Szürreális felvételt osztott meg Facebook-oldalán Pósán László, debreceni fideszes képviselő – vette észre a Debreceni Nap.

Úgy hálálkodik Orbánnak a "demokráciáért" az ünnepelt színművész, hogy Nagy Feróék is megirigyelnék
Részlet Pósán László videójából

A videóban Dánielfy Zsolt színművész meséli el, hogy ő is aláírta az ellenzékellenes petíciót, majd indokolja, miért.

Az 1988-ban Hajdú -Bihar Megye Tanácsának kitüntetését is átvevő színész elmondása szerint még emlékszik az igazi pártállami időkre, amikor nem volt szólás- és sajtószabadság. Dánielfy Zsolt szerint annak a rendszernek az (egyébként 1961-es születésű) Gyurcsány Ferenc volt az egyik csúcsvezetője.

Majd még erősebb mondatok jönnek, idézzük:

Az a Gyurcsány Ferenc, aki most demokráciára oktat minket. Többek között azt az Orbán Viktort is, >>akinek köszönhető, hogy most demokráciában élünk<<

- állítja Dánielfy Zsolt.

Karácsonytól sem várhatunk szerinte semmi jót, mert nem szeretett ott élni.

A debreceni színész úgy látja, "a baloldal mindig leépít, a jobboldal pedig épít, illetve a jobboldal felhalmoz, a baloldal elherdál".

Most Debrecen jó helyzetben van – ismerteti a város kormányhoz való hűségét, ennek pedig szerinte ékes bizonyítéka a színházak épülése.

Csak a Fidesz volt az, aki új színházat tudott építeni Debrecennek

- mutatott rá Dánielfy Zsolt.

Dánielfy-t az Orbán-kormány 2014-ben Magyar Arany Érdemkereszttel tüntette ki, 2020-ban pedig Jászai Mari-díjat kapott. Munkásságát a pártállami időkben is honorálták: 1985-ben Kulturális miniszteri kitüntetésben részesült, 1988-ban pedig elnyerte Hajdú-Bihar Megye Tanácsának Csokonai-díját.

Rendszeresen vállal politikai szerepeket, legemlékezetesebb alakítása a 2014-es kampányzárón volt, ahol a következő verset szavalta el szenvedélyesen:  "Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled"

Forrás: Facebook/Pósán László, debreceninap.hu

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jól reprezentálja a fityesznyikek szellemi színvonalát!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Na látom az eligazításon a fiúk beadták a szerződéseseknek a gyorsítót. Nehogy úgy járjanak mint az egyszeri tsz zárszámadó közgyűlésen a tagok. Először hozsannázták az elnököt a tagok aztán amikor nem érkezett meg a kedves vezetőjük, valaki bekiabálta: "Az elnök megszökött a zárszámadási pénzünkkel!" Akkor meg femorajlott a tömeg: ejhaaa...
ómió
@Istenakinincsen: Látom, te most abból akarsz "megélni", hogy a tetves bolsiságotokat másokra hazudod! Szóval, hogy "kifordítod", amit írtam! Korábban kelj fel, hiszen éppen a magad példája - hogy nem a "Zorbán diktatúrájából", hanem éppen annak széthazudásából is meg lehet élni - bizonyítja állításod tömény hazugságtartalmát! Próbáltad volna meg ezt Kádár efftársad diktatúrájában! Abban a de facto diktatúrában! Nem sok kommented lett volna utána! Érdekpárttag, idiótája, akkor lehetett valaki, ha nem volt másik párt! Csak a komcsi! Ma a "pártos" érdeke bármelyik párt lehet és bármelyik mögé tömörülve is megélhet, nem úgy mint Kádár efftársad idején! Akkor hazudozzál tovább, ha mindezt már képes vagy vágni!
namihami
Micsoda szerencse, ha valakinek egy ilyen igazi, magyaros bajusza van. Mennyivel könnyebb megtörölni vele a száját, ha már az istenének úgy ""magyarosan és becsülettel"" kinyalta a se..ét és elfelejtene papírt odakészíteni. Ez a magyaros, kackiás még akkor is jól szolgálhat a szeretete kifejezése után.
Talán egyetlen mentsége lehet. Soha nem volt ismert szinész és neki ezután is Debrecenben kell/ene megélnie a mindennapjait. Egy időben és mértéktelenül előadott hálaima ezt nagyban képes elősegíteni. Országos nevű és rangú szinész ettől se lett, de a se..nyalás dobogósai között erős közelharcba keveredhetett vele. És, amilyen szépen felolvasta a neki leírtakat, talán még hatodik sírásóból ötödikké, horribile dictu, negyedikké is avanzsálhat ezzel az előadással.
Istenakinincsen
@ómió:ma, 14:43
Háát bocs,de te valami tévedés áldozata lettél.(lehet hogy már a fogamzáskor?)
Én munkából élek és tökmindegy nekem hogy ki mit hazudik és lop.
Neked nyilván fontos a "párthűség"mert nem értesz semmihez csak az ugatáshoz és a talpnyaláshoz.
Vágod már efftárs?...kurva unalmas vagy amúgy.Efftárs és bolsizás nélkül tudsz valami szépet irkálni?
Istenakinincsen
@telegdilaci:ma, 09:20
Undorító renszer ez,de tehetetlenek vagyunk.Egypártrendszer van,és sok párt a demokrácia látszatát keltve.Amit írtál az gyomorforgató valóban,de ez csak a jéghegy csúcsa.
Tudod mennyi disznóságot nem látunk és nem tudunk ami a háttérben folyik?
A piramisjáték tiltott ugyan,de a fideSS kormánynak szabad.Piramisrendszert épített a geczi.
Fosnak tőle a hívei,mert megvette őket az egész országunk polgárainak pénzéből.
Kinek jó egy államilag bürokráciával megtámogatott korrupt rendszer?
Egy apró példa a legaljáról:Közlekedési morál...emberek a gépeikkel az utakon.
Rendőrt már nem lehet korrumpálni és lefizetni az utakon,hogy bocs nem volt bekapcsolva az övem és adok egy tizest.:)))Ez így helyes!De bármilyen szabálytalanságot meg lehet csinálni(gyorshajtás...stb)ha befizeted az államkasszába.Lehet szabálytalankodni ha oda megy a pénz???
Istenakinincsen
@Shikari:ma, 09:33
Mit jelent számodra az igazság és a valóság???
Azt hogy emberek akik egyformák, egymást tapossák?Gyűlölködjenek és útálják egymást egy országon,egy városon,egy falun vagy egy családon belül?
Nem lenne jobb hazuduzás nélkül békében és szeretetben boldogabban élni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.