Mátészalka volt Kósa Lajos következő állomása, a Fidesz alelnöke a Gyurcsány és Karácsony Gergely elleni petíció mellett kampányolgat.

Kósa Lajos: ide Gyurcsányt és Karácsonyt nem fogják beengedni a választók

Fotó: Facebook/Kósa Lajos

Kósa Lajos a köré gyűlt hallgatóságnak azt mondta, továbbra is a háta közepére se kívánja a Gyurcsány-korszakot. Sorolta, szerinte mi mindent "vettek el" akkor az emberektől.

Majd arra is figyelmeztetett: 

"Vigyázzunk, vigyázzunk, mert ha nem figyelünk oda, a kommunisták visszajönnek, most már a nyilasokkal kiegészítve, a küszöb alatt."

Egyébként örömmel konstatálta, hogy Mátészalka olyan hely, ahová jó eséllyel Gyurcsányt és Karácsonyt "nem engedik be a választók".

Forrás: Facebook/Kósa Lajos

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Itt vagytok ti, büdös komenyisták és nyilasok. Már 11 éve szívjátok a nép vérét. Első mocskos regnálásotok alatt minden nyugdíjastól elvettetek 19 ezer ft-ot havonta, amit a szocialisták adtak vissza. Második regnálásotok alatt elvettetek 10-13 ezer ft havi szociális támogatást a rászorulóktól, közgyógy igazolványt, nyugdíjas bérletet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Nagyon közelről filmeztek, de így is látható, hogy talán ha 20 ember veszi körül..abból fele vele érkezett :P
Toller Béla
Mátészalka annyira sokat köszönhet a hülye kósának meg a gazember fidesznek, hogy vasvillával fogadja majd az teljes ellenzéket (úgy is gyurcsány mindegyik). Nos, ennyire nem lehetnek hülyék a mátészalkaiak, még ha verik őket, akkor sem !
Nessy
Tessen mondani ez a jobboldali tisztességes viselkedés? Ki is állít valótlant? Ki agresszív? Mi lesz itt még a választásig! A kormánypárt már elindította a gyűlölet kampányát!
simmering73
Itt vagytok ti, büdös komenyisták és nyilasok. Már 11 éve szívjátok a nép vérét. Első mocskos regnálásotok alatt minden nyugdíjastól elvettetek 19 ezer ft-ot havonta, amit a szocialisták adtak vissza. Második regnálásotok alatt elvettetek 10-13 ezer ft havi szociális támogatást a rászorulóktól, közgyógy igazolványt, nyugdíjas bérletet.
Eladott Ország
"Szentkirályi Alexandra – aki hivatalosan Szalay-Bobrovniczky Alexandra, de valamiért ezt a nevet nem használja, mióta ő a szép a kormányinfókon – tegnap Szentendrén mesélgetett arról, hogy meragyurcsány. És az ő egyetemista évei azzal teltek, hogy végig rinyálta az egészet, mert a gaz kormány (természetesen a Gyurcsány-kormány) be akarta vezetni majdnem a tandíjat. Szerintem is nagy veszteség lett volna az országnak, ha nem sikerül közpénzből kitaníttatni Szalay-Bobrovniczky Kristóf (akinek most hosszabbította meg az Orbán-kormány suttyomban 35 évvel a kaszinókoncesszióját) kedves feleségét és fizetnie kellett volna havi 2-3 ezer forint tandíjat. Aligha fért volna bele a családi költségvetésbe. Most bezzeg sokkal, de sokkal jobb:
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_813,h_780/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2021/09/pp1.png
Igaz, ezt nem tandíjnak hívják. Ezért mentek utcára a bölcs magyarok és lám, Orbán Viktor elintézte nekik. Meg lehet köszönni. Az különösen vicces, hogy a mai napig ezzel kampányol a baromfiudvar, és működik. Még most is. Na, aki elhiszi, hogy baromira jól járt azzal, hogy meggátolta a néhány ezer forintos tandíj, és a háromszáz forintos vizitdíj bevezetését, az aligha szerzett diplomát, de valószínűleg a szövegértéssel is komoly gondjai vannak. Egyébként ha a mai napig el lehet adni ezt az ócska dumát, akkor meg is érdemli ez az ország a 300 ezertől 1,5 millió forintig terjedő, szemeszterenként fizetendő térítési díjakat (de nincs tandíj! Hurrá!), az irgalmatlanul hosszú várólistákat vagy a magánegészségügybe kényszerülést. Tömött sorokban lehet vonulni, és megköszönni Orbán Viktornak és bandájának. Nekik telik svájci pincérképzőre, méregdrága egyetemre, külföldi gyógykezelésre. Aki megszavazta őket, annak meg nem telik, de legalább meghallgathatja a NER-milliárdos férj bájos asszonykáját, ahogy elmeséli, miért kell jövőre is ezekre szavazni. Ja, és migránsok sincsenek."
Eladott Ország
