Emberölés kísérlete miatt kell felelnie, ugyanis fiánál az egyik szúrás következtében légmell alakult ki, életmentő műtétet hajtottak végre rajta. 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szeptember 2-án éjjel egy csendes kiskunlacházi utcában kiabálás és dulakodás zaja verte fel a nyugalmat, egy közelben lakó hívta ki a rendőröket.

Üvegdarabbal szurkálta össze fiát egy apa Kiskunlacházán, életveszélyes sérülést okozott

Fotó: police.hu

A helyszínre kiérkező járőrök egy sokkos állapotban lévő, több sebből vérző fiatal férfit találtak a ház előtt, akihez mentőt hívtak. A 20 éves sérült elmondta, apja esett neki, ököllel verte és egy üvegdarabbal szurkálta össze. A sérültet a mentők kórházba vitték, orrcsonttörése mellett életmentő műtétet is végre kellett hajtani rajta, mert az egyik szúrás miatt légmell alakult ki. 

A járőrök a helyszínen elfogták a 46 éves apát, akit előállítottak. Kihallgatása során P. Balázs tagadta a bűncselekmények elkövetését, érdemi vallomást nem tett, ám minden ellen – gyanúsítás, őrizetbe vétel – panasszal élt. 

A rendőrségi közlemény szerint az őrizetbe vett férfi ellen emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya, amely kezdeményezte a férfi letartóztatását is.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bence
Ez apa ?! Remélem nem egyhamar látja meg a napvilágot ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.