Dr. Papp László, Debrecen polgármestere is aláírta a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót – számolt be Facebook-oldalán a helyi Fidesz.

Debreceni polgármester: ez a gyönyörű terünk is a jelenlegi kormánynak köszönhető

A városvezető szerint "nem érdemelnek még egy esélyt azok, akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot, becsapták az embereket, az önkormányzatokat pedig eladósították, kilátástalan helyzetbe hozták" – utalt a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányokra.

Amit viszont a fideszes polgármester saját pártja tett 2010 óta, az úgy néz ki, maga a tökély. A videó tetőpontján Papp László a letérkövezett Dósa nádor teret is érvként hozza fel:

ez a gyönyörű tér is erről tanúskodik

- mondja, majd arra kéri az embereket, írják alá a Fidesz petícióját.

Fotó: Facebook/Fidesz Debrecen

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
a nyelvetek a földet éri, még a végén tüske is megy bele !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ja,hogy fideszes város?Természetesen oda dől a lé. És hogy azt a gyönyörű teret is a fidesznek köszönhetik?Nem lehet,hogy az EU-nak?Mert a fidesz szívesebben kommunikálja azt,hogy az ő segítségükkel épült X,vagy Y dolog,aztán kiderül,hogy EU-s pénzből. A kedves polgármester úr szívesen mutogat még mindig az előző kormányokra,ami már igencsak gáz,miután közel 12 éve ülnek a nyakunkon. Sorolja az előző kormány bűneit,de esetleg megemlíthetné,hogy mi is lett a MANYUP 3000 milliárdjával,és a többi aljadék stiklit,amit a fidesz elkövetett. A mi kisvárosunk nem fideszes,nincs is lóvé,csak a legszükségesebbekre, csakúgy,mint a többi ellenzéki városban.De szívesen meghallgatnánk azt is,ha ilyen fenejó kormány van, az ország miért van a békasegge alatt már évek óta?Erre futotta orbánnak 12 év alatt.- lekormányozni az országot a gödörbe...Nagy teljesítmény.
lampa laz
Figyelj te nyálas csiga, az igazság és a valóság a te véleményeddel szembe ez...a magyar emberek nagyrésze szerint "nem érdemelnek még egy esélyt azok, akik 2010 és 2012 között tönkretették az országot, becsapták az embereket, az önkormányzatokat pedig eladósították, kilátástalan helyzetbe hozták" csak a seggnyaló, orbánhoz hű polgårmesterek lettek kitömve pézzel.
Gauntlet
a nyelvetek a földet éri, még a végén tüske is megy bele !
csipetke
@sgl: 07:23 Kétségtelen,hogy sokmindent elcseszett az ellenzék,(tudom,hogy állandóan fújsz rájuk) de ne felejtsd el,hogy a fidesz a fura matekjukkal szerzett kétharmadával azt csinál,amit akar. Próbálkozhat az ellenzék bármivel. 4 évvel ezelőtt nyócvannyóc felé húztak,de úgy néz ki,hogy most talán sikerül összefogniuk,muszáj nekik,mert a fidesz örökre a nyakunkon marad,még az egész ország nem lesz a nevükön.
Maxipocak
Egy tányérnyaló patkány szavai halhattuk. A köz pénzéből van a teretek te gerinctelen szarházi, a debreceniek pénzéből is.
tudode
Mit mondhatna egy szintén jogÁSZ?
.
A térkő mindent eltakar, elsősorban azt, hogy a politikai szélhámos párttitKÁRUK, aki már 1998-ban is a kisgazdák jóvoltából került kormányra, aztán voltak kisgazdák, SZDSZ, MDF, de Gyurcsány Ferencen még nem sikerült vezetőszáron gyönyörködnie a megszállottnak, már féltve hatalmát az új hústól Karácsony Gergelytől is!!!
.
Dióhéjban:
.
-- második SS győzelme során felesküdött a III. Magyar Köztársaság alkotmányára, amely
-- Élt: 1989.10.23 12:00:00-tól 2011.12.31 23:59:59-ig...
.
Ezzel a billoggal, a tájékozatlanok, és a pszichikai bünsegdések támogatásával engedheti meg magának a közjogilag érvénytelen, SS egyeduralkodó, hogy térkövekkel takarja el mindazt a tisztátalanságot, amely mindent ápol, és eltakar úgy, hogy a leejtőn nincs megállás, magával rántva az egész országot!!!
.
Csak idő kérdése, hogy mikor lesz rossz időben rossz helyen a Soros ösztöndíjasból kikupálódott sunyi félművelt paraszt!
ómió
Az a pár milliárdos deficit anno, meg Böszmééknek!
Nessy
Érthető! A máshonnan elvett milliárdokat számolatlanul önti Orbán Debrecenbe!
lampa laz
@sgl: ...de igen, észbe kellene végre kapni mindenkinek akinek a fideszből elege van. Bízom benn ha az előválasztások lezajlanak, akkor végre az ellenzéki összefogás elkezd a programjával előállni úgy, h közben nem veszíti szem elől a fidesz fszságait sem. A fidesznek soha nem volt, nincs és nem is lesz programja a "folytatjuk"-on kívül. Kizárólag az ellenzék lejáratásával fog operálni a választásokra. Nem véletlen készült az elkúrtuk film sem, ez is ezt a célt fogja szolgálni. Nagyon toppon kell lenni az összefogásnak, mert iszonyatos ocsmány lesz ez a kampányidőszak. Én mindenesetre nagyon drukkolok nekik úgy, h hajrá!
csipetke
@sgl: 08:51 Ha ennyire tudod,hogy mikor mit,és hogyan kell(ett) volna csinálni,hogyhogy nem te vagy most a miniszterelnök?
namihami
Mi más várható Kósafalván egy Kósa-klóntól? Ahol még a disznók is fideszesek?!?!
namihami
@sgl: Jó, talán nem mind. De a Kósamami disznói majd kötelezően ki lesznek vezényelve jövő tavasszal. Különben jön a böllér...
gina
Ott is csak úgy nyüzsögnek a választók, mint a hullaházban hahahahha, nem megy haverok a nagy propaganda???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.