A Demokratikus Koalíció közleményéből derül ki, hogy Dobrev Klárának két nappal az ajánlásgyűjtés vége előtt 82 117 ajánlás gyűlt össze.

Dobrev belehúzott – ennyi ajánlása van két nappal a határidő előtt
Fotó: MTI/Kovács Attila

A DK tegnap késő esti összesítése szerint az ajánlásgyűjtés kezdete óta 82 117 ajánlás gyűlt össze Dobrev Klára miniszterelnök-jelöltségére.

Hozzátették:

Ez azt jelenti, hogy bár Dobrev Klára elsőként, ezen a héten kedden adta le az indulásához szükséges számú aláírást, és szerdán elsőként vált hivatalosan is miniszterelnök-jelöltté az előválasztáson, az ajánlásgyűjtés nem állt meg, sőt.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Kovács Attila

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Nyírfa: @Klubtag: Hagyjuk megy a leendő össz.ellenzéki miniszterelnök jelöltnek, hogy kit/kiket választ munkatársul- hogyan áll fel az árnyékkormány.Szavunk- tiltakozásunk akkor lehet, ha a tömegek számára erkölcsileg vállalhatatlan személyek kerülnének szóba- párt funkcik, és olyanok akik erkölcsileg is kikezdhetők, illetve a szakmai felkészültségük az adott posztra nem látszik megfelelőnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nyírfa: Gergely, intellektüel- és ahogyan én látom, naiv és megalkuvó is egy kicsit. Egy ország vezetése reál!! embereket kiván, és Bajnai az volt- már ennyiben sem hasonlit KG-re. Egy izzig vérig értelmiségienk, természetes, hogy KG a "szive csücske"- aki ráadásul, mosolygós, halk szavú-és "béke"párti. A fideSS már most belenyúl az előválasztásba, hiszen KG mellett kampányol- amkor kvázi mellé teszi le a voksát, mint legesélyesebb mellé./ő a kihivó/
Nyírfa
@kereső: Bajnai is az volt. A szívem csücske. Karácsony , szellemében lehetne az utódja. de egészen más ember, ez tény: nagyon figyel az arányokra, fontosak számára az ellenfél felé tett gesztusok - mert egy az ország. Kötélen egyensúlyoz, ahonnan nagyon könnyű leesni, főleg, ha vannak - és vannak, nem kevesen -, akik szélgéppel segítenék elő a zuhanását.
Kicsit talán tényleg naiv, mint ahogy a zsenik sem értik, mi lehet fontosabb annál, mint felfedezni a felfedezendőt, megírni az évszázadok múlva is keresett műveket, megtalálni évezredes rejtélyek kulcsait. De annyira nem jár a föld felett, hogy ne látná, mi van a lába - a lábunk - alatt. Csak vizionál egy olyan várost, országot, ahol lehet, érdemes, jó élni, mert az igazság nincs koporsóba zárva, természetes az egyenlőség, dívik a szolidaritás, és a másképp gondolkodó nem ellenség, hanem, a legrosszabb esetben is csak ellenfél, akit nem kell mindenáron legyőzni.
Egy ország, amelynek tiszta a levegője, amely környezettudatosan - eleve tudatosan - él, amely motiválja a polgárait a tanulásra, és ehhez minden eszközt meg is teremt. Ahol jó gyereknek lenni, ahol nem kell a szülőnek külföldre menekítenie a csemetéjét.
Magyarország - ilyennek álmodja Karácsony, ilyennek álmodom én. De ez nemcsak álom, hanem terv is, a kérdés csupán az, hogy a társadalomnak van-e rá igénye.
kereső
@Nyírfa: Jól összefogllaltad- KG szerintem, nem miniszterelnöknek való. Most Bpest irányitójaként megtanulhatja a politikusi "szakmát", és majd 10-15 év múlva kiváló államelnök lehet belőle... egy második, másféle , de mindenképpen egy "Árpi bácsi".
Nyírfa
@kereső: Abszolút! Én is így látom. :)
kereső
@Nyírfa: Na ugye, innen a poros Nagyalföldről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.