Újabb rezsiemelés jönne. 

A Fidesz már most tudja, mit rontanának el Gyurcsányék, ha újra megválasztanák őket
Fotó: Fidesz/Facebook

Gyurcsányék teljesen hiteltelenek,

mert miközben a klíma- és természetvédelmi akciótervet nem voltak képesek támogatni, szó nélkül bevezetnék a brüsszeli klímaadót és újra megemelnék a rezsit – írja a 24.hu a Fidesz közleménye alapján.

A kormánypárt Dobrev Klárának arra az ígéretére reagált, miszerint a klímakatasztrófa elkerülése a következő időszak egyik legfontosabb célkitűzése. Ezért a DK miniszterelnök-jelöltje azt mondta: kormányra kerülése esetén újra létrehozza a Környezetvédelmi Minisztériumot. 

A Fidesz szerint „brüsszeli klímaadó” a magyar családokkal fizettetné meg a környezetszennyezés és a klímaváltozás költségeit, mégpedig a magasabb rezsiárakon keresztül. 

És ezt már jól ismerjük, a Gyurcsány-korszakban ugyanis háromszorosára emelték a gáz árát, az áramét pedig a duplájára, mindeközben Gyurcsány Ferenc a saját cégének olcsóbban adta az áramot. Ezért is mondjuk, hogy Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!

Forrás: 24.hu
Fotó: Fidesz/Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ti forban vagytok Mityuli, mert ti már mindent elrontottatok amit lehetett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Annyire egy párt sem tudna semmit elrontani ,csalni ,lopni ,hazudni mint ez a mocskos fidesz szekta és OV muzsikus
csak úgy....
bezzeg a fidesz az inflációval nem emeli...,ezt a kódis körösztanyátoknak meséljétek be!
ezzel a rezsicsöki szöveggel veszik le a hibbant shikarikat lábukról?
Sámannus
Tudjuk a ti elkúrásaitok helyreállítás főbenjáró bűn.
Nessy
Varga miniszter úr! Majd akkor szövegeljen, ha 1200 m3 éves fogyasztásig kedvezményes a gáz fogyasztás, és nincs rajta 27 % ÁFA. Ugyanez áll az áramszámlára is! Addig szilencium! Csak nem a Szőlő utcában a jósdában járt, hogy tudja mit csinálna más, mint amit jelen kormányunk produkál?
verőce21
Gyurcsány egy tehetségtelen lúzer, már ami az ország vezetését illeti. Ezt bebizonyította. A baloldal miért (nem) hisz Gyurcsánynak?
szaboria1
2008 GAZDASSÁGI VÁLLSÁG VOLT!!! Gyurcsány lemondott, szakemberre bízta aki értett is hozzá. Ezt még akkor Orbán is el ismerte. 10 év eltelte után nem Gyurcsányozni kellene hanem érteni is a vezetéshez. Varga is csak egy báb Matolcsi nem viccből szól be neki.
Néro
Rezsim csökkentés után felüdülés a rezsi emelés. Egyébként rezsi. Levezetnéd piciny szíven , hogy is alakult a piaci ár és a ' rezsicsökkentésetek ' elszámolása ? Minél olcsóbb a kőolaj annál több a az adó a benzinen gáznál nagyobb az árrés.
Etesd anyádat !
simmering73
Ti forban vagytok Mityuli, mert ti már mindent elrontottatok amit lehetett.
134.bátor
@csak úgy...: Hát a körösztannya egyiknek sem " kódis", de a többi stimmel:)!
kereső
Varga Mihály Magyarország kormányának pénzügyminisztere. Mit keres egy pártrendezvényen? Miért kampányol egy kormánytag antidemokratikus módon beleavatkozva az emberek döntéseibe, meghatározva, hogy kire szavazhatnak kire nemn. Tiltsátok be az ellenzéket Mihály, legalább akkor fekete-fehér lenne minden, végre valahára. Minek ez a szinjáték a parlamenttel, meg választásokkal? Hisze pártállamban élünk- nem kell a diszlet. Hozzátok vissza a Hazafias Népfrontot, majd Stumpf segit.
kereső
Az meg, hogy Te is jósnőhöz jársz, aki megsúglya Neked és párttársaidnak mások gondolatait- már lassan nem lesz ujság. Vagy nem is erről van szó, hanem dolgozott a szárnyas lovatok??
Sámannus
Gáz, villany, élelmiszer. Jáj mamácskám és infláció! Mikell még? Elbasztok mindent amit csak lehet.
szaboria1
@sgl: Wikipédia szerint gazdasági világválság volt Michael Bury szerint még vissza fogjuk sírni a 2008-ast. Minden összeomlások öreganyját látja. Ő volt aki megjósolta a 2008-at is.
ómió
Hát, ha van rá tapasztalat bőven...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.