Több dolgozó és beteg covidos a Szent János kórház sebészeti osztályán – értesült a Népszava. A kórház főigazgatója pénteken felvételi zárlatot rendelt el. Ez azt jelenti, hogy egyelőre nem fogadnak új beteget a sebészeti osztályon, a már ott kezelteket ellátják.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nofene..ez hogy lehet?...oltottak,meg maszkviselők között...és megint az ellátásra szorulók szívnak a nátha hiszti miatt..
Nessy
@Pálinkás Pál:Nem náthásak, covidosak, azaz fertőzők! Van egy hangyafülnyi különbség! Az ellátottak között nincs különbség oltott, nem oltott között, ergo nyugodtan szórhatják a vírust!
Pálinkás Pál
@Nessy: nyugodtan az oltottak szórhatják szabadon, hála az igazolványuknak, ami csak egy papír a befolyásolhatóságról...elvégre ti oltottak szabadon kódoroghattok a világban,fertőzötten is...mert azt egyik lötty sem akadályozza...így hivatalosan terjeszthetitek...amit leszarnék, mert évtizedek óta van covid, csak akkor nem ez volt a neve, és nem hisztiztetek miatta...
Nessy
@Pálinkás Pál: Nem hisztizek! Leírtam a tényeket!
Pálinkás Pál
@Nessy: a tényeket én írtam le...az oltott szabadabban fertőz..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.