A főpolgármester egy idézetet is felolvasott péntek reggeli videójában Ferenc pápa egyik könyvéből, mely szerinte ezt bizonyítja, ahogy arról mi is beszámoltunk, hogy minden jel arra mutat nem lesz túl barátságos a pápai találkozó.

Orbán Viktor és Ferenc pápa gondolatai nem találkoznak – a pápától idézett Karácsony Gergely
Kép: részlet Karácsony Gergely videójából

Országjárásra menet, autójából tette közzé péntek reggeli Facebook-videóját Karácsony Gergely, melyben arról is beszél, hogy szerinte Orbán Viktor és Ferenc pápa gondolatai nem találkoznak.

Egy párt vagy egy demagóg politikus által manipulált nép megszűnik nép lenni és fásult tömeggé válik. A diktatúrák mindig így kezdődnek: elvetik a félelem magját a nép szívében, aztán felajánlják, hogy megvédik őket félelmük tárgyától és cserébe megtagadják tőlük a hatalmat, amellyel meghatározhatják a jövőjüket

– szól az idézet, melyet felolvasott Ferenc pápa egyik könyvéből a főpolgármester és ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Forrás: Facebook/Karácsony Gergely

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@ómió: Csak kéne nektek egy ellen-pápa! Úgy látszik, ti már a Szent Bibliát is illiberális szemüvegen át olvassátok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Hogy a gondolataik nem találkoztak? Meg sem hallotta Orbán, ha igen nem is éti mi a baj! Az még hagyján, hogy a migráció ellen lép fel, de a saját polgárai ellen is gyűlölet kampányt folytat évek óta, ha nem hozsannázzák az ő tévedhetetlen nagyszerűségét, és netán rávilágítanak a gátlástalan lopásokra. Ráadásul mindezt a kereszténységet zászlajára tűzve teszi, pedig csak egy a változásoktól rettegő szájkeresztény.
ómió
@Aki Én: Ha eszméletlenül buta balfaszt látnál, bolsiék fajkreténje, kukkants a tükörbe! Ott lesz az! Látom, te ott az elmeosztály munkásőr tagozatán még azt se vetted észre - vagy, ami nincs, arra hogy is vehetted volna(?) - hogy a pápa migráncstutujgatásilag ugyanazt mondja, mint a te tetvesbolsi egód meg bandád! Behozni, beengedni (mert, ugye, "menekült") a muszlim migráncsok tömegeit, hadd számolják fel Európa kereszténységét! A te bolsi tetübandád ugyanezt akarta évtizedekig, de leginkább mind a mai napig! Ettől szuicid ő, még, ha "irgalmasság-fóliába" csomagolja is A tetvesbolsi egód másrahazudási szindrómáját meg kúráltasd már végre, mert az efftársaid, bolsiék elmebetege, úgy fogják érezni, elárultad őket!
ómió
@Nessy: Úgy, hogy a viselőjét szuicid tettekre, pl. migráncsbefogadás, sarkallja! És hogy jönnek ide a tízparancsolat pontjai? A foximaxin csak nem már azt is tanuljátok?
Aki Én
@ómió: Hogy te milyen buta balfasz bolsi csicska vagy...
kissé felnőttem
aki én meg az ómió alap fogalmaitokat kéne tisztázni 100x ideirtam KÉT magyar közé kell egy tolmács mert ELbeszélnek egymás mellett. itt e kicsi honban ki a bolsevik és ki a mensevik ? ki a nyilas ki a kisnyilas? ki a böszme kinek és miért is.Tény ha Gyurcsány nem lenne ki éltetné orbánt ? soros?20 néhány pert inditottak ellene hazugságokkal és hány évre itélték? majd nézd meg orbánt hasonló szitukban akad kb 700 is .Volt itt 1900 -tól jó pár államformáció. okkal ok nélkül üldözték a másikat.1945 után mi lett? párt kisgazda nagygazda mszp mszmp stb , aztán kádártól jött a kommunista névre hallgató pedig csak párttagok voltak messze nem kommunistákkal.Tagdij piros könyv és besugások, ávh vagy amit akartok kisz meg társ szerveik.És ma akik itt döngetnek miben és hol és hogyan nőttek fel Egy kisztitkárnak már nagy volt a szája a párttitkárnak nagyobb, egy munkásőrparancsnok egy szb titkár már vezetékes telefonnal volt megálldva 56 átrendezte az országot 200 ezer ugye disszidált igy publikálták. aztán mivé alakult egy párttá . aki nem lépett be éreztették is vele. mára maradt 1-2-3 párt és egy seregnyi tocska, mármint pártocska. A nagy többség viszont nem tag semelyikben.Ez szerintem ha 9 milliót alapul véve 1,7 mill. tán kormánypárti egyébben lehet 1, milla? a tőbbi meg szabad úszó., Lehet kérem osztozkodni meggyőzni de a gyalázkodással ketté szakadt a néptömeg.
Egység itt ??? 2900- ban sem lesz.
ómió
@Aki Én: Szedáltasd magad, bolsiék önmaga tetves bolsiságát másrahazudó elmebetege! Addig se dől belőled a tetves bolsiságod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.