Gyurcsány Ferenc szombaton jelezte, hogy elkapta a koronavírust.

Mint ismert, szombaton közölte Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció pártelnöke, hogy az oltásai ellenére elkapta a koronavírust, ezért most otthon van karanténban. Mint bejegyzésében írta, a feje fáj és hőemelkedése van.

Dobrev Klára elmondta, mindenkit teszteltek a családban, szerencsére senki nem koronavírusos férjén kívül

Fotó: Facebook/Dobrev Klára

Vasárnap Dobrev Klára EP-képviselő, Gyurcsány Ferenc felesége és a DK miniszterelnökjelölt-jelöltje írta a Facebook-oldalán, hogy a családban mindenkit leteszteltettek, de szerencsére férjén kívül mindenkinek negatív lett az eredménye – vette észre a Blikk. (Dobrev Klára tavasszal átesett a betegségen és azóta megkapta az oltásait is.)

Feri pozitív koronavírus-tesztje után a családban mindenkit leteszteltünk. Senki sem fertőződött meg, mindenki tesztje negatív lett. Ennek nagyon örülök.

Így nekem sem kell lemondanom a jövő heti programokat. Folytatom az országjárást, hétfőn találkozunk Hódmezővásárhelyen. Vigyázzunk egymásra!

- írta bejegyzésében.

Forrás: blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Menjetek, és grasszáljátok végig az országot, hátha kihal a DK teljes választmánya! Eszetlen hülyék! Így akartok jövőre kormányozni?!
Pálinkás Pál
mert még családon belül is kevesebb a fertőzés veszélye 6 %-nál..ezt világosan elmondták tudósok tavaly már..de ez nem illett bele a hiszti cunamiba...kit lehetne ijesztegetni, ha nég háztartáson belül is ilyen elenyésző a veszély...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@KisTehen: nem kis tehén vagy, hanem nagy ökör. Senki nem állította, hogy oltás mellett nem lehet elkapni a vírust, a betegség lefolyása enyhébb!
Bástya Béla Elvtárs
Menjetek, és grasszáljátok végig az országot, hátha kihal a DK teljes választmánya! Eszetlen hülyék! Így akartok jövőre kormányozni?!
ómió
Bolsiságotok meg teszt nélkül is látszik!
verőce21
Dehát nincs is vírus! Az valami kormánypropaganda szerintük. (Ezt megmondta már Lengőajtósi Kohnhalmi Ágness is.)
Akkor mit kapott el a Feri? Csak nem az isiászt...?
verőce21
Feri bammeg! Az nem PCR-teszt volt, hanem szonda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.