A tegnapi napon lett volna esedékes Hadházy Ákos és Tóth Csaba vitája a Partizánban.

Hadházy Ákos megszólalt azzal kapcsolatban, hogy Tóth Csaba kihagyta a vitájukatFotó: Hadházy Ákos/Facebook

Tóth Csaba úgy döntött, hogy nem megy el a Partizánba, hogy Hadházyval vitázzon. Az MSZP-s képviselőjelölt azután döntött így, miután a csatorna közzétette interjúját Karácsony Gergellyel. Ebben ugyanis szerinte „kérdéseknek álcázott vádakat” fogalmazott meg a műsorvezető, Gulyás Márton. Így nemcsak, hogy nem ment el a vitára, de fel is jelenti Gulyást. 

A beszélgetést végül megtartották, de csak Hadházy részvételével, így klasszikus értelemben nem beszélhetünk vitáról. Most pedig a politikus megszólalt a tegnapi eseményekről.

Vitapartnerem sajátos demokrácia-felfogása miatt a “bátor visszavonulást” választotta, így kicsit szürreálisra sikerült a tegnap este

– kezdi a Facebook-posztját.

Ellenfél hiányában Gulyás Márton kérdéseire válaszolva elmondtam, hogy csak akkor lesz kormányváltás, ha nem csak hallanak tőlünk a korrupció elleni harcról, elszámoltatásról, ígéreteről, hogy mi nem fogunk lopni. Hanem ha látják is, hogy komolyan gondoljuk. Ehhez viszont az kell, hogy akkor is következménye legyen a dolgoknak, ha az elkövetők a mi oldalunkról származnak. Sajnos nincs szükség új ügyek feltárására, mert azok, amiket eddig ismerünk bőven megmagyarázzák, miért vagyunk itt

– írja Hadházy. Ezután zuglói vonatkozású témákat érint. Nehezményezi például, hogy egyesek szerint “nem bizonyított semmit” Zuglóban. Szerinte, aki ilyet mond, az „vagy feledékeny vagy nem tájékozódott, esetleg csak cinikus”. Majd érintette a helyi korrupciós ügyek kérdését is. 

Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.