Pálinkás József még hétfő reggel is próbálkozott, de nem jött össze a 20 ezer aláírás, míg Márki-Zay kifejezetten jól teljesített. 

Ma délelőttig kell leadni az előválasztáshoz szükséges aláírásokat: Márki-Zay jól áll, Pálinkás kevésbé
Fotó: Márki-Zay Péter/Facebook

Szeptember 6., hétfő délelőttig kell leadniuk a miniszterelnök-jelölteknek (is) az előválasztáshoz szükséges 20 ezer aláírást, és noha Pálinkás Józsefnek még kint voltak az aktivistái hétfőn reggel, az Új Világ Néppárt elnöke már bejelentette az ATV Start című műsorban, hogy nem gyűlt össze a 20 ezer aláírása –adta hírül a telex.hu.

Pálinkás egyébként az ajánlóívek számából következtetett erre, és azt is elmondta, hogy összesen 19 jelöltjük regisztrált, illetve hogy 17-en összegyűjtötték az egyéni induláshoz szükséges aláírást, de a miniszterelnök-jelöltség esetében ez nem lett meg. 

Eközben Márki-Zay Péter függetlenként induló miniszterelnök-jelölt egy Facebook-posztban írta meg, hogy már 33 540 aláírást gyűjtött össze.

Persze nem csak ő járt sikerrel: Jakab Péter, Karácsony Gergely és Dobrev Klára is összegyűjtötte már a 20 ezernél több aláírást.

Forrás: telex.hu
Fotó: Márki-Zay Péter/Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Kíváncsi leszek erre a nagy előfosásra!Főleg a választási részvételre?Az egész bagázs kormányzásra alkalmatlan!
jesz
Pálinkásnak qurvanagy szerencséje van...így megúszott öregkorára egy méltatlan megalázást...

Ilyen tudós ember, aki nem akárki, ne csináljon magából bohócot...most még arcvesztés nélkül, emelt fővel léphet le a politika színpadáról..

Jó egészséget Pálinkás úr! Ne bánkódjon, nincs miért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.