Mindezt a huszadik kötcsei pikniken mondta, a a Fidesz pártalapítványának rendezvényén.“Az egészségügy sikeres, a kórházak sikeresek, a járványkezelés mintaszerű” – közölte Kásler Miklór emberi erőforrás miniszter a Népszava tudósítása szerint, és hozzátette, hogy szerinte a több, mint 30 ezer koronavírusban elhunyt áldozat félreértés, és nem lehet konkrét számokról beszélni, csak többlethalálozásról.

Forrás: nlc.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Isten bűnömül ne vegye, a kongresszus nyitónapján, amit én erre cikkre reagáltam! Tudja drága állítólagos professzor úr, "tévedésből" nem szoktak meghalni! Még egy, két hónap, és kideríti, hogy tulajdonképpen nem is haltak meg, csak tévedésből nyilvánították halottnak, és temették el őket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Csak nem érjük meg, hogy beismeri, mennyivel több volt az?! Mert a kórházakból kizavartakat és eleve be nem jutottakat is oda kell/kellene számolni, ugye?!
Emmersson71
Miki, te viszont félreérthetetlenül HÜLYE VAGY!
dr. prédikátor
TE MOCSKOS VÉRESKEZŰ TÖMEGGYILKOS A GECI KURVA ANYÁDAT!!! TAKARODJ MÁR A HALÁL FASZÁRA TE VÉN SZENILIS MARHA!!!
Nessy
Isten bűnömül ne vegye, a kongresszus nyitónapján, amit én erre cikkre reagáltam! Tudja drága állítólagos professzor úr, "tévedésből" nem szoktak meghalni! Még egy, két hónap, és kideríti, hogy tulajdonképpen nem is haltak meg, csak tévedésből nyilvánították halottnak, és temették el őket!
namihami
Ezt nem ártana nagyon sokszor bemomdani a fideszmédiumokban, mert akkor legalább ezek is megtudhatnák végre, hogy ők csupán tetszhalottak. És a család is fölöslegesen dobta ki a pénzt az ablakon, amikor eltemettette őket.
Ezért az a pénz vissza is jár nekik, persze kamatostól.
Rockxy
ha a kamuteszt koronát jelzett, akkor az kovid vót az ocsmányrendelet szerint.
www.bitchute.com/video/tKfDizcSfDY8/
Rockxy
nem akkarsz virrusos lenni?
üjj le, bammeg!

"Egy minisztériumi tájékoztatást adtak ki, ami pontosítja a rendezvények látogatásával kapcsolatos Kormányrendeletet. A lényege az, hogy: előre megváltott, ülőhelyre szóló jeggyel zárt helyen sincs szükség védettségi igazolványra!"
Málna
@Nessy: Nem hiszem el, Nessy, hogy ezt sem érted.
Nessy
@Málna: Engedd meg, hogy ezt én döntsem el!.
ágimami
Na, ez a cikk kiverte nálam a biztosítékot!!! Hol él ez az ember, a holdon??? Ilyen bődületes baromságot még nem hallottam!!!
El is megyek, mielőtt valami olyat írok, amiért kitiltanak!!!
Jóéjt!!!
Aki Én
...és a buta hívek ezt sem értik.
Szomorú.
Málna
@Nessy: Mit? Hogy érted-e vagy sem? Ez nálad döntés kérdése?
gina
Te vagy a legnagyobb félreértés a világon agyhalott demenz vén piszkos sz@r
Aki Én
@Málna: Én pl el tudom dönteni, hogy @Nessy: közelebb áll a megfejtéshez, mint te.
Málna
@Aki Én: Nem, nem tudod. Szegény Nessy megint nem értett meg semmit.
Aki Én
@Málna: Nem, te nem érted az orbáni nonstop hazudozást. Ha értenéd csak egy részét, nem lennél propagandista.
Málna
@Aki Én: Ne terelj! Azt se értitek, amit olvastok. Hú, de megnyirbálnám a szavazati jogokat...
istván irén
1 dolog nyugtalanít, hogy nem te nem vagy köztük Ők veszteség de te a kutya faszának se hiányoznál sőt még 1 pohár pezsgőt is be vállalnék ennek örömére
kissé felnőttem
"Csak félreértés " te is csak félreértés vagy
Aki Én
@Málna: ...mondom, a legkevésbé sem érted a hazaáruló, tolvaj vajdádat. De hálás az ostobaságotokért.
Málna
@Aki Én: Terelsz és terelsz, mint mindig, ha nincsenek érvek. És szinte soha nincsenek.
Qqberci
"30 ezer koronavírusban elhunyt áldozat félreértés"

Ezt magyarázd el a hozzátartozóiknak, vén sarlatán! Lehetőleg személyesen!...
Málna
@Qqberci: Leragadtok a címnél, a cikket meg sem próbáljátok értelmezni. Döbbenetes látni, hogyan befolyásolnak titeket egyszerű firkászok...
kissé felnőttem
@Málna: tudsz magyarul olvasni ?akkor ezt magyarra lefordithatnád mert kásler irta vagy csak akarta,hogy?ja csak többlet halálozásról sajtót be sem engedték magyar mentalítás akkor kinek és miért KÉNI hinni.Gyurcsányra kenik hogy hazudtunk éjjel nappal és ti mit tesztek? 24 órából 48 at hazudni sem tulzás? felellős az ugye semmire nincs? csak vádaskodni hát szar ám lentről fölig.
Málna
@kissé felnőttem: Neked hiába fordítanám le magyarra, ha úgy tudsz olvasni, ahogy írni, akkor egy kukkot sem fogsz belőle érteni. Te érted magad, amikor visszaolvasod a kommentedet?
Nessy
Azért elég jellegzetes tünetei voltak,vannak, a covidnak! Talán ennyire nem ostobák az orvosok, hogy több tízezer exitust félre kódoljanak!
Sámannus
Félreérthetnénk má téged is, szellentenék egyet a temetéseden.
karma1
Te mocskos senki, mondd ezt annak a 3 kozepkoru csaladanyanak, akiknek a ferjeik mar a temetoben nyugszanak, a gyerekeiket, ozvegyeiket meg a szomorusagot hatrahagyva... Mert asszem, ok radboritanak az asztalt, ha elejuk kerulnel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.