Óriási felháborodás lett ebből, sokan megvernék az oktatót. 

Sokan megvernék a tanárt, aki kidobott egy 10 hónapos tacskót az iskola ablakán

Fotó: Facebook

A Konrad Lorenz Természet- és Állatvédő Egyesület írta meg a Facebookon, hogy egy iskola tanára kidobott egy, az udvarra a gyerekek közé betévedt 10 hónapos tacskót, aminek így eltört a lába és megzúzódott a medencecsontja.

Szinte mindenki felháborodott a poszt alatt, a kommentekben azt taglalták sokan, hogy milyen büntetést is érdemel a tanár. Talán a legvisszafogottabb az, hogy ki kell vele fizettetni a kutya ellátásának költségeit, de van, aki követeli, hogy rúgják ki az iskolából, mások fel akarják jelenteni, de persze előkerül a kommentekben, hogy össze kéne verni, meg kéne rugdosni.

Sokan azt is követelték, hogy adják ki a tanár nevét, van, aki a címére is kíváncsi volt, hogy „meglátogathassa egy pár kedves szó erejéig”.

A kommentelők végül kiderítették, hogy a makói Pápay Endre Általános Iskola és Szakiskola, a Komutza Flóra Általános Iskola és Szakiskola tagintézménye lehet az iskola, ami egy speciális oktatási intézmény, Down-szindrómás gyerekek is járnak oda. Az iskola vezetője, Vargáné Szalados Klára a Blikknek azt mondta, hogy tud az esetről, és vizsgálatot indított. Amíg az ügy le nem zárul, addig nem nyilatkozik az ügyről.

Forrás: Telex.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem kell bántani. Ki kell dobni egy testmagasságához ugyanúgy arányos magasságból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
CSAK? Akkor még finoman bánnának vele. Súlyosbítja az esetet, hogy ezek a gyerekek még jobban kötődnek az állatokhoz. És ezt éppen egy ott ""tanító"" nem tudja?
Remélem at igazgatónő (már csupán példamutatás okán) ""repülőnapot"" fog tartani.
csipetke
Gratulálok ennek a baromarcú gonosz seggfejnek.Ez aztán jó példát mutatott a gyerekeknek. Azt mondta ez az elmebeteg,hogy a gyerekeket akarta megvédeni az aprócska kutyától. Ahogy a híradóban láttam,és az állatorvos elmondása szerint egy ártalmatlan,békés kiskutya. Úúúgy szeretnék egy negyedórácskát ezzel a szemét állattal egy bezárt szobában...
jesz
azt mondja a vizsgálóbizottság, hogy a tanár a gyerekeket védte a kutyától, melyet nem dobott ki, csak kirakta az ablakba...
...a tanár vállalja a kutyus kezelési költségeinek megtérítését...

...ennek örömére valamennyien szarjanak sünt
Málna
Dobjuk ki őt is az ablakon. Csak hogy megvédjük tőle a gyerekeket.
dr. prédikátor
EZT A HÜLYE PICSÁT IS ÁT KELLENE DOBNI EGY JÓ MAGAS KERÍTÉSEN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.