Egy szlovák férfi volt az áldozat.

Az Eucharisztikus Kongresszus kisbusza gázolt halálra egy férfit az Andrássy úton

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Korábban írtunk róla, hogy egy kisbusz halálra gázolt egy férfit, azonban az csak később derült ki, hogy pontosan milyen buszról is van szó. 

Szeptember 4-én, szombaton kora este az Eucharisztikus Kongresszus egyik helyszínére, a Hősök tere irányába tartó kisbusz halálra gázolt egy 30 éves férfit az Operánál, a Hajós utcai jelzőlámpánál. A vizsgálatok szerint a busznak szabadjelzése volt, a 30 éves szlovák férfi tilos jelzésen akart átszaladni a zebrán – írta a balesetinfo. 

A busz igen nagy sebességgel érkezett, a férfi csaknem 20 métert repült a levegőben, majd körülbelül ugyanennyit csúszott a teste az aszfalton.

Forrás: 6kerület

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az Úr magához szólította! Egy buszos híve révén.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Sietni kell a misére, első az euszharjesszus.
human
@Peller Anikó: Azért itt a gyalogos hibázott elsősorban.
namihami
Az Úr magához szólította! Egy buszos híve révén.
namihami
Az, hogy milyen színű volt a lámpa, az a Kongresszus ""okán"" is lehetett piros. A katolikus hepajtól igyekezni kell minden negatívumot távoltartani.
Peller Anikó
@human: Ez igaz, de pont az euszkarhesszus vagy miarosseb miatt halt meg. Mert mi olyan kibaszottul katolikasak vagyunk, igaz hogy csak ugassuk de kell a híveknek, mert elég nagy szavazóbázis. Ekörül forog itt minden pénzt megér.

Betesz a megnyomorított egészségügynek? Ki nem szarja le.
Málna
@Peller Anikó: "Ez igaz, de pont az euszkarhesszus vagy miarosseb miatt halt meg."
Piros lámpánál akart átkelni az úton. Emiatt halt meg.
Klubtag
"A busz igen nagy sebességgel érkezett..." Az " igen nagy sebesség" az mondjuk 50 km/óra??? Egy rutinos közlekedési szakember elgondolkodhat azon, hogy ez a sebesség eredményezhet-e olyat, hogy "a férfi csaknem 20 métert repült a levegőben, majd körülbelül ugyanennyit csúszott a teste az aszfalton."? Én csak egy úrvezető vagyok és nem gázoltam el soha senkit, tehát hozzáértőkre bíznám a következtetést...
pl: hvg.hu/cegauto/20170825_dozsa_gyorgy_uti_halalos_gazolas_m_richard
Clavigo
@Shikari: Megint összekeverted a gyógyszereidet,",tökömbojtja"..
Pálinkás Pál
@namihami: " a 30 éves szlovák férfi tilos jelzésen akart átszaladni a zebrán – írta a balesetinfo. "
Peller Anikó
@Klubtag: Ahhoz, hogy 40 métert repüljön egy ember nem elég a 100 km/h sebesség hacsak nem voltak szárnyai (most már lettek :()

Mosdatni kell e rohadt kis román padkányoknak a féleszű gyülekezetet, mert kellenek a szavazatok. Ha nem megy a város szívében a baromállat eunucharisztikus busz basz akkor nem kellett volna annyira szaladni az elkövetettnek. Aki persze végzeteset hibázott és az életével fizetett a baromállatok miatt.
karma1
@Peller Anikó: Gondolom azt a ket kisfiut meg, aki rosszul lett a melegtol, azokat mentohelikopter vitte a Honvedba. Elvegre nekik lett lezarva a korhaz!? (egy masik cikkben volt errol szo).
Peller Anikó
@karma1: Kelleni fog, mert ott biztosan berobban a kovida. Lám mennyivel okosabban ép minta gangeszi gungunok:

hamarapurvanchal.com/wp-content/uploads/2018/04/kumbh-1024x633.jpg

Semennyivel.
balos
@sgl: Az 50 stimmel,de lemaradt az elejéről az 1es!Síetett,nehogy lekésse a jelenést!
namihami
@Pálinkás Pál: Olvasd el a 19.59:-es kommentemet. Nincs mit hozzátennem.
karma1
@Klubtag: En azert szeretnek EGYSZER az eletben folyamatosan 50 km-es sebesseget elerni pl. a koruton vagy akar az Andrassy uton is! Szinte fizikai lehetetlenseg! Talan ejjel, de ezek a fovarosi utak ejjel epp olyan forgalmasak, mint nappal.l Azzal egyutt mar 10 km-es sebesseggel is el lehet valakit gazolni halalosan, ha az beszalad eled egy nem vart helyen, foleg a neki piros jelzesen.
division
@Peller Anikó: Akkor sem lépünk le piros lámpánál az úttestre, mert tilos és veszélyes, függetlenül attól mennyivel ment a kisbusz. Politikát csinálni belőle meg végleg butaság.
Peller Anikó
@karma1: Jó de szerinted mekkorát repül az az emberfia akit 10 km/h val elütnek, 10 centit?
Peller Anikó
@division: Ezt most úgy mondtad mintha ez az egész hittan hercehurca nem kifejezetten és kizárólagosan csakis politika lenne. Viktorunkat nem érdekli más csak a politikai és gazdasági haszonszerzés, minden de minden ennek van alárendelve. Igen, a politikai is a gazdaságinak van alárendelve. Minden pénzt lenyúlunk és ezt igyekszünk politikai, törvényi keretekbe foglalni. És abban igazad van, ez butaság. De rövid távon dáriuszi gazdagságot eredményez. Hosszabb távon viszont... kilincs. Béká.
division
@Peller Anikó: Én kizárólag a szabálytalankodó gyalogosra céloztam azzal amit írtam. Bárki elüthette volna, ez pont most ez a kisbusz volt.
Peller Anikó
Némileg árnyalja a képet amennyiben valójában zöld lámpánál lépett a gyalogátkelőre a szlovák srác.

ujszo.com/kulfold/halalra-gazolt-egy-30-eves-szlovakiai-ferfit-az-eucharisztikus-kongresszus-mikrobusza

Mert ez esetben lehazudták az eget az eukharisztikus king kongok védelmében. Persze csak ha tényleg zöld volt a lámpa.
karma1
@Peller Anikó: Csak azt ohajtottam kidoboritani, hogy 10-zel is meghalhat valaki, ha elutik, a repules meg akarhanynal is megtortenhetett...:)
Peller Anikó
@karma1: Az igen, de ha valaki 20 métert repül és még huszat csúszik vagy gurul hozzá akkor az nem 10 km/hával lett elütve. A kisbusz elején ugyan mértékletesnek látszik a rombolás, dehát nem egy fának ment neki hanem egy nemkövér fiatalembernek. Ehhez képest azért rendesen behorpadt.

Gyalogátkelőn, valószínűleg fékezés nélkül, bizonyára gyorsított éppen mert át akart férni a lámpánál, lehet már sárga jelzésnél. Tisztázásra vár mi lehet az igazság, viszont az eunuchisztérikus gyülekezés miatt vélhetően már csak a hazugsághalmaz fog gyarapodni.

Nem árnyékolhatja ezt a csudállatos eseményt egy ilyen apró közjáték, játék.
vacsi
"A busz igen nagy sebességgel érkezett" - és itt a lényeg!
karma1
@Peller Anikó: Bizony igy lehetett! Speed up!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.