A budapesti köztisztaság és közrend kérdése kitüntetett figyelmet kap most a közmédiában.

A közmédia fizetett hirdetésben kéri olvasóit, hogy küldjenek képeket a "pusztuló Budapestről"

MTVA/Bizományosi: Balaton József

A Hirado.hu először felhívást jelentetett meg, amelyben arra kérték az olvasóikat, küldjenek képeket a pusztuló Budapestről; majd kedden a beérkezett anyagból lehoztak egy összeállítást, amelyben szemét és dugóban álló autók mellett szerencsétlen élethelyzetben levő embertársainkról szerepelnek fotók – írta meg a Telex.hu.

Az eredeti felhívást egyébként („Káosz, szenny, dugók – Küldjön fotót a lepusztuló Budapestről!”) a Facebookon szponzorált posztban is futtatta a közmédia, az Ad Library adatai szerint 60-70 ezer forintot költöttek rá, és 70-80 ezer felhasználót érhettek el vele (a potenciális elérés 1 millió fő volt). Bár a cikk Budapestről szól, a hirdetést 66 százalékban vidéki közönségre lőtték be, életkor szerint pedig főként az 55 év felettieket célozták.

Forrás: Telex.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
Na ezt mi is küldhetnénk hogy ilyen durást csinált a FidSS a városban az elvesztett választás után.
Nem vagyok benne biztos hogy nem adták ki a kivitelezőnek (Mészáros) parancsba hogy minél lassabban és több lezárással csinálja.
Szerencsére azért 2 év alatt befejezték, 1 éve kész, és talán februárban átadják ha minden jól megy.
sokanvagyunk
A közmédia pusztulásáról nem kérnek, gondolom, maguk is látják.
Qqberci
Szét lett cseszve a Karmelita Kolostor. Arról van fénykép?...
Emmersson71
Tarlós idején is fel volt túrva a főváros..nem is kicsit!
gina
Szemét banda (fidesz) remélem eltüntük a föld alá, mocskos aljas provokatörök
Gazella
@Emmersson71: Igazad van!! Pl: Széll Kálmán tér... Móriczka körtér... etcetera.. Sőt! Még a Kossuth Lajos tér is a parlament... terürelete...
Gazella
Gyerekek... vidékieket hagyjátok már ki a szórásból... Rengetegen soha nem látják élőben Bp-t!!
Nessy
A közmédiát sok éven át nem zavarta a canis merga, a szemét, az omladozó vakolatú épületek, a nyilvános illemhelyek kevés száma, stb. Tényleg van még lejjebb?? Gondolom, ismét be lehet küldeni a Kútvölgyi kórház tömb képét! Természetesen, a régi felvételek alatti dátum módosításával.Viszont a patkányok elmentek Tarlós után!
Nessy
@KisTehen:Az nem zavar, hogy a kórházak, és egyre több intézmény állami tulajdonban, illetve közalapítványi kezelésbe van, amibe senki nem avatkozhat bele? Mint ahogy a társasházak sem a főváros, hanem a lakók tulajdonába vannak, illetve egy töredék rész ma még az illetékes önkormányzatok tulajdona, de már van törvény javaslat ennek az elvételére is az önkormányzatoktól.
percsi
Legalább elkezdték az évek óta halasztott munkákat. Mi ebben a különleges?
Beállt, kábszeres vagy alkesz ember, ilyet sem láttunk Tarlós idejében.
Hajléktalan? Ez is a Karácsony műve, Tarlós idejében nem volt.
Ugyan már!
Vitya eddig nem látta, hogy emberek mentek tönkre, milyen vezető az ilyen? Ezek a képek megmutatják, hogy a kormány mit tett a néppel! Helyében nem virítanék vele!

Fővárosban a közlekedési káosz hosszú-hosszú évek óta tart. Dugó hátán dugó, a bevezető utakon is, rengeteg az autó, a város nem bírja el. Elég pár méter útszakasz javítása, és már beáll a forgalom, csúcsidőben javítások nélkül is.
Tarlós idejében is készült rengeteg kép, és tíz év múlva is készülni fog, addig míg a gépkocsikat ki nem tiltják, vagy nem találnak rá egy jó megoldást.
jesz
@Nessy: olvastam egy nagyjából elfogadható magyarázatot, miért is hagynak olyan lepusztult épületeket a VIII-IX. Kerületben(is) nos magam is láttam amerikai filmes stábot, amint a Tűzoltó utcába torkolló kis utcában elégedetten vettek fel egy jelenetet...a házakon még az 56-os lőtt sérülések, de lehet, hogy még 45-ből is akad egy két lyuk...

Ez persze nem mentség semmire...még arra sem, hogy szép summát fizetnek a nyugati stábok(de hogy kinek, azt nem merem megkérdezni)
Nessy
@KisTehen: Nagyon nehéz? Ami nem önkormányzati tulajdon, annak a karbantartása nem az önkormányzat hatásköre! Ez Tarlós idejében is így volt! Csak akkor nem igazán kért fotókat a közmédia! Sőt, pl. a lepukkant kórházakban ma is tilos a fotózás. Igaz, az állami intézmény!
ómió
A "komfortos" homeless tanyák között már válogatni lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.