Az ellenzék azért kéri a szavazatokat, mert el akarja törölni Orbán rendszerét. PONTOSAN ÍGY VAN KÓSA LAJOS, ELEGÜK VAN AZ EMBEREKNEK EBBŐL A MOCSKOS MAFFIA KORMÁNYBÓL, AKIK ELLOPJÁK AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉT, A MEGÉLHETÉS EGYRE NEHEZEBB MIKÖZBEN ORBÁN ÉS CSALÁDJA MILLIÁRDOKAT VÁG ZSEBRE MÉSZÁROS LŐRINCZEL-Tiborcz Istvánnal ÉS A Többi ... Lajcsi, Lajcsi! Téged sem lopnak el az eszedért!
Lajos, az isten áldjon már meg, lehetőleg mind a két kezével! Mi a bús francnak nyilatkozol a szélrózsa minden irányába, amikor egy frissen megbolhásodott sündisznó éleslátásával vagy felszerelkezve? Miért nem elég neked a fémkupak, a tuszuhuti és a doorstep? Miért okoskodsz már megint, amikor nincs mivel. Hát Lala, te akkora gáz vagy, hogy dudálsz, mikor elütöd magad. A magyar reformok működnek a csengeri háztartásbeliek is megerősíthetik
1.bp.blogspot.com/-w-_J_jRIWGE/WtXCfHVl81I/AAAAAAAAENE/A1eI_W81e7AsP-yP0_PYUEbUzfIKqtXEwCLcBGAs/s1600/lali.jpg
Voltam IQ teszten hál istennek negatív
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/107294422_893431721136736_3637952995311711450_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Yp9kuT-C2Q0AX8XslSV&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=97dce6471e6734b9057c3feed26a3b45&oe=61606E25
tudode
Ilyen az mikor a karaktergyilkoSOK(K)nak visszanyal a fagyi!
.
--- Orbán nevetve: Nincs is kormány
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
„”””Kósa Lajos, Stumpf István, Bayer Zsolt vidáman értékelte az MSZP pártértekezletén történteket a Fidesz 20. születésnapján. Orbán nem követte Gyurcsány beszédét, és szerinte hithű szocialista már csak kevés akad, és ők sem az MSZP-ben vannak már.””””
---------------------------
.
A 2006-os őszi balhé után két évvel, az utcasarki vagányok!
kissé felnőttem
kupak lala képzelgése egy mukkot sem fog szólni senki, lala ábrándjait terjeszti, de komolytalan már régóta. kutyát nem érdekli
Béla333
A jelek szerint új verseny van a maffiózók között: ki tud akkora pocakot növeszteni, amekkora a maffia főnöknek van?!
A fénykép szerint Lala belehúzott...
Istenakinincsen
Ez a Kósa egy idióta...ezért van ott ahol van.Már olyan pocakot is növesztett mint a főni:)))
De a pólójára még nem nyomtatta rá a gazdi fényképét...csak egy BMW jel van rajta.
Mivel ez a legostobább szerintem őt fogják legelsőnek beáldozni...bár van még vele egy súlycsoportban néhány semmirekellő.Soroljam?
:)))
Néro
Mi lenne kupakos Lajos ha ezt a választókra bíznád.
134.bátor
Rendesen felhergelik az embereket...Igazi mocskos, gyűlöletkeltő rohadt banda
gina
Mondja ezt a legnagyobb fideszesek csaló és tolvaja hahahahahhaha, ezeknek a kutya sem hisz csak pár agyhalott hivő akinek a szellemi nivója kb egy tyúké /////
gina
És csak rájuk kell nézni a fidesz urak telezabálták magukat a nép pénzén,, aljas kis patkányok /////
gina
@Pegero: Rád meg egy mocskos arab illik--- jobb ha nem irogatsz ////
szaboria1
Lali király ha sokat fogsz még beszélni a szabolcsiaknak azok úgy elfognak kergetni, hogy a lábad sem fogja érni a talajt.
Klubtag
"Vigyázzunk, vigyázzunk, mert ha nem figyelünk oda, a kommunisták visszajönnek, most már a nyilasokkal kiegészítve, a küszöb alatt."
Már - majd 12 éve - itt vannak kormányon csak most még némi keresztényi ájtatásságot is hazudnak maguknak...
fűre lépni szabad
"– Ugye február 5-e az a nap, amikor a házkutatás zajlott nálatok.
– Igen, és ebben megbocsáthatatlan dolgok vannak. Nem is az engem és a feleségemet ért inzultusról beszélek, nem is arról, hogy mindketten 40 fokos lázasak, covidosok voltunk. Hanem arról, hogy van egy 8 éves gyerekem, van egy 15 éves gyerekem, és azt a képet, amikor pisztollyal felmennek a két gyerekemhez a hátam mögött megbeszélni, hogy az apádnak hol vannak az eszközei, és azt a képet, amikor a kisebbik fiam az üvegajtó mögött nézi, hogy mi történik a szüleivel, azt én nem felejtem el. És nem is fogom, akarom, tudom megbocsátani – mondja, és nem kell túl érzékenynek lenni, hogy feltűnjön: az utolsó szavakra elcsuklik a hangja, a rátörő érzésekkel viaskodva fejezi be ezeket a mondatokat."

