Még a nyáron érkezett meg az OV '22 feliratú sapka, amelyben egyre több kormánytag és Fidesz-szimpatizáns fotózza le magát, majd lövi ki a képet közösségi oldalára.

Ha valaki most igazán cool akar lenni a NER-ben, az bizony felkapja a fejére az OV '22 feliratú sapkát, és nagyon úgy tűnik, hogy erről a vonatról senki sem akar lemaradni

– számolt be a Telex.

A fehér és fekete színekben is kapható baseball sapka akkor robbant be a nyilvánosságba, amikor Novák Katalin augusztus elején kiposztolta, hogy ebben a sapkában indul nyaralni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Novák Katalin (@katalin.novak) által megosztott bejegyzés

Azóta a sapka feltűnt Szijjártó Péter kezében, Hollik Istvánon, Hidvéghy Balázson, Illés Boglárkán, és mindenféle fidelitasos és egyéb NER-es arcok fején, miután kitelepültek a Tihanyban megtartott fideszes Tranzit fesztiválra.

Legutóbb Rácz Zsófi posztolt büszkén ebben a sapkában Instagram oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rácz Zsófia (@zsofia.laura.racz) által megosztott bejegyzés

A Telex kiderítette, hogy 

3990 forintba kerül az Orbán Viktor 2022-es győzelmét támogató sapka, a honlapot, ahol ezt meg lehet venni pedig a WBHP 22 Marketing Kft. üzemelteti Az Opten adatbázisa szerint a cég két tulajdonosa Balla Kamilla Dorottya és Bozsoki Dániel Róbert, mindketten a Fidesz–Fidelitas világából jönnek.

Forrás: telex.hu

Címlapkép: Instagram 

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A kis " pina " ezzel már meg is dolgozott a helyettes államtitkár fizetéséért + juttatások..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
Ha ilyen sapkában látok az utcán valakit, legalább tudom, hogy kerülni kell, mert IQ 80 alatt kiszámíthatatlanok a humanoidok és lehet, hogy harapnak!
ómió
Pedig efftársilag is elfogadhatóvá tehetnék egy veres csellag felragasztásával! De "nem az ő műfajuk"!
Emmersson71
@ómió: Vagy több veres csellaggal és China hímzessel. Ez már megfelel a jobber ízléseteknek. De megtoldhatjátok egy félholddal, Erdogán barátotok tiszteletére :P
Sámannus
Mi meg csinyálunk hozzá koppintót, amivel a nert lerendezzük.
ómió
@Emmersson71: Ne terelj! Most is nektek hiányzik a nersapkáról a veres csellag! Ne hazudd másra! China-tól meg Böszme vezíretek sírt ki nekünk egy egyetemet! Vagy csak azért, hogy most legyen mi ellen "tiltakoznotok"? A félhold meg koalíciós partneretek, visszavonult Vona efftársatok féltett rekvizituma! Kár másra hazudni próbálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.