Megszavaztatták a nézőket, ki a legalkalmasabb arra, hogy legyűrje a választáson a mostani miniszterelnököt.

Az ATV Heti Napló című műsora tette fel a kérdést a szavazóknak, hogy ki a legalkalmasabb jelölt Orbán Viktor kihívójaként az ellenzéki előválasztás miniszterelnök-jelöltjei között – írta meg az ugytudjuk.hu, amely egy fotót is csatolt a cikkhez, amin a szavazás állása látszik.

Ki győzheti le Orbánt? Karácsony Gergely nyerte az ATV szavazását

Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

A cikk szerint a szavazás végül az alábbi eredményt hozta: 

Karácsony Gergely (MSZP-P-LMP): 34 százalék;

Dobrev Klára (DK): 29 százalék;

Fekete-Győr András (Momentum): 20 százalék;

Jakab Péter (Jobbik): 11 százalék;

Márki-Zay Péter: 7 százalék.

Forrás: ugytudjuk.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
@sgl: Te egy kicsit elfogult vagy! Orbán 4 mandátumot végig csinált eddig! Az általad méltatták közül csak Horn! Megyót kirúgta Gyurcsi, aztán ő nem volt képes végigcsinálni a sajátját! Aztán jött a Messiás Gordonka, aki se miniszterként, se miniszterelnökként nem alakított valami jól!!! Hogy 2022 mit hoz, várjuk ki!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Horizont: @sgl: Raskó Gyuri azért nehezményezi posztjában, hogy Oszkó Péter a miniszterelnök-jelölti előválasztáson Dobrev Klárát támogatja, mert szerinte ez indirekt módon Orbán támogatását jelenti, hiszen őt kizárólag Karácsony képes megverni. Oszkó válasza nem rövid, de érdemes elolvasni:
Oszkó Péter
"Az alap kérdésben is szívesen vitatkozom, de szerintem a demokrácia ott hal meg elvi szinten, amikor valaki komolyan veszi azt a gondolatot, hogy csak ő az egyetlen esély, senki más. És ebben nekem mindegy, hogy ezt Orbán, Karácsony vagy ki más használja olyan érvként, amit láthatóan egy idő után ő is megfellebbezhetetlen igazságnak hisz. Karácsony sok ponton elvesztette nálam az esélyét, de talán leginkább azzal, hogy a legfontosabb érve, hogy csak ő lehet képes legyőzni Orbánt. Nyilvánvaló, hogy nem csak ő lehet, a politikában nincsenek eleve elrendelések, nemrég még róla is azt állították, hogy nincs esélye elnyerni a főpolgármesteri széket, aztán meglepetésre mégis sikerült (speciel én akkor is azt mondtam, hogy van esélye). És ha valakinek az a legfontosabb érve, hogy kizárólag neki van esélye, az nagyon elgondolkodtató.
Az ellenzéki oldalon talán én voltam az egyik legnagyobb kritikusa Gyurcsánynak, de a mostani helyzetben a végletes fóbiát rég túlzónak gondolom. A Fidesz kampánya jelenleg már neki dolgozik és valójában rehabilitálja, mert minden nem Fidesz hívőnek azt sulykolja, hogy úgyis csak ő az egyetlen alternatíva Orbánnal szemben. Ebben a koordináta rendszerben nem osztom azt a véleményt, hogy Dobrev esélytelen, miközben messze ő lenne a jelöltek közül a legjobb miniszterelnök. És persze klassz dolog a választási versengés, de azért annak mégsem csupán az a célja, hogy ki dögöljön meg és ki takarodjon el, hanem az is, hogy minél jobb kormányzás legyen az országban. Sajnálom, hogy a mai közéleti vitákban erről az apróságról szinte már mindenki megfeledkezik."
Bástya Béla Elvtárs
@sgl: Ha nem ő a sikeres, akkor jövőre ez a kritikán aluli ellenzék is le kéne hogy győzze!!! Hajrá!
ómió
@Clavigo: Majd, ha még eszed is lesz, megérted majd azt is, amit olvasol, bolsiék fajkreténje! Addig meg sürgesd az agydonorodat!
kereső
@Horizont: Pozitivum, hogy az 5! együtt fog kormányozni- és ez lefedi a társadalom nagyon széles rétegeit, és nem engedik kibontakozni a "csak én"-t.Ez hozhat megbékélést, feltéve HA!!!- és itt következne az, hogy kikben nem bizom. És, igen kellenek az Új Világ Néppártosok is- a Pusztai Erzsébetek, Lantos Gabriellák...
kereső
@sgl: várjuk meg az előválasztást- Klára asszony , ha megnyeri, felállitja árnyékkormányát, és úgy készülnek a választásra- nem lesz zsákba macska,!!! és gondolom nem draskovicsok jönnek elő az éji homályból.
Bástya Béla Elvtárs
@Horizont: sgl-nek válaszoltam, ha olvastad az általa írt HSZ-t, akkor érted az érvem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.