Átlagosan 3 éjszakát nyaraltak a magyarok, 4 millió vendég 12 millió éjszakát töltött el a szálláshelyeken. A turisztikai térségek sorrendje nem változott: a legnépszerűbbek idén is a Balaton, a Mátra-Bükk és Debrecen térsége volt. További rengeteg érdekes részlet a Spabook.net cikkében olvasható.

Forrás: spabook.net
Feltöltő: traveller
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Három éjszaka, az négy nap. Első nap délutántól lehet elfoglalni általában a szobát a szállodában, a negyedik nap általában délután el kell hagyni a szobát, Két nap a a valós pihenés. Nem túl sok! Viszont az egy hetet - 10 napot már nem mindenki tudja megengedni
Málna
@Nessy: Egy egész hónapot meg még kevesebben engedhetnek meg maguknak, az egész nyárról meg már ne is beszéljünk...Hát nem borzasztó?:-)
emerencia
@Nessy: 24.hu/belfold/2019/07/31/magyarok-nyaralas-3 / Nem hiszem, hogy 2019 óta javult a helyzet sőt, inkább romlott hiszen a pandémia miatt tömegeknek csökkent a jövedelme. Nagyon sok magyarnak idén még ez a 3 nap sem jön össze. A 3 nap átlag szerintem a NER haszonélvezők miatt jött ki.
Nessy
@Málna: Nem! Bár attól függ. . A 10 nap pl. ideális pihenés. Persze, ha valaki a Maldív szigetekre, Olaszországba, Adriára, ide, oda röpköd, egy kis luxus hajókázással fűszerezve.az más.
Nessy
@emerencia: Miután "átlag", minden valószínűség szerint. Sokan egy - egy napra, hétvégén mentek valamerre kirándulni.Persze egy négy tagú családnak nem ártott némi kisebb vagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.