Pont ott és akkor akar aláírást gyűjteni a Fidesz Bicskén, ahol és amikor az ellenzéki pártok – tudta meg a Magyar Hang.

Rendőrt kellett hívni a Fidesz aktivistáira a felcsúti körzetben
Fotó: Facebook/Molnár Dániel

A portál azt írja, a Felcsútot is magában foglaló körzetben szombaton is szerettek volna a Momentum aktivistái pultjukkal kitelepülni a városban a szokott helyükre,  de a fideszesek megelőzték őket, és felállították a „Stop Gyurcsány, stop Karácsony” petíció aláírására ösztönző standjukat.

A Fidesznek Csörgöl Ákos helyi alpolgármester és két önkormányzati képviselő kampányolt, őket a kiérkező rendőrök kérdőre is vonták, iratokat kértek az alpolgármestertől, majd távoztak. 

A hatóság a lapot arról tájékoztatta, hogy a Momentum rendezvényéről volt tudomásuk, és hogy amennyiben a Fidesz elmulasztotta a rendőrség hozzájárulását kérni, az esetben majd eljárás fog indulni az ügy tisztázására. A járőrök mindenesetre nem küldték el a kormánypárt embereit, azok a közjáték után zavartalanul folytatták a petíciójuk mellett kampányolást.

Az ellenzéki aktivisták szerint a Fidesz akciójával az volt a fő baj, hogy sok, egyébként aláírni szándékozót elriasztottak, mivel nem mindenki akarja "veszélybe sodorni családja megélhetését".

Forrás: hang.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Nincs vidéken olyan sok munkalehetőség, hogy egy felcsúti rendőr a helyi fidesz- és faluvezetőség embereivel szemben merjen intézkedni.
Ez is pont addig fog eljutni, mint a többi, a fideszesek ellen indított vizsgálat. A szemétkosárig... ha egyáltalán veszi a fáradtságot, udőt és papírt a helyi főszerv.
human
Máskor volt, hogy fizetett diákok kamerázták végig ahogy az ellenzéki jelölt házról házra megy kampányolni. Gondolom a nap végén a pártbizalmik végig nézték a felvételeket és felírták azokat akik szóba álltak az ellenzéki jelölttel.
Ocsmány egy országgá tette Orbán a hazámat.
tudode
A XXI. században az az eszmefuttatás is belefért a közjogilag érvénytelen kedves vezetőnek,összekeverve az önkormányzati választást, Jézus született volna , ahol a menekülttáborban élők is jól megvértek a bennszülöttekkel
.
--- Orbán: ha Jézus Bicskén született volna, sokkal jobban járt volna
www.atv.hu/belfold/20140929-orban-ha-jezus-bicsken-szuletett-volna-sokkal-jobban-jart-volna
--------------------------
.
Fényezve őfélesége SS győzelmeit!
.
Micsoda katyvasz világ!
gina
Mocskos gerinctelen szemetek,, csalnak ahol tudnak, a sok hülye agytalan szektatag meg hisz ezeknek a fidesz barmoknak ///
gina
Felcsúti rendörök hahahahahhahah utána isznak a kocsmában egyet a fidesz majmokkal, ennyi a becsületük !! egy vicc az egész
percsi
@human: 20:46 Tudják kik az ellenzékiek. Évek óta megfigyelnek, egy-egy választ váró értelmetlen levél, telefon és személyes megkeresés,...
A cselekedeteikből látszik, hogy milyen a jelenlegi hatalom, az is, hogy a választások eddig sem voltak tisztességesek. Ne várjunk csodát, ahogy közeledik a választás, egyre durvább események lesznek. Sokkal többen vagyunk, erősnek és bátornak kell lennünk!
Láttam pár fotót a petíciós standjukról, köztük egy kép mutatott egy aláírót, a többin senki nem írt alá, a mukikon kívül más nem állt ott. De már híre ment, hogy hosszú sorok állnak.
A Net mindent lát, tudjuk, hogy nem mondanak igazat. A következő lépés pár aláíró toborzása, kihasználják a szegénnyé tett embereket, kapnak párezer forintot egy fotóért.
ómió
Más ráhazudnivaló nincs, efftársak!?
balos
@Shikari: Nem baj az elme bajod,de ha lehet a vérbajod ne ide hányd!
human
Ma kitelepült az ablakunk alá egy fidesz stand. Arra ment egy ember és kérték, hogy írjon alá. Az nemet mondott. Utána kiáltották: - Mi az? Maga Gyurcsányista!?
Elég bunkó viselkedés az ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.