12 koronavírusos beteg hunyt el a hétvégén. Az áldozatok között van egy pár napos csecsemő is – ezt a járványban elhunytak hivatalos, a koronavirus.gov.hu-n található, nemrég frissített listája alapján írta meg a 444.hu.

A pár napos újszülött a járvány 30 090. magyar áldozata. A 444.hu egyik olvasója szerint az elhunyt csecsemőnél az alapbetegségnél korábban azt tüntették fel, hogy „hirtelen csecsemőhalál, oxigénhiányos állapot, újraélsztést követő szervkárosodás”. Ezt utóbb módosították arra:

hirtelen csecsemőhalál.

Áprilisban hunyt el két, egy év alatti koronavírusos beteg Magyarországon. Egyikük három hónapos volt, örökletes izombetegségben, úgynevezett MLASA-szindrómában, mitokondriális izombántalomban szenvedett. A másik nyolc hónapos volt. Róla Müller Cecília országos tiszti főorvos azt mondta, hogy koronavírus-fertőzött volt, de a halálát bizonyítottan nem a koronavírus okozta, hanem Meningococcus okozta vérmérgezés.

Forrás: 444.hu, 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
most már tényleg okádok tőletek...it a halál valós oka...
30090 Nő 0 (pár napos újszülött) hirtelen csecsemõhalál
nem szégyellitek magatokat...ezt a sajnálatos tragédiát is a hazugságaitok propagálására használjátok?...az összes covid náci trágyadombra való...
Gazella
Az első boncolási lelet oké, a második hamis.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.