A klippel az a céljuk, hogy felhívják a választók figyelmét az előválasztásra és ráirányítsák a reflektorfényt az ellenzéki összefogásra.

Molnár Piroska, Hernádi Judit, Gálvölgyi János és Kulka János egy klipben – Sztárparádéval népszerűsítik az előválasztást
Fotó: aHang/YouTube

Egy újabb, most az előválasztást és igy közvetve az ellenzéki összefogást népszerűsítő dallal lépett a nyilvánosság elé a Civil Előválasztási Bizottság, a Számoljuk Együtt az aHang civil szervezet, amely az előválasztás technikai lebonyolításáért felel – írja a blikk.hu.

Számtalan híres művész vett részt a nagy házibulira hasonlító klip forgatásán. Többek között felbukkan Gálvölgyi János, Bródy János, Kulka János, Gyabronka József, Nagy Zsolt és Nagy Ervin, Hernádi Judit, Falus Mariann és Lang Györgyi.

De láthatjuk szerpelni Pogány Juditot, Csákányi Esztert, valamint Molnár Piroskát is. Felbukkan Cserhalmi György, de ott tapsol Mérő László matematikus is.

Az Élni hívlak című dalt Hrutka Róbert, zeneszerző-énekes és Molnár Áron színész adják elő.

Forrás: blikk.hu
Fotó: aHang/YouTube

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Ez az amikor normálisék megnyilvánulnak...a többi a szánalmas érzelmi és szexuális aberráltak megnyilvánulása
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: hiába, a bocik csak a tögyekre tudnak asszociálni...
Klubtag
Ez az amikor normálisék megnyilvánulnak...a többi a szánalmas érzelmi és szexuális aberráltak megnyilvánulása
ómió
A visszetérni vágyó népzsebi "új arcai"?
Málna
Jaj, de gyenge lett ez is. Meg kellett erőszakolnom magam, hogy végig tudjam nézni.
csipetke
Ez azért jó,mert az ismert/elismert emberek mögé sokan beállnak.
namihami
@KisTehen: 14.49: Mindjárt az elején olvasható volt a lényeg: ""HÁTRA A LENINI FIDESZ ÚTON!""
Jó bemutatkozó reklámfilm. De az, hogy ezt éppen ők írják--magukról, ez csak szebbé teszi az egyébként is pontos meghatározást.
@KisTehen: 14.19: Na, ilyen az, amikor egy nőnek valódi melle van és nem nájloncsöcsöket varrat magára. Ezt úgy mondják, hogy : eredeti. (Ami, (még lógósan is inkább, mint a sziloplaszt)
csak úgy....
@Shikari: ezt a "müvészet" dolgot melyik diplomád alapján döntötted el? :) tibim,te akár bábszínház igazgató is lehetnél,- ha nem te lennél a báb..
namihami
@csak úgy...: Neki a Szamóca és a Tóthmaca a művész. Jaj, a Szikorát nehogy kifelejtsük. Az Ufoattiról szót se, az már amúgy is a fellegekben van.
Lendkerék
Könnyeket csalt ki belőlem. Mint a legtöbb Bródy-szám is (még ha ez nem is az). Ha most belegondolok az izzadságszagú barackfa-, Ákos- és egyéb műalkotásokba, megint valami felszabadulás-érzet kelt bennem.

Már csak az a kérdés, hogyan fogják elkefélni az ellenállók az együttműködést, ha nyernek? Nagyon-nagyon javaslom a jelölt és majd nyertes hölgyeknek/uraknak, hogy nagyon-nagyon tanulmányozzák, hogyan küzdötte le Németország a II.vh. megsemmisítő vereségét, hogyan állt talpra és vált kormányozhatóvá (most eltekintve az 1949-es országszétválasztástól), hogyan vált az újraegyesülés után a földrész és a világ meghatározó politikai és gazdasági államává. Ehhez nagyszerű emberek (még ha velejéig korruptak is, mint Kohl, Strauß, hogy csak a legismertebbeket említsem) kellettek, és főként egy többségi társadalmi konszenzus. Ami ma Magyarországon elképzelhetetlen, és kérdés, ki fogja megteremteni. Különben az ország megy a futottak még csoportba, marad a keleti és nyugati politikai és gazdasági szerencselovagok játszótere, mint most, és az őrületesen elb@szott, irgalmatlan uniós adófizetői pénzek soha meg nem térülő sírkamrája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.