Puzsér Róbert sem tudta szó nélkül hagyni Tóth Gabi legújabb klipes dalát.

Puzsér brutálisan alázza a nagy magyarként tetszelgő Tóth Gabit – „Leveszed a k*rvás szerkódat, felveszed a rakott szoknyát”
Fotó: YouTube/Tóth Gabi

Azóta, hogy debütált Tóth Gabi Az én szívem című legújabb dala, hangos tőle a hazai média. Számtalan civil, köztük Gabi rajongói, illetve több híresség is véleményezte a számot, a láthatóan masszív stílusváltáson átesett énekesnőt és persze a klipet, amire akár Magyarország imázsfilmjeként is tekinthetnénk. 

Az állásfoglalásból természetesen a nagy kritikus, Puzsér Róbert sem maradhatott ki. A hirklikk.hu-n megjelent cikkében keményen bírálja Tóth Gabit, akit az Orbán-rendszer Mária Magdolnájaként állít be.

A nemzeti együttműködés rendszere úgy igazol kulturális szereplőket, ahogy a Real Madrid labdarúgókat

– kezdi a szöveget. 

Legfrissebb szerzeményük, Tóth Gabi kapásból be is jelentkezett a Kossuth-díjra egy országimázs-reklámfilm élményét keltő zenés videóval. Ritkán látni nyilvánosan ennyire hazug giccset – nehéz eldönteni, mi a hamisabb: a bulvárhisztérika Tóth Gabi népviseletben, szolid, keresztény parasztlány képében, amint barátságosan köszönti az ismerős plébánost; vagy az őt körülvevő közeg, mely mintha nem is Magyarország, hanem egy nyugat-európai skanzen lenne, ahonnan süt a liechtensteini jólét. Nem is tudja eldönteni a magyar ember, hogy mire ne ismerjen rá: a kereskedelmi tévékben parádozó és arcoskodó, szégyentelen celebre, aki Orbán Viktor kultúrharcának megfelelő jelmezt öltött; vagy arra az országra, ahol tömegcikk a nélkülözés, de hiánycikk a közbiztonság, az egészség, a korrekt bér és a nívós oktatás. Ezúttal azonban koncentráljunk arra, hogy hófehér az abrosz, ropogós a kenyér, illatos a sajt, ízletes a parasztkolbász, zamatos a bor, és jókedvűen ropják a néptáncosok, hisz ünnep van a Kárpát-medencében: a rendszer a magyarság nem csekélyebb igazodási pontját vásárolta fel, mint Tóth Gabit.

De nemcsak a rendszert, személyesen Gabit is erőteljesen támadja. 

Kicsoda ez a Tóth Gabi? Egyszer Soroksári úti prostituáltnak öltözik, aztán meg etno-hímzéses, Váci utcai szuvenírbabának. Egyszer, csak egyetlenegyszer nem bírna esetleg normálisan felöltözni, ahogy a hétköznapi magyarok teszik? A gyalázatceleb, a médiahisztérika, a Való Világ és az Éjjel-Nappal Budapest című hulladékreality műsorok hangja többé nem éri be a nyilvánossággal, a jó ízléssel és a kultúrával – már a Krisztushoz való megtérést is meg kell gyaláznia.

Ez volna a megtérés? Leveszed a kurvás szerkódat, felveszed a rakott szoknyát, és mehetsz is Sztárban Sztározni Jocival meg Majkával? Ezt vállalták a mártírok? Ez történt Pál apostollal a damaszkuszi úton? Értem én, hogy Tóth Gabi úgy érzi, valóban megtért, és igaza is van – csakhogy Orbán Viktor lábához tért meg. Persze ez is valami, csak nem kéne belekeverni a Jézus Krisztust

– írja a kritikus. A teljes szöveg itt olvasható. 

Forrás: hirklikk.hu
Fotó: YouTube/Tóth Gabi

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
istván irén
@Pálinkás Pál:osztom a véleményt, 1 ribancból nem lesz szent
namihami
@Pálinkás Pál: Szórol szóra. Van az úgy, hogy alkalom adtán még egy Puzsér is telibetalál.
ómió
Puzsér efftárs nyilván az efftársibbját "kajálja"!
moareka
Örülök, hogy sokan vagyunk egy véleményen, én sem "ájvékolok" a puzséri gondolatokért, de Ludmilla szavával élve ez tűpontos, amit Puzsér leírt...
teuton57
100% telitalalat, pontos helyzetkep Magyarorszag felvasarlasarol minden teren. Bar ezt a rakottszoknyast nem lehet kulturanak nevezni, csak egy olyan apropenzert megvasarolt celeb, mint a herevasaltatos luxusautoval büntetöfekezös, de a lenyeg ugyanaz. Penzert minden megvehetö! Szerencsere nem mindenki!
simmering73
Puzsér remekül megfogalmazta azt, amit normális ember is gondol erről a gyalázatról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.