A DK elnöke a Szegeden tett látogatása alatt nyilatkozott a Szegedernek, ahol több témát is érintett az ő elszámoltatásától kezdve a felesége esélyeiig. 

Gyurcsány: „Hölgyeim és uraim, nem kell lopni, bűnözni"
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A DK elnöke a szegeder.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy 

Kutatások alapján nem ismerünk olyan ellenzéki választót, aki le akarja váltani Orbánt, és amiatt ne menne el a választásokra, mert Gyurcsány is az ellenzéki listán van.

Az előválasztásról azt mondta, hogy az „nem csodafegyver, az előválasztás egy hatszereplős verseny, amit százhat helyen kéne lejátszani.” Szerinte az előválasztás a legintelligensebb módja azon viták feloldásának, amelyeket nem sikerült tárgyalóasztalnál megoldani. „(…) Ez nem a demokrácia megcsúfolása, ez a rendszerváltozás óta eltelt időszak első olyan szituációja, ahol arról, hogy kiből legyen jelölt, több mint kilencven százalékban a választók döntenek. Ez egy fantasztikus dolog" – foglalja össze a hvg.hu.

Az interjúban szóba került Orbán Viktor egy 2010-es ígérete, miszerint Gyurcsányék el lesznek számoltatva, de a Szegeder szerint ebből semmi nem lett. A DK elnöke erre úgy reagált, dehogynem, elszámoltatták.

Annyi vizsgálat folyt ellenem, hogy csak na. Meggyanúsítottak minden olyan ügyben, amit emlegetni szoktak, mindben volt eljárás. 2006-ról volt eljárás, Sukoróról volt eljárás, költségvetési csalás ügyben volt eljárás, minden ügyben eljárás volt. De kiderült, hogy egyikben sincsen igazuk.

A DK elnöke egy tanáccsal is szolgált azoknak a politikusoknak, akik félnek az elszámoltatástól.

Nem kell, hölgyeim és uraim, nem kell lopni, bűnözni, és lehet bármilyen kormány, lehet ígérni bármilyen elszámoltatást, nem fog bajod történni. Ahogy nekem sem történt bajom, és nem azért, mert nem akarták, hanem mert nem követtem el bűnt.

A kérdésre, hogy mit gondol, ki lesz Magyarország miniszterelnöke, Gyurcsány úgy felelt, a felesége, vagyis „Dobrev Klára fog nyerni, most ősszel is, meg tavasszal is.”

Forrás: hvg.hu, szegeder.hu
Fotó: MTI/Mohai Balázs

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
jó nagy duma volt a fidesztöl úgy 11-12 éve,hogy majd a ferkót és társait elszámoltatják...
-alig várom,hogy visszanyaljon a fagyi! :)
rokker33
Megszólalt a böszme feri a fő tolvaj :) Azért nincs és nem volt nem is lesz elszámolás, mert Orbánnal együtt lopnak! Ez a választási cirkusz is az adófizetők pénzébe kerül rengeteg pénzbe kerül,de semmi értelme.Nem baj van pénz majd beledöglenek az emberek, de legalább a nagyok jól szórakoznak!
verőce21
Már kigyógyult...? Tünetmentes?
Már a vírus sincs biztonságban Fletótól!

De azért remélem az összes napidíjas "fiatal" követője elkapta korábban. Meg a siófoki kiskurvák...
Béla333
"Gyurcsány: „Hölgyeim és uraim, nem kell lopni, bűnözni"

mondja, miután volt pártja maffia szövetségben a Fidesszel szétlopta az országot, Gyurcsány tudomásával, de állítólagos
tehetetlenségével az autópályák állami beruházásánál felulszámlázták a tényleges költségeket és az így ellopott pénzt a párt pénztárosai a vezetők tudomásával elosztották.
Igen Feri! Nem kell lopni és bűnözni!
ómió
Akkor, add vissza az "elprivatizált" Motim-ot, számolj el a Nomentana adócsalásával meg, hogy a szemeket kilövetted!
nemkati
@Shikari: A mi hazánk (aljas hatalma) pedig már elszámoltatta és nem talált elszámolni valót.

Ahol nincs, ott ne keress!

