Hadházy Ákos független parlamenti képviselő a Facebook-oldalán mutatta meg a "nemes gesztust".

Fejenként egy dinnyét kaptak a szociálisan rászorulók és a közmunkások Hajdúnánáson

Fotó: Facebook

Hajdúnánás fideszes önkormányzata dinnyével „segített” a legelesettebb, legrászorulóbb embereknek. Hadházy szerint „elképesztő cinizmus", hogy fejenként 300 Ft értékben, összesen 400 dinnyével támogatták a város közmunkásait és a szociális ellátásban részesülőket, mint „rendkívüli élethelyzetben nyújtott, természetben biztosított települési támogatás”.

Forrás: Hadházy/Facebook

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
@csak úgy...: Pont ezt akartam îrni.:) Ilyenkor már ehetetlen,ahogy Sámmanus is helyesen kifejtette:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ezt nevezik fideszül a "segítő szeretetnek!" Jöhet a hozsánna t. hívek!
ómió
Miközben bolsiéknál "segíjért" kuncsoroghattak volna!
Sámannus
A szomszédom már egy hete vett két dinnyét. Mind a kettő ehetetlen volt. Szerintem ha megkóstolják ezt is felkenik a falra.
csak úgy....
micsoda királyi gesztus..., mikor a dinnyébe már belepisált a lörinc , az jó lesz a közmunkásoknak!? akkor ki is nézi le a magyarokat?
134.bátor
@csak úgy...: Pont ezt akartam îrni.:) Ilyenkor már ehetetlen,ahogy Sámmanus is helyesen kifejtette:)
percsi
Ez a fél dinnye a szegénység szimbóluma!
Nagyon is tudják ezek, hogy leszegényítették az országot.
Régi szép idők, amikor közmunka helyett megélhető munkája volt mindenkinek, és a szegényebbje rohadt krumpli és dinnye helyett élelmiszercsomagot kapott, akinek nem volt otthona, fedőt kapott a feje fölé.
Senkit nem hagytak az út szélén!
simmering73
Nem hinném, hogy a rászorulók pont dinnyéről álmodtak.
dr. prédikátor
mégis mit adhattak volna???egy kila krumplit vagy egy goljós tollat???!!!
rokker33
Szánalmas és nevetséges! Gondolom a helyiek ugráltak örömükben, hogy kaptak egy kis alamizsnát!
Néro
A krumpli drága a dinnye meg már nem jó de ajándék lónak ne nézd a fogát. De ugye a segítség a fontos.
Segítsééég !!!
colibri
Jól megerőltették magukat... de a választás előtt lesz az majd több is. Krumpli, meg esz kis pénz... csak hogy el ne tévesszék, hova kell tenni az X-et!
CsipkeRózsa
Egy fidesz-gazdának sok dinnyéje maradt, malacokat nem tartott, valahol el kellett sóznia, és még pénzt is kapott a fidesztől érte.
percsi
@134.bátor: Szemétre való, helyette az embereknek osztogatták.
Málna
@134.bátor: Tegnapelőtt vettem a piacon egy szeletet. Annyira jó volt, hogy ma újra vettem. Semmi gond vele, csak meg kell nézni, hogy mit veszel.
percsi
@ómió: "Miközben bolsiéknál "segíjért" kuncsoroghattak volna!"

Lölökéék és társai nem kuncsorognak segíjért, a főnök szó nélkül osztogatja a milliárdokat nekik.
Te is dolgozz, fizess adót, mert a love fogytán van.
csak úgy....
@Málna: hová bújtál a család elöl azzal a szelettel miközbe etted? :)
percsi
@Yeromos: "Lőrincnek volt köze a dinnyéhez?"
Igen, bele is pisilt!
gina
Tiszta fidesz hahahhahaha 300 ft de a mocskos cigány és bandája felcsúton és máshol milliárdokat lopott a néptól aljas nevetséges kis prolik
gina
@percsi: Te beteg állat remélem te patkánymérget kapsz
Málna
@csak úgy...: Nem kellett bújnom sehova, mert csak én szeretem a családból.
solidedge
A bennszülöttek üveggyöngyért adták oda szülőföldjüket, itt a krumpli és a dinnye helyettesíti az üveggyöngyöt.
ómió
@percsi: Megszólalnod tán akkor kéne, ha majd már látsz is valamit! Szóval, előtte cseréltess dioptriát, mert ez a hazudozás tőled így addig kontraproduktív és túl nyilvánvaló is!
percsi
@ómió: - Te hogy kezeled a hülyéket?
- Nem vitatkozom velük!
- De hát ez hülyeség!
- Igazad van!

