A VIII. kerületi Fidesz feljelentette a férfit, aki rátámadt a helyi alelnökre.

Fidesz: a baloldal uszította a férfit, aki fideszes aláírásgyűjtőkre támadt Budapesten
Fotó: Józsefvárosi Fidesz/Facebook

Egy férfi rátámadt Soós Györgyre, a józsefvárosi Fidesz alelnökére, miközben a Harminckettesek terén a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony kampányban gyűjtött aláírásokat. A férfi bántalmazta Soóst, illetve szidta a jelen levő aktivistákat. – írja a hvg.hu a jozsefvaros.hu alapján. 

Erre válaszul a Józsefvárosi Fidesz feljelentést tett, legalábbis ezt közölték a Facebook-oldalukon. A posztban azt írták, hogy egy baloldali aktivista volt a támadó.

A fentiekből is látszik, hova vezet a baloldal agresszív, uszító retorikája, és mibe torkollik, ha Szarvas Koppány Bendegúz baloldali helyi képviselő következmények nélkül fenyegetheti a jobboldali szavazókat.

A momentumos Szarvas Koppány a lapnak azt mondta, a Fidesz mostanában előszeretettel dobálózik azzal, hogy az ellenzék hergel, pedig szerinte ebben messze élen jár a jobboldal. Hozzátette, hogy ő mindennemű erőszakot elítél, legyen az fizikai vagy verbális. A képviselő egyébként jobbulást kívánt Soósnak.

Így tett Pikó András, a kerület polgármestere is. Ő azt írta a Facebookon, a leghatározottabban elítéli a támadást és egyetlen politikai szereplő részéről sem elfogadható az erőszak.

Forrás: hvg.hu, jozsefvaros.hu
Fotó: Józsefvárosi Fidesz/Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Tényleg, itt is a libsik agresszívek! Csak eltakarítani, pokolba küldeni, stb. szokták verbálisan a kiket is? Ja lirálfasisztákat, libsibolsikat, efftársakat , más véleményen lévőket! Saját magukat?
Gazella
Hányinger narancs.. provokáció dömping narancs.
solidedge
Az utóbi hónapokban több ellenzéki aktivistát is megtámadtak.A fenti logika szerint nem nehéz azonosítani a felbujtót. Mellesleg a baloldal elleni uszítás is több száz millióba kerül amire az Orbánnal nem szimpatizálók is költenek akaratukon kívül. Elég csak a kormány által kitett plakátokra nézni.
Al X
Szerintem mind a bal, mind a jobb oldalon voltak és lesznek hasonló megnyilvánulások. Vannak akik úgy nevelkedtek, hogy a feszültségoldásnak csak ezt a formáját ismerik. Támadj, vagy menekülj helyzetnek élik meg.
Al X
Ha 2 TEK-es is ott állt volna az aláírásgyűjtők mellett, akkor elsomfordált volna.
ómió
Pedig az efftársilag nyilván "kizárt"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.