Szerencsénkre a magyar kormányzat pont felkészült a nyílt, demokratikus vitákra talán a múlt héten, mert eddig nem nagyon tapasztalhattuk meg a nyílt, demokratikus vitákat és eddig csak a nyílt, demokratikus meneküléseket láthattuk a nyílt, demokratikus kérdések elöl. Hála az éjt nappallát evő kormányzat erőfeszítéseinek ezután már nálunk is lesznek nyílt, demokratikus viták például a kormányzati tévécsatornákon.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Nessy: Az Unió harckételen. Hosszú ideig rázni fogja a röhögés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@tudode:valamiért nem engedi a "tetszik" lájkolását! Így közlöm, hogy igazad van!
Peller Anikó
@Nessy: 20:50, Képes. És ezt a képes felivel. Arcaz van. De a képről ítélve éppen ég lefelé.
fűre lépni szabad
Érdekes lenne Szijjártó külföldi tárgyalásait megnézni, hogy valójában milyen rossz üzleteket köt és mennyi kárt okoz az országnak (és az ország számára rossz üzletekből mennyi folyik a zsebébe) - nagyon sok sötét paraszt fideszes meglepődne! (mármint az összes mostani fideszes sötét paraszt - az okosak is, akik érdekből azok!!! -, de vannak a nagyon sötét mélyparasztok, akik pont a myélsötétségük okán fogva ezen sem lepődnének meg, sőt...)

Jó reggelt mélymagyar mélyfehér mélykeresztény mélyhetero férfi - meg női - tálibok!
Macskaszem
Mi normális emberek viszont úgy véljük, hogy Szargyártó meg a konda nincs felkészülve a nyílt, demokratikus vitákra. Vagdalkoznak, ellenkeznek, vétóznak, csak az ellopott milliárdokkal ne kelljen elszámolni.
fűre lépni szabad
@Macskaszem: Ja, pl. mikor vitázott (V)orbán utoljára bárkivel is? Mikor adott normális választ, urambocsá' interjút független újságíróknak, ahol szabadon lehet kérdezni bármiről?
Elképesztő az az alternatív világ amit felépítettek és amibe már maguk is élnek, mert már ők maguk is elhiszik a hazugságaikat. Ilyen szintre eljutni... Ez már legalja!
Aki Én
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.