Egy új modell szerint 3-4-szer annyian halnak meg, mint amennyit jelentenek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Erről ennyit! :DDD

"Bármilyen Covid-halálozási statisztika hitelességét gyengíti, hogy a legtöbb esetben orvosilag sem lehet minden kétséget kizáróan igazolni, hogy egy Covid-fertőzött halálát maga a fertőzés okozta, vagy a fertőzés gyengítette le annyira az illetőt, hogy egy korábban igazolt társbetegsége végzett vele, vagy a fertőzés ugyan jelen volt, de nem járult hozzá a halálhoz. A halálozási statisztikának az is problémája, hogy –, még ha kisebb mértékben is mint a fertőzöttek száma – de függ a tesztelési aktivitástól. Hány ember lehet, akit nem teszteltek Covidra a halála előtt, és fertőzött volt? A többi között ez is olyan kérdés, mely csökkenti a statisztikákba vetett bizalmat."
Havanagi
Mélyen hallgatnak arról is,hogy a Pfizer vakcina vérzést okozott a nőknél,M egyik korházának kórtermei ilyen betegekkel vannak tele.Ezt az egyik betegtől tudom,akit háromszor műtöttek meg,mire elállt a vérzése.Másik ismerősöm a harmadik oltás után 4 napig kómás állapotba került. És ezek zsarolják a beoltatlanokat.El a kezekkel tőlem!!Hány ilyen eset lehet az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.