telex.hu/belfold/2021/09/11/szasz-janos-veiszer-alinda-interju-szfe-hazkutatas-bangladesi-szetvalasztas
Gazella
Ja látom :D megvesznek érted lajcsika, csak úgy tolonganak körülötted :D
Egyre több ember ábrándult ki a narancsból lajoska..
nezelodo
Lajos téged is beengedtek, és a főnökeidet is, pedig azok is egytől egyig kommunisták voltak, vagy a szüleik voltak azok! Ja és az egykori barátnőd a csengeri magánasszony az mehet? Vagy önálló államot teremtetek és a fidesz párttagkönyv lesz a vízum, mert az útlevél kevés lesz? Én a magam részéről nem megyek, nem vagyok kíváncsi disznóhizlaldádra sem, sem pedig rád.
Clavigo
Vazzze,,,Ez a barom is " minden órás " lett ?? Szerintem ikreket fog elleni az "örökségkezelő" Lajcsi...( ...ez veszélyes...álíccssuk meg )
Nessy
@Clavigo:Kis elefántot szül, az ormánya már kint van. :-))
Pipás
Gyurcsánykorszakot? A legemlékezetesebb az volt, amikor ez a mocsok fideSS banda egyöntetűen nem járt be dolgozni a parlamentbe, de a fizetésüket felvették.
kissé felnőttem
@durbincs: eljöhet ám az az idő amikor kupak lala sem mehet szabadon sehá sem akkor ?
Pálinkás Pál
@Toller Béla: Mátészalka súlyosan fidesz-szavazó fertőzött terület.../ cigány, félanalfabéta.../ ott bármi elképzelhető...
silber13
@ómió: Azért nem tűrnek ott téged sem!:-)))))))))))))))
Yoda69
Kupak, nem voltál te is KISZ titkár véletlenül, mint vezéred?
vitriol
Ennek is vastag bőr van a képén, hogy ki mer menni emberek közé. Nem szégyelli, hogy a csengeri ismerősétől pénzt akart kicsalni, mint egy szélhámos bűnöző. Ha poltpéter nem tagadta volna meg a nyomozást, már egy priccsen ücsörögne valamelyik cellában.
ómió
@silber13: Már a magadéi közé kevernél, idiótája!? Jó efftársként agyilag egyre "zoknibb" leszel? De legalább a mai Internacionálé kvótádat elénekelted már?
ómió
@bakcsubakka:Most megint magadról makogsz, bolsiék fajkreténje, csak másra hazudva? Erre "programozott" téged Lenin efftársad?
ómió
@bakcsubakka: Bolsi latrinabúvár szopósmalacként ajánlod ezt nekem, bolsiék fajgörénye!?Gréczy verőlegény efftársadat így "tehermentesíted", szarkupac!? Tartsd meg az "örömeidet"!
CsipkeRózsa
Mégis, Kósa hogyan tiltaná ki őket Debrecenből, és mióta van joga ehhez?

Debrecenben sem mindenki a fideszt választotta, választja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.