Öt nap alatt már több mint százezer ember csatlakozott a Fidesz által indított „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petícióhoz, legalábbis ezt közölte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői sajtótájékoztatóján.

Hollik: több mint 100 ezren írták alá a „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petíciót
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A politikus az egyik aláírásgyűjtő-standnál, a budapesti Batthyány téren újságíróknak azt mondta: folytatják az aláírásgyűjtést, ezen a héten 2138 helyszínen lehet majd a petícióhoz csatlakozni, amiben több ezer önkéntes segít.

Hollik szerint az aláírók száma azt bizonyítja, hogy sokan nem felejtették el Gyurcsány Ferenc „bűneit”, azt, hogy 2010 előtt hogyan tette tönkre Magyarországot.

Mint mondta: Gyurcsány Ferenc a nyolc éves kormányzása alatt eladósította az országot és „dobra verte” az állami vagyont, eladta a ferihegyi repülőteret, a Mol-részvényeket, MÁV Cargot, és külföldi kézbe került az össze energiaszolgáltató cég is.

Mindezt úgy, hogy a bevételek elfolytak, eltűntek, így az ország a gazdaság válsághoz szinte „térdre rogyva” érkezett, ezért 2010-ben „hajszál híja” volt, hogy Magyarország nem jelentett államcsődöt – fogalmazott Hollik István.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint azért fontos, hogy az emberek csatlakozzanak a petícióhoz, hogy megmutassák Gyurcsány Ferencnek, sokan vannak, akik emlékeznek még az ő kormányzására.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nektek nem kell konzultációs iveket, aláírásokat gyűjteni, hogy hogyan tettétek tönkre az országot 11 év alatt. Ti direkt a bíróságon fogtok dalolni, kopasz pacsirtám.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A Dobrev-Gurcsány klánnak ez az utolsó esélye a hatalomra kerülésre. Többi párt csak eszköz számukra..., a többi párt már nem is működik, gyakorlatilag nulla a támogatottsága mindnek...csak névleg fognak össze, mert hirdetni kell, hogy mindenki összefog...
durbincs
istván irén: @csak húgy...: magát is megent nyakon vizelte ? mint csak ezt @simmering73: nevű élettársát ?
durbincs
@sgl: ménem veszi tudomásul,hogy magának ennyi jutott ? kb 50IQ ? bánya-nyomi ? + Ha má csilletöcsköléshez is kell ?
igaz @bakcsubakka: ? igaz @csak húgy...: ?
Horizont
@verőce21: Szerintem Dobrev jól el volt az EP alelnökeként százszor többet is keres mint egy ME. Gondja meg az ezredrésze. Gyurcsány 60 éves ő is jól el van. Vagyonuk van, család jól van köszönik szépen. Tudod vannak oylan emberek akiknek hitvallásuk van és elveik. Na ezek már kivesztek orbánodból. Belőled meg a jó látásmód mert még értelmezni se tudsz.
durbincs
@kissé felnőttem: Mert van ugye a Randa ? meg a még Randább ? igaz @Horizont: nevű Ótvar ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Fontos felhívást tett közzé a rendőrség
Itthon - 2022. September 24., 15:40
Fontos felhívást tett közzé a rendőrség
Újabb hídfoglalós tüntetés készülődik
Itthon - 2022. September 24., 15:12
Újabb hídfoglalós tüntetés készülődik