Valószínűleg a manipulált adatokat is beleszámolták a várakozásoknak megfelelően fényes sikerrel zárult nemzeti konzultációba.

Orbánon röhögnek az informatikusok: robotoknak hálálkodik a kérdőív kitöltéséértFotó: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor a NERbot által generált összes e-mail címre elküldte a hálálkodó e-mailt, amiért "kitöltöttem" a nemzeti konzultációt

- írja Tomanovics Gergely, aki korábban élő YouTube-közvetítésben mutatta be, milyen egyszerű meghekkelni a nemzeti konzultáció online kitöltését.

Ezek szerint a válaszokat gyűjtő adatbázisból még nem sikerült ezeket törölni, és valószínű, a hivatalosan közölt 1,2 millió kitöltőbe a robot általi kitöltések is beleszámítanak

- állapította meg az informatikus.

A poszt alatti kommentekben arra jutottak, hogy percenként akár 20-25 kérdőívet is kitölthetett a robot. Ennyire lehetnek valósak a számok – a kormány szerint közel 1,2 millióan adtak választ.

Forrás: Facebook/Tomanovics Gergely

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Emmersson71: ma, 18:29
A szomorú az, hogy ország-világ láthatja, mekkora kamu ez az egész kitöltőcske, a hollik félék mégis lelkesen hivatkoznak rá, észre sem véve, mekkora majmot csinálnak magukból. Ami viszont ijesztő, a híveknek nem számít semmi, ők hisznek, a tények csak kusza háttérzajok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
Vártatok tán mást? eszement politikusok? ó mióta vagy kommunista ? a mostaniak is csak a pénzért voltak PÁRTtagok ha felfogtad? ma egy az egyben le sem szarja őket már senki.
Néro
@Giovanni Alba: Hát igen a lényeknek a tények csak kusza háttérzajok.
Aki Én
@ómió: Mondjad bolsi idióta, most éppen mit hazudozol?
Te mi a fasznak vagy?
Sámannus
Majd jönnek a seggnyaló robotok is, meg a cumizók. Akkor a ner csalók is mennek a levesbe.
ómió
@Aki Én: Még mindig nem tudtak téged kikúrálni a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómájából, bolsiék elmebetege!? Vagy ez már reménytelen is? Ha egyébként majd még eszed is lesz (van már számodra kilátás agydonorra?), talán még azt is megérted majd, amit olvasol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.