OV.: Megjött a 200 kenguru amit rendeltem Ausztráliából?
KL.: Igen Viktor, de ez miért kellett?
OV.: Ők fogják megtanítani a magyaroknak, hogyan kell üres erszénnyel ugrálni...
ómió
@percsi: Úgy látod, nem vitatkozom veled? Mondtam már: "dioptria"! Üres erszénnyel? Miért emlékeztetsz Böszme efftárs népzsebelésére? Ott örült az ember, ha lapítva "túlélt", nemhogy ugrálva!
percsi
@ómió: Én nem vitatkozom veled! Igazad van!

Böszme 6 évig zsebelt, ha zsebelt, mert ugye nem találtak ez idáig semmit, ami bizonyítaná.
Vitya 30 éve zsebel, az utolsó 10 évben nagyon belehúzott. Bízom abban, hogy hamarosan nyilvánosságra kerülnek a bizonyítékok és megtörténik az igazságszolgáltatás.
ómió
@percsi:Látom, a zsebelés fogalmával is "gondjaid" vannak! Az - tudod- azt jelenti, hogy elvenni az emberektől! Ahogy Böszme efftárs elvett 1 havi fizetést, vagy éppen 1-2 havi nyugdíjat meg, amit a bevezetett sarcaival lenyult! És erre "bizonyítékot" se találtak? Aszta! Pedig "csak" nehány millió károsultja van! Az meg efftársilag smafu? "Nem találták"? Ez, mindenesetre "sajátos"! De hazudd már meg nekünk, tőled mit nyult le a "Vitya", immár 30 év óta, na meg az utolsó 10-ben! De meghazudhatnád az ezzel kapcsolatos "bizonyítékokat" is!
percsi
@ómió: Igazad van!
De azért nézz utána, mert félre vagy informálódva. Annyit megsúgok, hogy a 13. nyugdíjat "csak" Gyurcsány idejében kaptak a nyugdíjasok! Magánnyugdíjat meg a Vitya nyúlta le a dolgozóktól.
Vitya 2009-ben azt mondta, hogy ha hatalomra kerül, elszámoltatás lesz. Nem történt meg, vagy megtörtént, csak nem talált bizonyítékokat? Ne is törődj vele, nézd el neki!
A Zsebelés nekem azt jelenti, hogy a Vitya az adót kihúzta a zsebemből, majd a nagy részét sajátja és a haverok zsebébe rakta. Nem a közösbe, hanem a sajátjába! Ezzel se törődj, nézd el neki!
Amióta létezik az adózási rendszer azóta adózom: szja, áfa, szoc., iparűzési, vállalkozási adó stb.
Össz. 46 éve vagyok a társadalom hasznos tagja, illetve ebből 30 éve a Vityának.
Emmersson71
"Hadházy szerint „elképesztő cinizmus", hogy fejenként 300 Ft értékben, összesen 400 dinnyével támogatták a város közmunkásait és a szociális ellátásban részesülőket"

Na jóó...de ezekbe a dinnyékbe személyesen Mészáros Lőrinc vizelt bele!
percsi
@Emmersson71: 17:34, "Na jóó...de ezekbe a dinnyékbe személyesen Mészáros Lőrinc vizelt bele!"
Aszondod, hogy nem 300 Ft-t, hanem milliárdot érő támogatást kaptak, mert a milliárdos Lölő beízesítette? Akkor most a közmunkásokat megcsapta a milliárd szele.

