A móri mészárlással tévesen gyanúsított és életfogytiglani börtönbüntetésre ítélet férfi, nem látta a babát.

Mi több nem is láthatja.

Az az igazság, hogy nekem és a kisbabámnak is az a legjobb, ha Ede semmit nem tud rólunk. Arról meg szó sem lehetett, hogy ott legyen a szülésnél.

Idézi az édesanyát a Blikk.hu. Kaiser Edével ugyanis szakítottak, a férfi már Hollandiában él, és új kapcsolata van, és semmilyen információt nem kap majd a fiáról. A pici az édesanyja nevét fogja viselni.

Megszületett Kaiser Ede kisfia, de édesanyja kemény döntést hozott

Illusztráció: 123rf.com

M. és Ede kapcsolata mesébe illően indult. Miután 18 év után a férfi szabadult a börtönből, az interneten ismerkedett meg a lelkész végzettségű fiatal nővel. Szerelmük hőfokát mutatja, hogy nem sokkal később a lánykérés is megtörtént. A házasságból azonban semmi nem lett, valami végzetesen elromlott a pár között. Ekkor azonban már útban volt a pici baba. – írja a Blikk.hu.

Kaiser Ede a Blikknek korábban azt nyilatkozta, bárhogyan is alakult közte és az édesanya között a kapcsolat, gondoskodni akar a fiáról.

Forrás: Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Horizont: 15:08
Az ellentétes pólusok vonzzák egymást, még az emberi kapcsolatokban is.
vacsi
"interneten ismerkedett meg a lelkész végzettségű fiatal nővel. Szerelmük hőfokát mutatja, hogy nem sokkal később a lánykérés is megtörtént."
Ez nem a szerelmük hőfokát mutatja, hanem azt, hogy a nő mennyire idióta volt! Úgyhogy most ne nyafogjon - nevelje fel a kicsit egyedül, becsülettel, az apa kizárásával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.