A politikus szerint Orbán Viktor migráns- és Soros-ellenes kampányokat folytat folyamatosan, ő maga az, aki a legtöbb migránst telepített be Magyarországra.

"Iszlamista terroristákat is beengedett Orbán Magyarországra" – állítja Márki-Zay Péter
Orbán Viktor és Zaid Naffa Fotó: MTI/Kollányi Péter

Szerinte amíg Soros Györgynek egyetlen migránst sem sikerült Magyarországra hozni, addig csak Orbán Viktor letelepedési kötvényével összesen 20 ezren érkeztek.

Köztük volt Zaid Naffa iszlamista terrorista és a nemzetközileg körözött Ghaith Pharaon is

– utóbbit még vacsorázni is meghívta Orbán.

Az a Salah Abdeslam is megfordult Magyarországon, aki 130 embert gyilkolt meg Párizsban 2015-ben. Neki 200 ezer mobilos SIM-kártyát sikerült vásárolnia a merénylet előtt Budapesten anélkül, hogy ez a magyar hatóságoknak feltűnt volna.

Orbán Viktor továbbra is 55 ezer migránst fogad be évente.

- emelte ki Márki-Zaj

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Kollányi Péter

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Az a Salah Abdeslam is megfordult Magyarországon, aki 130 embert gyilkolt meg Párizsban 2015-ben. Neki 200 ezer mobilos SIM-kártyát sikerült vásárolnia a merénylet előtt Budapesten anélkül, hogy ez a magyar hatóságoknak feltűnt volna."

Azóta kell évente baszakodnunk - teljesen feleslegesen! - a feltöltős kártyákkal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@karma1: Pl a hajléktalan szállóét adja meg..vagy épp van még lakcím kártyája. Én anno úgy jelentkeztem be a párom szüleihez, miután eladtuk tesóimmal az örökség lakásunkat, hogy a tulajdonosoktól nem volt jelen senki, de még csak egy nyilatkozatra sem volt szükség!!! És később értesítést sem küldtek számukra!
Igencsak hőbörögtem, mert ilyen alapon bárki bejelentkezhet bárhová!

Vagyis simán lehet egy hajlesznak lakcíme.
karma1
@Emmersson71: Koszonom a magyarazatot, - az az igazsag, hogy en mar semmi ilyesmit nem ertem meg otthon: sem a jogositvany valtasat, sem a lakcimkartyat, sem ilyenb baromsagokat. Mindent szetdarabolni - baromsag volt. Egyebkent pedig igazad van a bejelentkezessel es atirassal kapcsolatban!
kissé felnőttem
@karma1: pld hozzánk tudtunk nélkül bejelentkeztek évek multán derült ki pedig senkinek soha nem irtunk ilyet alá és azt mondák a hivatalba ez nem ujkeletű tortura meg a kijelentkeztetése Okmányiroda ??? cccc
gina
Nem zörög a haraszt...ettől a cigány patkánytól minden kitelik, a legnagyobb maffia szemét a földön
percsi
Elhiszem! A pénz a terroristáknál van, pénzért kaptak letelepedési engedélyt.
karma1
@percsi: A zaidot mar evek ota keptelen atnyomni a magyar biztonsagi vizsgalaton. Szerintem meg a pharaon se halt meg, csak atplasztikaztak, es most Fatima neven fog valahogy visszaterni...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.