Másoknál viszont bőven van, különösen a fideszesek között és a kádéenpések között, és azok bizony nagyon el lesznek számoltatva!
nemkati
@ómió: Orbán elszánt vérebei nem találtak törvénytelenségeket, se szemkilövetést Gyurcsánnyal kapcsolatban. Lehet itt hazudozni, csak nem sok értelme van azon kívül, hogy ezek a hazudozók magukat teszik nevetségessé.
Aki Én
@ómió: Ha bármit elkövetett, nem a háromszor kétharmados gazdádnak kellett volna elszámoltatnia, te elmebeteg bolsi csicska?
Hogy a bánatban vagy te ennyire idióta balfasz?
És főleg, minek?
nemkati
@Shikari: Meg még sokmindenkivel se. Pl veled se.
nemkati
@Shikari: Nem teljesen világos a jelentése a számomra, ezért kérdeztem, hogy szerinted mi az a libsi. Amit legutóbb írtál, abból az jön le nekem, hogy a magyar ellentéte. Ez meg ugye egy képtelenség.
Csizmás Kond
...Most csak azért ugrabugrál mert Budai valahol elkurta...de nagyon...mert ha becsületesebb munkát végez ma sem é sem a déklárája nem hápogna elszámoltatásról hanem már az emlékezetből is ki lennének törölve.
nemkati
@Shikari: Aha, értem. Már megijedtem, hogy a liberális zsidó elnevezése, de akkor megnyugodtam. Mivel én pl. ha zsidó nem is vagyok, de liberális nézeteket vallok. Szóval akkor én nem vagyok libsi. Mondjuk, az tökmindegy, mások minek neveznek engem, az inkább érdekel, hogy másokat minek.
csak úgy....
@Shikari:tibim, mind a három diplomádból kilóg a lóláb! :)
nemkati
@Shikari: Mert van aki zsidókra is gondol amikor ezt mondja. De ezek szerint te nem. Nem mintha számítana, csak érdekelt.
ómió
@nemkati: Ha nem sok értelme a hazudozásnak, akkor, miért teszed? A bolsevista "privatizáció" egy de facto lopás volt, ezt mindenki tudja. Ezt próbáljátok jelentékteleníteni, amikor a "Lölőre" mutogattok? Pedig 10000 milliárd felett "tűnt el társadalmi tulajdon", miközben az efftársi milliárdosok - köztük Böszme vezéretekkel - "hosszú, tömött sorban" masíroztak elő a "szőnyeg alól"!Böszme vezéretek "Nomentana ügye" (adócsalása, bűnözése) meg "éppen elévült", amikor az "igazságszolgáltatás" bizonyította! Az egyik "szemkilövöttje" pedig nemrégiben még meg is jelent Böszme vezéretek egyik kampányrendezvényén, aki a szemkilövöttet ott a helyszínen próbálta "demokratikusan" nevetségessé tenni! Ennyit a "semmi nem történt" mocsokbolsi fajtátokról!
ómió
@Aki Én: Ha elmebeteg bolsi csicskát látnál, nézz tükörbe, bolsiék elmebetege! Amúgy az elszámoltatás demokráciában (ami most éppen van) a "független igazságszolgáltatás" feladata lenne - lett volna - ("direktben elszámoltatni" a véresmancsú bolsi tetübandád szokott - most is azzal fenyeget), ha nem lenne az is Brüsszel, a brüsszeli efftársaitok "felügyelete" alatt, hiszen még a vérbolsi "bíráktól" sem engedte a szervezetet megtisztítani! Látom, semmi javulást nem bírnak rajtad elérni ott az elmeosztályon!
Aki Én
@ómió: Hogy a bánatban vagy te ennyire buta idióta balfasz?
És főleg, minek?
ómió
@Aki Én: Az elmeosztályról, ahol lakozol, mindenkit buta balfasznak látsz, bolsiék elmebetege!? Biztos a miliőd teszi, baromarc! Agydonorod még sehol a láthatáron?
Aki Én
@ómió: Hogy a bánatban vagy te ennyire buta idióta balfasz?
És főleg, minek?
ómió
@Aki Én: Már megint fennakadt az efftársi tű a másrahazudósdis lemezeden, bolsiék elmebetege!? Legalább szedáltasd már magad!
Aki Én
@ómió: Hogy a bánatban vagy te ennyire buta idióta balfasz?
És főleg, minek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.