Szijjártó Péter szerint az embereknek a 2010 előtti időszak megszorításai és a 2010 utáni időszak sikerei között kell választaniuk.

Szijjártó szerint a tandíj, kórházi napidíj, vizitdíj, az ország eladósítása a tét – ezért írta alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót
Kép: Facebook/Szijjártó Péter

A külgazdasági és külügyminiszter – miután pénteken aláírta a Győr-Moson-Sopron megyei 2. számú országgyűlési egyéni választókerület aláírásgyűjtő-helyszínén a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót, és részletezte, hogy 2010 óta mi történt Magyarországon: a gazdasági sikertörténetet, amelynek eredményeként tíz év alatt egymillió új munkahely létesült, soha ennyi támogatást nem kaptak a családok és az idősekre sem fordítódott annyi figyelem, mint most.

A politikus azt mondta, mindenki emlékszik ugyanakkor a 2010 előtti időszakra, "a hazugságokra", a tandíj, a kórházi napidíj és vizitdíj bevezetésére, a családtámogatások visszavágására és az ország eladósítására.

A választási lehetőség világos, a kép letisztult

- hangoztatta Szijjártó Péter, aki bízik abban, hogy az emberek többsége "a 2010 óta történtek mellé fogja tenni a voksát".

A miniszter hozzátette:

megpróbálnak mindent megtenni azért, hogy a koronavírus-járvány negyedik hulláma minél kevesebb kedvezőtlen hatással járjon, és mindenki egészségesen vészelje át a következő időszakot.

Forrás: MTI
Címlapkép: Facebook/Szijjártó Péter

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
[email protected]ád Pötyike...!!! Ennél bővebb komment nem kell...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
[email protected]ád Pötyike...!!! Ennél bővebb komment nem kell...
Nessy
Drága külügyérünk! Tudja mennyi hitelt vett föl a főnöke épp mostanság? Tudja mennyi az összes titkosított hitel? Legalább ekkora baromságot ne mondott volna!
Qqberci
Szíjrágó! A repülős útjaid mennyibe is fájtak? A sok ezer használhatatlan lélegeztezőgép mennyibe is fáj? A ránk roható sok százezer adag Mao Könnye mennyibe is van? STOP SZÍJRÁGÓ!!!
Gazella
Hogy nem zuhantál még le a repúlőgéppel.
csipetke
2010 utáni sikerek? Annyira várom,hogy valamelyik fideszes nagyfejű elmagyarázza,hogy folyton azt kommunikálják,hogy ilyen-olyan sikerek,szárnyalunk,marhajól élünk,stb,stb. Akkor hogy lehet az,hogy a volt szoci országok ezerrel hagytak le bennünket,és az eu-s országok között az utolsó előtti helyen állunk?A keresetek mélyen az eu-s bérek alatt vannak még mindig,euró csak akkor lehet,ha a gazdaság elér egy bizonyos szintet. Emlegeti a kakadu a vizitdijat is.Szerintem sokan visszasírjuk, mert voltak orvosok,és szakdolgozók,és nem volt várólista. Asszem kár volt megszólalnia
tothjani
És akkor beszéljünk a forint árfolyamáról, az üzemanyag árakról, a 27% ÁFÁ-ról, és az alacsony keresetűek 15%-os SZJA emeléséről is egy kicsit??
teuton57
Az allamadossag NÖTT! Ez csak 1 hazugsag Petya meseiböl...
gina
Elmebeteg barom, nem is véletlen hogy ilyen viz feje van, undoritó egy féreg /////
gina
És ez mer beszélni az ország eladósitásáról??? már 11 éve ezt teszik a fidesz patkányok vele együtt--- ezt viccnek szánta ez a szerencsétlen paprikajancsi...
Gauntlet
Ők ilyen jósok? Egyáltalán van hozadéka az egész petíciónak? Nincs? Akkor felesleges! Csak adatgyűjtés!
lampa laz
Az ilyenekre szokták azt mondani, h bölcsebb lettél volna ha hallgatsz. Még szerencse, h a birkahodályon túl emberek élnek, akik ezt egészet másképp látják és élik meg. Elég volt belőletek.
Clavigo
Az m.ny.p. vagyonnal is államadósságot " csökkentettetek... Ja? mégsem,,csak simán lenyúltátok.Tehat mégegyszer...A [email protected]ád te szarházi. A klozettra még nem repülővel jársz,te plebejus görény ???
Macskaszem
Az ország eladósítása már megtörtént te isten barma, rekord magasságban a benzin ár, az infláció, határtalan a közpéz lopás, rekord alacsony bérek, nyugdíjak, úgyhogy kösz nem kérünk belőletek, takarodjatok a krva anyátokba.
kereső
Vizitdij: 300.-Ft/ alkalom, max: 6000 Ft/év. Kórházi napidij: 600 Ft/ nap, max: 12000Ft/ év. Tandij: 2200.-Ft/ hó
Jelenleg többet fizet ki a pócentár egy óra parkolásért a kórház/ rendelőintézet területén, mint amennyit fizetett volna vizitdijként.
Nincs tandij- van helyette "költségtérités"- 150.000-1000.000 Ft/ szemeszter.
sgl
Csak a vizitdíjhoz, ténykéntŰ:
"ne feledjük a fidesz egyik legnagyobb ocsmány gazemberségét: alkalmanként 300 ft-s vizitdíj ellen népszavazás, ma majdnem mindenki HAVI 8000 NYOLCEZER Ft-t fizet eü hozzájárulásként.
...az impotens ellenzék ezt sem bassza 5 percenként a fidesz pofájába, mint egyik legnagyobb aljas gazemberség.
és van még ilyen."

