A külügyminiszter megfejtette a világot.

A 444 cikke szerint Szijjártó Péter külügyminiszter is megszólalt arról, hogy vasárnap Magyarországon celebrálta a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjét Ferenc pápa. 

Szijjártónak Gyurcsány jutott eszébe Ferenc pápáról

Fotó: Facebook/Szijjártó Péter/videórészlet

A Facebook-oldalán több fotó kiséretében közzétett bejegyzésében ugyanakkor egy másik Ferenc is felmerült a rendkívüli esemény kapcsán.

„Huszonegy év elteltével vett részt újra személyesen a Szentatya az Eucharisztikus Kongresszuson. Ennek ellenére az egyházellenes baloldal hetek óta azt szajkózza, hogy Ferenc pápa csak egy napra jött Budapestre...Csak egy kérdést tegyünk fel halkan: hányszor is volt pápalátogatás Magyarországon a Gyurcsány-korszakban?”

- tette föl a kérdést a külügyminiszter.

Forrás: 444.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"2004. december 18-án, szombaton délelőtt 11 órakor II. János Pál pápa magánkihallgatáson fogadta Gyurcsány Ferenc magyar kormányfőt és 13 tagú kíséretét, közöttük Somogyi Ferenc külügyminisztert, Hiller Istvánt, a nemzeti kulturális örökség miniszterét, Erdődy Gábor szentszéki magyar nagykövetet."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Rendesen hülye vagy kakadu :D és nem politikai celebrálásra jött a Pápa, hanem egy zárómisére.
Nem egy nap hanem cirka 3 órára.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Az utazási lehetőségek javulásával jönnek az „ámerikások”

az utóbbi időben a tengeren (sőt tengereken) túlról több régi cimborám is érkezett a bő 2éves szünet után