Igaz, vagy nem igaz?
Azt olvastam, hogy Lölőkéék többségében közmunkásokat foglalkoztatnak. Szerintem ezért is kapnak egy kis állami pénzt.
A Lölő fogtechnikus is, mert összeszedi az olcsó munkaerőt. Nagy zsiványok.
A közmunkás jár a legjobban, ledolgozik napi 8-10 órát, és kap pár 10e forintot/hó.
Megélni nem tud belőle, de legalább dolgozhat.
ómió
@percsi: Nem. 13. havit "lépcsőzetesen" (pont úgy, ahogy akkor) ma is kapnak! A Böszme az volt, aki, miután "elkúrta", már nyugdíjba menetelkor lenyult tőlük 1 havit (mert az aktívkori nettójukból kalkuláltatta a nyugdíjukat), majd - miután mégis elhúzni kényszerült - jött "hű tanítványa", a libás, aki egyszerűen megszüntette a 13. havinak még az intézményét is! Így sokaktól kétszer lett lenyulva a 13. havi! Efftársilag! Magánnyugdíjilag se az igazat mondod! Az úgy jött létre, hogy pufajkás efftársadék az állami nyugdíjkasszába befolyó járulékok (amiből egyébként az aktuálnyugdíjakat fizetik) nagy részét egyszerűen "eltérítették" efftársi magánnyugdíj pénztárakba, amelyek viszont nyugdíjat nem fizettek! "Meg lett csapolva" az állami nyugdíjkassza, amiért az nem volt képes az aktuális nyugdíjakat kifizetni. A hiányzó pénzt államkölcsönből, eladósodásból fedezte az állam, miközben az efftársi magánkasszák szépen "híztak"! Szóval a lenyulást itt nem a "Vitya", hanem az efftársaid követték el az állam (mindannyiunk) kárára! A "Vitya" az államtól az efftársaid által lenyult pénzt adta vissza az államnak! Még, ha ti ezt lenyulásnak hazudjátok is! Az elszámoltatás meg jogállamban igazságszolgáltatási ügy. Budai Gyula foglalkozott ezzel, többeket is bíróság elé vitt, de az eredmény a "liberális jogrendben" elég "szerény" maradt! És mondd csak: te csak akkor fizettél adót, amikor a "Vitya" kormányzott, vagy máskor is? Mert, ha ez utóbbi, akkor mi kényszerít téged azt hirdetni, hogy kizárólag ő húzza azt ki a zsebedből és viszi haza? Böszme efftársad, libás efftársad, Bokros efftársad véletlen se "vitte haza"? Ez kizárólag a "Vityára hazudandó" efftársi kategória? Államcsőd meg csak akkor kopogtat, ha az efftársaid "kormányoznak"? Tudod: akkor nincs lóvé semmire! Talán, mert akkor viszik haza? Mondtam már: dioptria!
percsi
@ómió: "13. havit "lépcsőzetesen" (pont úgy, ahogy akkor) ma is kapnak!"
Igen, 2003-4-5-ben kapták lépcsőzetesen, majd 2006-07-08-ban megkapták a teljes 13. havi nyugdíjat.
2009-ben Bajnai függesztette fel (nem megszüntette), azóta nincs 13. havi nyugdíj. Illetve idén kezdték adogatni. A Vitya 2009-ben (választások előtt) beígért 14. havi is elmaradt.

STOP Gyurcsány : ha nem akarja, hogy újra újra elvegyék a 13. havi nyugdíjat - HAZUGSÁG

Magánnyugdíj
1998. január 1-i hatállyal a Horn-kormány vezette be a pályakezdők kötelező magánnyugdíjpénztári tagságát. - Tavasztól, 1998-2002 között orbán kormány volt. Gyurcsány később tovább vitte.

Amióta adózás van, fizetem az adót, tehát nem csak Vityánál adóztam. Azt nem állítottam, hogy csak Vitya húzta ki a zsebemből a pénzt, viszont azt állítom, hogy leghosszabb ideje és legtöbbet ő húzott ki a zsebemből-mindenki zsebéből, ők feltűnően gazdagodnak, az ország szegényedik. Vele soha nem fogunk nyugatfelé haladni. A 27% áfa - ekkora áfát még a gazdag országokban sem fizetnek. Adózásba nem megyek bele, de aki utána nézett, aki idősebb az tudja, sokkal több az embereken a fizetési teher, mint 11 évvel ezelőtt.

Vitya retteg Gyurcsánytól, ennek oka van, ezért uszít-gerjeszt, ki fog ez is majd derülni. Ha a vagyonosodásukat összehasonlítanák, Vitya messze elhúzna.
Az ország 30 éve Vitya kezében van. Gyurcsány 6 évet kormányzott, előtte nem igen politizált, az elmúlt 11 évben mint ellenzék politizál. Az elcsalt 2/3-dal szemben nem tehette tönkre az országot. Vitya egyeduralma miatt lettünk Európa legszegényebb országa, és Lölő a legazdagabb embere.

Nem vagyok gyurcsányfan! Változást szeretnék!

"STOP Gyurcsány: ha nem akarja, hogy a baloldali politikusok újra nokiás dobozokban hordják szét az ország pénzét."
Vityájék amennyi pénzt, földet, vizet, értékes ingatlant lenyúltak 1000 milliárd nokiás doboz is kevés lenne.
Állítsuk meg Fideszt!
ómió
@percsi: Kár ezt kenegetned! Bolsiék elvették a 13. havit - sokaktól 2x is! A magányugdíjat Bokrosék kilopták az állami nyugdíjkasszából - biztos "csak" azért, hogy később majd legyen minek az ellopását a "Zorbánra" hazudni! És, hogy ugyanezt művelnék továbbra is, az nem hazugság, hanem maga a való! Fizetős egészségüggyel, adóemelésekkel, sarcokkal, ahogy szokták! Az , hogy a 90-es években több, mit 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdon tűnt el", a bolsi milliárdosok meg "hosszú tömött sorban" tűntek fel, az, ugye, neked semmit nem mond!? 8 év alatt 14000 milliárddal nőtt az államadósság, amiből semmit nem vettek, építettek és senki/semmit nem támogattak, az, ugye, szintén nem mond nekedsemmit!? Kár itt 30-évezned! Pláne hazudoznod!
percsi
@gina: "Te beteg állat remélem te patkánymérget kapsz"

Várom a válaszod, ha már elakarsz tenni lábalól, akkor tudjam hogy miért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.