Szerinte Magyarország tovább küzd azért, hogy Európa visszatérjen a helyes pályára – erről és számos más, a kontinensünket érintő témában adott interjút a spanyol El Correo de España lapnak, amelyet nagy örömömére több helyen is közzétettek.

Rossz híreket közölt Varga Judit – "Nem adjuk fel, hiába avatkozik be Brüsszel"
Kép: Facebook/Varga Judit

A migrációval kapcsolatban hangsúlyoztam hosszú éve változatlan álláspontunkat. Nem fogunk engedni a nyomásnak sem határainkon, sem a brüsszeli tárgyalóasztalnál.

- jelentette ki.

Szerinte ugyanis továbbra is vannak olyan hangok, amelyek büntetni akarják a magyarokat csupán azért, mert nem állunk be a balliberális fősodorba. Varga szerint perre mennek ezért még az Európai Bizottsággal is, miközben elsiklanak az olyan valós problémák mellett, mint a bővítéspolitika fáradtsága.

A gyermekvédelmi törvény miatt indított nemtelen támadásokról elmondta:

a törvény összhangban áll valamennyi uniós értékkel, Brüsszelnek pedig meg kell értenie, hogy nem lépheti át saját, a Szerződésekben is lefektetett hatáskörét csak azért, hogy Magyarországot térdre kényszerítse.

Ahogy az írásból is kiderül Varga szerint

Brüsszel megpróbál majd beavatkozni a magyar választásokba, ez kétségtelen. Agresszív kampányra kell készülnünk, azonban a tények és a számok minket igazolnak minden tekintetben, legyen szó a gazdaságról vagy az oltási programról.

A miniszter szerint az alapító atyák által elképzelt Európához pedig még nem késő visszatérni, ezért vagyunk mi magyarok az egyik legaktívabb részesei az Európa jövőjéről szóló konferenciának!

Forrás: Facebook/Varga Judit
Címlapkép: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Magyarország tovább küzd azért, hogy Európa visszatérjen a helyes pályára"

Pedig mindenki szembejön az autópályán...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
ezek kínjukban egyre nevetségesebbek lesznek..
namihami
Majd ott is jönnek az ügyvédek--oszt jónapot?
Akkor ugyanez áll az ún. Alaptörvényre is? Csak ügyvéd kell az Orbán kreatúra eltakarításához!
justhpeter
A harc miatt egyre több drága hitelt kell felvegyetek - mert ugye a brüsszeli ellenség már nem nagyon akarja finanszírozni az ellenük folyó harcotokat - tehát egyre nagyobb lesz az itthoni számlátok is amit a bukáskor valahogy rendezni kell. Új számítás is kell majd nektek: 1 milliárd = ? év fegyház
ómió
Küzdünk tovább? Hát, a nagyrészt aberrált bolsikból álló EP-vel szemben bőven lesz miért!
sgl
A tengós csaj egyre mélyebbre küzdi le magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.