Volt miről beszélgetnünk. Szóba került az utódok nyelvtudása. Az egyikük mesélt a déli féltekén élő fiáról és családjáról, akik egy kukkot sem tudnak magyarul. Amin nem is kicsit elcsodálkoztunk, mivel tudtuk, hogy a Brexit idején az otthoni mellett meglévő angol útlevelük mellé a magyart is kiváltották! =))
antal100
Hány világháborúba "sodródtunk" bele jobboldali kormányzás idején?
kereső
Bele vagytok már hülyülve a "gyurcsány korszakba"- abba 4 és fél évbe.(nem igazán lehet korszaknak nevezni). Magyarországon pápai hivatalos!!! látogatás 1996-ban volt. Ferenc Pápa szakrális "vallási" látogatást tett Budapesten az Eucharisztikus világtalálkozó alkalmából.És ezen alkalomból FOGADTA!!! 40 percre Magyarország államfőjét, és miniszterelnökét egy eszmecserére. Őszentsége több időt szentelt a magyar püspöki karnak, és az általa személyesen celebrált szentmisén résztvevőkenk( a mise két óra hosszáig tartott), mint nektek. És , ha már olyan nagyra vagy, értetették-e a pápai üzenetet? Na ezen kéne elgondolkodni- és nem "korszakozni".
Qqberci
Szíjrágó és az ész egy mondatban? Na neeee!...
csipetke
Ez a választási programjuk.A stop Gyurcsány,és stop Karácsony. De ha belegondoltok,már nagyon régóta nincs programjuk,csak a választások előtti harcok valaki vagy valami ellen. Volt Soros,Brüsszel,migráncsok, állandó gyűlöletszítás,és félelem-keltés a lételemük.Ha véletlenül,hirtelen felindulásból ígér is valamit orbán,azt úgyse tartja be,ezt sokszor tapasztaltuk,és az ígéretek be nem tartása a jellemtelen ember sajátossága
volvós
Köcsögpetike !! Anyád mindig fél egykor azt mondja :
- " Igyekezz fiam, mert egyre hülyébb leszel "
Majd a priccsen elgondolkodhatsz, ha a buzi cellatársaid " megdolgoztak "...:-))))))
Nessy
Már nem ártana ha a kormány állandó pszichiátert alkalmazna! Külügyérünkhöz ezek szerint egy árva vak hang sem jutott el a Pápa szentbeszédéből! A Gyurcsány fóbiájuk meg már orvosi eset!
simmering73
Gyurcsány a csodafegyver. Elég csak elkiáltani magunkat a nerhuszárok mellett, hogy Gyurcsány. Azonnal harcképtelenek lesznek, mert rögtön összeszarják magukat.
Giovanni Alba
@sgl: ma, 08:39
Nem szó szerinti idézet, de YT-n fent van a video. Valahogy így kezdődik -A kormánynak soha nm az a dolga, hogy kormányozzon, hogy jó döntéseket hozzon, és azokat vitákban megvédje. A kormánynak az a dolga, hogy az ellenzéket támadja, hogy alkosson egy ellenségképet ...
www.youtube.com/watch?v=__XBm4Xu_vY
Itt pontosan az van, ami manapság: vádold meg azzal az ellenfeled, amit te csinálsz.
Toller Béla
Elóször is.vegyél , ha állami képviseletben rohangálsz, másodszor meg, vehgyél egy megfelelő konfekciós öltönyt, ez kicsi ! Harmadszor, Nézz már tükörbe és menjél el borbélyhoz ! Negyedszer, na és, mi van ha idejön a pápa és azt üzeni, hogy töketlen, faragatlan tuskók vagytok ? A Gyurcsány által vezetett állam, miden elkövetett hibája és nehéz helyzete ellenére, szekuláris tudott maradni - veletek ellentétben ! Mit szájalsz itt, ahol a felnőttek komoly dolgokról beszélgetnek egymással?
Néro
Nekem meg egy idióta erről a szúnyog csődőrről.
nemkati
Gyurcsány nem is volt soha ilyen hazug módon keresztényieskedő és az egyházakat ajnározó meg isznyat pénzekkel kitömő, mint a diktátor. Gyurcsánynak jó volt úgy, hogy a pápa teszi a dolgát Rómában, ő meg itthon.
Nessy
Drága külügyérünk! Mikor volt Eucharisztikus kongresszus ezt megelőzően kis hazánkban? Segítek! 1938-ban!
tudode
Tárgyilagosan!
.
Megbocsátható-e azzoknak az, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök nyakába varrták a 2008-as világválság következményeit, amely az egész világra kihatott:
.
---- Tíz éve kezdődött a gazdasági világválság
www.youtube.com/watch?v=qa1QPk2UGl0
---------------------
.
Más aspektusból:
.
---- Bedőltek a bankok, és dőlt velük egy teljes világkép
www.youtube.com/watch?v=-d9PO2SZxLY&t=733s
-------------------------
.
És ami várható:
.
---- IMF: száz éve nem látott gazdasági válság jön
www.youtube.com/watch?v=Ttqg_Yf_-ww
--------------------------------------
.
----- A kormány is elismerte Bajnaiék munkáját
index.hu/gazdasag/magyar/2010/09/14/zarszamadas/
--------------------------------
.
Szégyenszemre 13 év után annak a hátán szándékoznak ötödszörre rombadönteni saját hazájukat, akinek több tudás, tisztesség van a körme alatt, mint azoknak, akik az államigazgatásból PÁRTHÁZAT csináltak, és a kedves vezető alárendeltségébe tartozóknak HIVATALBÓL KÖTELEZŐ, kellő tudás, tisztesség hiányában őfélesége kedvére KARAKTERGYILKOLÁSSAL mérgezni az egész országot!
.
Történelemből, tisztrességből, matekból KARÓ!
Emmersson71
"2004. december 18-án, szombaton délelőtt 11 órakor II. János Pál pápa magánkihallgatáson fogadta Gyurcsány Ferenc magyar kormányfőt és 13 tagú kíséretét, közöttük Somogyi Ferenc külügyminisztert, Hiller Istvánt, a nemzeti kulturális örökség miniszterét, Erdődy Gábor szentszéki magyar nagykövetet."
nemkati
@Emmersson71: Ezeknek az a bajuk Gyurcsánnyal, hogy az ő 4 éve alatt nem járt itt a pápa, míg az 0rbán közel 20 év kormányzása alatt már 1-szer (egyszer) is itt járt, ugyan nem a kormáőny vagy 0rbán miatt!

Viszont mind a ketten jártak már pápánál, Gyurcsányt magánkihallgatáson fogadta a pápa a feleségén kívül kormánytagokkal, 0rbán pedig már kétszer is beugrott Rómában a pápához magánlátogatásra, egyszer a családját is elvitte. Bár senki nem hívta. Visszatetsző ez a nyomulás különösen úgy, hogy a sleppje folyamatosan bírálja, sokszor még gyalázza is a pápát.
ómió
Bizony! Mindkettő "még jól is járna" nehány falka migránccsal!
Aki Én
@ómió: A pápa és Gyurcsány is Ferenc.

Te meg egy félkegyelmű tahó vagy.
Na, ezzel viszont senki nem jár jól, te suttyó faszfej!
Aki Én
@RonaGyuri: választási csalás, hűtlen kezelés, herdálás, hazaárulás...
ómió
@Aki Én: Szedáltasd magad, bolsiék elmebetege! Még kárt teszel magadban!
kereső
@Aki Én: Sőőőőőőőőőőőt. GYFerenc Pápán született!
Aki Én
@kereső: ...ez jó :)
De mindettől függetlenül, ez a @ómió: egy buta balfasz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.