Ahogy arról korábban beszámoltunk a Magyar Nemzet információ szerint az Oktatási Hivatal vizsgálata arra az eredményre jutott, hogy Karácsony Gergelyt jogszerűtlenül alkalmazta tanársegédként és adjunktusként a Budapesti Corvinus Egyetem.

Karácsony: "Büszke vagyok. És ezt holmi Fidesz-lakájok soha nem fogják tudni elvenni tőlem"
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Karácsony Gergely közösségi oldalán reagált a fentiekre:

Látom, csatasorba állították a közigazgatást, hogy legyen muníció az ellenem folytatott lejáratáshoz, legyen mire elkölteni azt a napi 1,5 milliót. Egyet sajnálok, hogy a nagy lejárató akciójukkal, aminek én vagyok a célpontja, egyetemet, oktatókat, tanárokat vegzálnak, akiknek semmi közük ahhoz, hogy Orbánék tőlem féltik – helyesen – a hatalmukat.

Hozzátette:

Legyen hát világos: büszke vagyok arra a közel 10 évre, amelyet oktatóként töltöttem a Corvinuson, büszke vagyok a tanítványaimra, büszke vagyok a közösen végzett tudományos munkára. És ezt holmi Fidesz-lakájok soha nem fogják tudni elvenni tőlem.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Forog az időkerék visszafelé. Elena ( "cokettő", kémiai tudományok doktora ) nyomdokaiba lépett a Szeretett Vezetőnek , a Kárpát medence géniuszának a lánya Récsöl. Zsenialitása előtt leborult a Corvinus professzori kara. Holnapra várhatunk egy közös nyilatkozatot, amelyben megköszönik, hogy a Vezénylő tábornok hozzájuk engedte a lányát tanítani. Sőt akkora volt az érdeklődés , hogy két nagy előadót össze kellett nyitni. Mi a kurva anyámat tud tanítani ez a diszlexiás, mobilakrobata romapicsa? De gondolom jövő március 15-re már meg lesz a doktori cím is. Akkor lássuk a magyar felsőoktatás világválogatottját: Lánczi András, Mráz Ágoston, G. Fodor Gábor, Patyi András, Mocsai Lajos és most Orbán Ráhel. Gyönyörű kis csapat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@Gyurka80: @Gyurka80: Mocsok állat,huzzon a himbilimbijére a svábhegyi beteg szamárcsődör,a sikari,meg a szarosvalog durbinccsal együtt!!!Lehet,hogy egyek vagytok!!!
Gyurka80
@surdilloFUJT: Megszöktél a diliházból?
ómió
Bizony! A "hiperpasszív" angolja meg az erről szóló virtuális nyelvvizsgabizonyítványa, továbbá a képzelt doktorija mellé már csak egy törvénytelen foglalkoztatottság hiányzott az "efftársi büszkeséghez"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.