És ez a faszkretén vizitdíjazik és az ellenzék nem bassza rá a budiajtót.
Idióták!
sgl
@Clavigo: a manyup 2x számít, mert 2010-től évi 300 mrd állami manyup befizetést megsporolták, a befolyt pénz eltették, majd ellpták.
11 év alatt ez csak 3300 mrd lenne, de inflával növekedett volna szerintem vidáman van ez 5000 mrd amit pluszként elrakatak állami kiadás helyett.
sgl
Hatalmas baj van, hogy a 11 évvel ezelőtti hazudozásokkal a mai napig lehet kampányolni.
Miért is?
Na miért?
mert az ellenzék ...
sgl
2010 után az utóbbi 70 év legnagyobb kudarca, csak az eu támogatás ezt leplezi.
Hol az ellenzék a szart visszagyűrje??

Matolcsy nemrég azt hazudta, az uccsó 100 év 10 legjobb éve volt 2010-19 között.
11-12-ben két egymást követő évben esett a gdp. Ilyen sem volt 70 éve!!!
Csokinak mutatják a szart, hívők zabálják!
Na most bejött a gdp 59%-a a növekedés 30%-volt, sőt USD-ben SZÁMOLVA A gdp esett.
Azért az érdekes, 1x nem hallottam az ellenzéktől, hogy mondta volna: Mató te hülye az uccsó 100 év legszarabb 10 éve volt, a gdp esett!! Sőt volt aki helyeselt . Idióta!!!
A növekedés csak Ft-ban volt kimutatható, mert infláció felhúzta de még így is csak fele volt mint az EU támogatás.
Miért van iylen hülye idióta szakmailag balfasz ellenzékünk??
A fidesz sikereket kiabál mikor baj van és az ellenzék meg a terelésnek bedobott 0 szja-val maszírozza szart, Varga eu befizetés hülyéségével kiegészítve.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
csak úgy....
a repülös gizi,-akarom mondani a pötyi is aláírta a semmi értelme petíciót? :)
Nessy
@csak úgy...: Különben nem járna neki a "nem kormánygép" korlátlan használata!
sgl
Megdöbbentő, hogy a hazugságokra épülő és szajkózó fideszes agymosás milyen ostoba, kettőig számolni sem tudó húgyagyu fideszhívőket tenyészt ki, képtelenek felfogni hogy 2010-től dupla adósság állományt csinált a fidesz, többszörös eu támogatás, adó ás járulékok, többmint évi 2000 mrd-ot hozta, a manyup 3000 mrd és ehhez járul, hogy évente nem 300 mrd az állami kiadás hanem bevétel ez megduplázza a manyup által generált állami bevételt azaz 6000 mrd, ésatöbbi.
Érdekes arra nincs reakció, hogy a fidesz mai napig felhányja a 300 Ft vizitdíjat de a havi 8000 Ft majd mindenkinek fizetni kell, erről kuss!
...
És a fideszhúgyagyu tapsol és elhiszi azokat a pofátlan hazugságokat amivel etetik a népet.
Végeredmény: sokszorasan több állami bevétel mellett mégis duplájára nőtt az adósság és az államháztartási hiány is az egekben.
A 280HUF/EUR ma 350HUF/EUR és az eü, oktatás romokban, fidesz oligarchák meg 100 és ezer milliárdokat nyúlnak le.
Fideszhívő!
A fideszmaffia téged is meglop, neked is azért rosszabb mert a fidesz lop, csal, hazudik!!
Évente kimutathatóan kb 1500 mrd közpénzt lopnak el!
2010 óta kb 12,000 mrd közpénz loptak ki a büdzséből!
A gdp meg minden hazudozás ellenére az inflációt kiőve: USD-ben esett kb 15%-ot!!
kissé felnőttem
Te kanász ezeket mind már ti csendesen kinyirtátok hazudj még ujabb 10 parancsolatot te is
human
Eladósítás? Hol is tart jelenleg az ország leadósodottsága? Nem Orbánék vesznek fel éppen 1200 milliárd forintos hitelt a piacról?
ómió
Fiatal korához képest jól emlékszik a miniszter úr!
Clavigo
@ómió: Ezt tanulta be szarosnyelvű szóvivőként,,annak idején.
CsipkeRózsa
@Nessy: tegnap, 22:23

Még nem olvasta, nincs naprakész.
ómió
@Clavigo: Titeket úgy tanítanak be, mint a kanárit? Akkor, attól vagy ekkora idióta? Böszme efftársad népzsebijét a saját elmebeteg fajtádon kívül itt mindenki tapasztalhatta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2021. November 28., 22:35
Gyurcsó Ádám ismét gólt szerzett Cipruson
Sport - 2021. November 28., 21:37
Mezőkövesden is nyert a Fradi az NBI-ben