Szürreális felvételt osztott meg Facebook-oldalán Pósán László, debreceni fideszes képviselő – vette észre a Debreceni Nap.

Úgy hálálkodik Orbánnak a "demokráciáért" az ünnepelt színművész, hogy Nagy Feróék is megirigyelnék
Részlet Pósán László videójából

A videóban Dánielfy Zsolt színművész meséli el, hogy ő is aláírta az ellenzékellenes petíciót, majd indokolja, miért.

Az 1988-ban Hajdú -Bihar Megye Tanácsának kitüntetését is átvevő színész elmondása szerint még emlékszik az igazi pártállami időkre, amikor nem volt szólás- és sajtószabadság. Dánielfy Zsolt szerint annak a rendszernek az (egyébként 1961-es születésű) Gyurcsány Ferenc volt az egyik csúcsvezetője.

Majd még erősebb mondatok jönnek, idézzük:

Az a Gyurcsány Ferenc, aki most demokráciára oktat minket. Többek között azt az Orbán Viktort is, >>akinek köszönhető, hogy most demokráciában élünk<<

- állítja Dánielfy Zsolt.

Karácsonytól sem várhatunk szerinte semmi jót, mert nem szeretett ott élni.

A debreceni színész úgy látja, "a baloldal mindig leépít, a jobboldal pedig épít, illetve a jobboldal felhalmoz, a baloldal elherdál".

Most Debrecen jó helyzetben van – ismerteti a város kormányhoz való hűségét, ennek pedig szerinte ékes bizonyítéka a színházak épülése.

Csak a Fidesz volt az, aki új színházat tudott építeni Debrecennek

- mutatott rá Dánielfy Zsolt.

Dánielfy-t az Orbán-kormány 2014-ben Magyar Arany Érdemkereszttel tüntette ki, 2020-ban pedig Jászai Mari-díjat kapott. Munkásságát a pártállami időkben is honorálták: 1985-ben Kulturális miniszteri kitüntetésben részesült, 1988-ban pedig elnyerte Hajdú-Bihar Megye Tanácsának Csokonai-díját.

Rendszeresen vállal politikai szerepeket, legemlékezetesebb alakítása a 2014-es kampányzárón volt, ahol a következő verset szavalta el szenvedélyesen:  "Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled"

Forrás: Facebook/Pósán László, debreceninap.hu

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jól reprezentálja a fityesznyikek szellemi színvonalát!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Clavigo: Hogy te mi vagy az nem tűr nyomdafestéket!
ómió
@Aki Én: Hazudj már nekem ide valakit, te elmebeteg bolsi faszkalap, aki nem "ténykedett szorgosan" hazaáruló Kádár efftársad bolsevik diktatúrájában, ha meg akart élni! Az agyad sosem volt és nem is lesz akkora terjedelmű, hogy valaha is megértsd: az emberek akkor kénytelenek voltak - nem volt más(!) - a saját érdekeiknek megfelelően illeszkedni a bolsevisták eldeformált társadalmába, ami azt jelenti, hogy még a párttagság egy igen jelentős része is csak érdekpárttag volt! És mihelyt tehette lefalcolt a tetübandátokból! Ma viszont minden idióta hazaáruló, ahogy te is, önként "dalol velük együtt"! Szinkronban! Azért "építi újjá" és éppen Orbán a mocsokbolsi miliőtöket, mert éppen Dobrev efftársnődék az "élharcosai" az Európai Egyesült Államok elnevezésű új Szovjetunió megalakításának és a rég megbukott proletár internacionalizmusuk helyett most éppen a migráncs internacionalizmusuk "megteremtésének" és, mert nem a "Zorbán", hanem éppen a bolsi tetübandád harsogja a mai napig is a "szent zsoltár" Internacionálétokat? Igen átlátszóak a mocsokbolsi hazugságaid, efftársék elmebetege! Valami "koherensebbel" gyere!
telegdilaci
Ki ez a [email protected]ÁZI? nem tud megélni a színészetből neki is kell egy kicsit dörgölőzni? jellemtelen alak!
solidedge
Orbán demokráciája olyan, mint Hitler Nobel békedíja.
Istenakinincsen
@ómió:szeptember 15., 09:16
Te tényleg ilyen ostoba vagy?Tökéletesen kifordítható amit írtál!
Te nem abban ténykedsz,hogy orbán efftársad diktatúrájából akarj megélni?
Kénytelen vagy ugye mert nincsen más mint az orbanisták eldeformált társadalmába illeszkedni,ami azt jelenti hogy a párttagság igen jelentős része érdekpárttag.
Te ha tudsz akkor most valami értelmes válasszal gyere mert itt a "koherens"szónak semmi értelme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.