Csak az elmúlt héten 300 ezer forintot áldoztak az adófizetők pénzéből Karácsony vagy Gyurcsány ekézésére – írta meg a hvg.hu.

Közel 8 millió forintot fizet a Fidesz Gyurcsány és Karácsony lejárató kampányáért

Fotó: Rákay Philip/Facebook

2019. április 15-e és 2021. szeptember 6-a között összesen közel nyolcmillió forintot költött a közszolgálati tévé portálja, a Híradó.hu „társadalmi kérdésekről, választásokról vagy politikáról” szóló hirdetésekre a Facebookon – ez derült ki a közösségi portálon elérhető nyilvános adatokból. 

A lap szerint csak az elmúlt hét napban 279 891 forintot áldozott a hirado.hu erre a célra.

A közmédia hírportálja szinte kizárólag olyan tartalmakat hirdet, amelyekben Karácsony Gergely főpolgármester, ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt, illetve az ellenzéki előválasztás negatív kontextusban szerepel, illetve amelyben a Fidesz politikáját és Orbán Viktort istenítik.

A lap szerint előfordul olyan is az elmúlt egy hét összesen 21 darab hirdetése között, ami magát, a Híradó műsorát ajánlja a Facebook-felhasználók figyelmébe.

Forrás: hvg.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@rokker33: ma, 17:08
Félelem és reszketés Budapesten. A főni harcol a démonaival. Közben meg úgy gondolja, az időseknek meg tudja magyarázni, hogy minden rossz ősoka Gyurcsány, és hogy ezt a fiatalok is el fogják hinni. Kifelejti a képletből a kételkedő tudnivágyást, ráadásul a net nem felejt. FB-n futottam bele egy "add tovább" üzenetbe, mert hogy az a gonosz Jakab el akarja venni külhonba szakasztott véreink szavazati jogát. Belinkeltem Áder '93-as beszédét, amikor szépen végigveszi, miért ellenzik (az akkori Fidesz) ezt az ötletet. Amit persze 2011-ben bevezettek. A 13. havi nyugdíjat sem szavazták meg akkor.
verőce21
Bohóckodjanak csak az elő-előválasztásukkal! Átverték választóik is, hisz versenyt igértek nekik!

Aztán jött a komcsi, bolsi, libernyák ösztön és a Gyurcsány klán zöld asztalok mellett döntötte el a dolgokat! A kicsik, Márki-Zaj, Pálinkás, Fegyőr a moslék koalíció pályáján is a tarcsi padra kényszerült! Utca hosszall lemaradtak a trojkától!
Nessy
Ezzel csak az a gond, hogy ezt nem a fidesz, hanem mi fizetjük. A semmire nem jó konzultációval, a lejárató plakátokkal,reklámokkal együtt!
percsi
@Nessy: 11 éve költenek sok-sok milliókat hazugságplakátokra. Akit felháborít, hogy azért fizet adót, hogy legyen mit lenyúlnia a hatalomnak, akit felháborít, hogy nincs rendes eü. ellátás-oktatás-közbiztonság, akit felháborít, hogy kiárusítják az országot, aki a saját bőrén érzi, hogy minden egyre rosszabb, az nem fog a fid.-re szavazni. Ez a plakát hóbort sem a magyar emberek érdekét szolgálja.
szaboria1
A piacoknál ácsingóznak a Fidesz kihelyezett asztaloknál, mert mégy a kutya sem megy oda aláírni.
ómió
Ez csak az emlékeztető, efftársak! A kampányt, magát, nevezett efftársak már abszolválták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.