Egy politikusnak sok mindent el kell tűrnie. De mindent nem. Most betelt a pohár – kezdte bejelentését Tóth Csaba, az MSZP országgyűlésiképviselő-jelöltje, akit a Párbeszéd, a DK, valamint a Jobbik is támogat.

Belekeveredett a Partizán is a zuglói ellenzéki belviszályba, az MSZP-s képviselő feljelenti Gulyás Mártont

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Gulyás Márton a Partizánban a Karácsony Gergellyel folytatott interjúja során olyan kérdésekbe csomagolt vádakat fogalmazott meg személyemmel kapcsolatban, amelyekért a mai napon, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt feljelentettem”

- idézi a politikust a 24.hu.

Egyben azt is közölte Tóth, hogy nem megy el ma a Partizán által megszervezett előválasztási vitára. (Ott Hadházy Ákossal lett volna a vita.)

Tóth várja, hogy Hadházy Ákossal, a Momentum, az MMM, a CivilZugló Egyesület és a Kutyapárt által támogatott képviselő-jelölttel e hét pénteken megvitassák elképzeléseiket Zuglóról. (Tóth most is a zuglói körzet országgyűlési képviselője, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, a zuglói körzetben kettejük között dől el, kit indít az ellenzék 2022-ben.)

A Partizán gyorsan reagált Tóth bejelentésére. Azt írták:

„eddig úgy tudtuk, hogy ún. „kérdésekkel provokálni” kizárólag a kormánypárti képviselők által bevetett érvelés a kényesebb, nehezebb interjú/vitahelyzetek elkerülésére. Ebben úgy tűnik tévedtünk.

Este 7-kor a tervezett vitát természetesen megtartjuk – annyi résztvevővel, amennyi megjelenik a helyszínen. Gulyás Márton a Partizán álláspontját a „rágalmazási” vádakkal kapcsolatban a műsorban fogja ismertetni.”

- írta a Partizán.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@jesz: mert maga a fel-bővített 50Iq-jával csak ennyit tud ?
durbincs
@silber13: Dianna ? maga részleges részeges ?
durbincs
@Rockxy: @Pálinkás Pál: @simmering73: és maguknál lent a bányábaba a denevérguánó - análisan ?
ómió
@Dr. Proktor: Pedig a birka előrelépés lenne a moslékcsürhédnek, de te tudod...! Amúgy a falkád kolompra szokott gyülekezni? Láthatod: már az se tartja egyben őket!
durbincs
@Dr. Proktor: úgy nem birka ? ahogy csak maga DR - mi ? @Dr. Proktor:
verőce21
Én pedig azt hiszem, kérek egy kávét...! - erre, reggel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.