknak, tilos a belépés!"
Clavigo
@Shikari: Orbán apád is színesbőrű...
Gazella
A fotó alapján simán betudják gyűjteni a rasszista magyarokat...Sőt!! Több fotó alapján is.+ videóról is.
Rockxy
óje, hamár n+++ger, akkor legyen f""ér, és ma###r is és így tovább, tovább.
ja, zs}}dó!
és fr§§§ia!
s@t☼bbi...
fűre lépni szabad
A magyar foci pont annyira szar, azon a szinten van, mint a szurkolói!
Az új kormánynak az első feladata, hogy a TAO-nak annyi!
Profi csapat éljen meg az eredményeiből - EZ A MINIMUM, TE FASZSZOPÓ!
Nem tudsz megélni az eredménytelenségedből?
Akkor teljesíts jobban vagy dögölj éhen, a kurva anyád!
Yoda69
@fűre lépni szabad: Abszolut egyetertek.
Yoda69
@Shikari: Miben kreativok? A gyalazkodasban? Ez aztan nagy erdem. Ezzel most elerik hogy 5 meccsre megint zart lelatos meccseink lesznek. Idiota nacik ezek, nem magyarok.
Yoda69
@Shikari: Te szerencsetlen roman, nem veszed eszre hogy ezzel csak azt eritek el, hogy mindenhonnan kirekesztitek Magyarorszagot? Persze tudom neked mindegy, mert te igy is ugy is megkapod a fejpenzed a propanga miniszteriumtol. De 9,5 millio magyar emberrel kibasztok.
Nessy
Drága külügyérünk! A színes bőrű püspököknek, papoknak,zarándokoknak, is akar "banánt ajándékozni"? Amilyen csoda intelligens, és diplomatikus képes lenne rá!
Nessy
@Mirabilis: Kellett neked szóba állni vele! ( Én is időnként belesétálok a csapdába) Vannak akiknek az "értelmes hozzászólás" a végén, ha nem mindjárt az elején, gorombaságot jelent.
Nessy
Te Jó Isten! Ez most a propeller, vagy egy útszéli bögrecsárda, hajnal felé, mikor már csak a házőrző eb józan?
Néro
Szívárványos banánt Józsi nénid ad neked a seggedbe.
gina
Egy külügyminiszter igy nyilatkozik??? egy aljas mocskos kis szemét patkány az ilyet el kell taposni a bandájával együtt, szégyen a magyarokra ez a primiriv elmebeteg fidesz szekta
gina
@Mirabilis: Hagyja ezeket az IQ nullákat a patkányok a fidesz hivői és kis kocsma prolik és cigányok gyülekezete, mint Shikari .. a gatyájukban semmi csak barna... most nagyok, de majd 22 ben ha eltünnek a szemetek ott fent akkor remegnek és sirnak ezek az emberi nullák !!!
gina
Alja kis elmebeteg szemét proli, és ez egy külügyminiszter? nem /// egy húgyagyú undoritó szégyen
gina
@sgl: Olyan elmebeteg kis alul iskolázott barmok mint Shikari,, ezek választják meg ezt az alja proli tolvaj csürhét

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.