Szijjártó Péter szerint az embereknek a 2010 előtti időszak megszorításai és a 2010 utáni időszak sikerei között kell választaniuk.

Szijjártó szerint a tandíj, kórházi napidíj, vizitdíj, az ország eladósítása a tét – ezért írta alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót
Kép: Facebook/Szijjártó Péter

A külgazdasági és külügyminiszter – miután pénteken aláírta a Győr-Moson-Sopron megyei 2. számú országgyűlési egyéni választókerület aláírásgyűjtő-helyszínén a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót, és részletezte, hogy 2010 óta mi történt Magyarországon: a gazdasági sikertörténetet, amelynek eredményeként tíz év alatt egymillió új munkahely létesült, soha ennyi támogatást nem kaptak a családok és az idősekre sem fordítódott annyi figyelem, mint most.

A politikus azt mondta, mindenki emlékszik ugyanakkor a 2010 előtti időszakra, "a hazugságokra", a tandíj, a kórházi napidíj és vizitdíj bevezetésére, a családtámogatások visszavágására és az ország eladósítására.

A választási lehetőség világos, a kép letisztult

- hangoztatta Szijjártó Péter, aki bízik abban, hogy az emberek többsége "a 2010 óta történtek mellé fogja tenni a voksát".

A miniszter hozzátette:

megpróbálnak mindent megtenni azért, hogy a koronavírus-járvány negyedik hulláma minél kevesebb kedvezőtlen hatással járjon, és mindenki egészségesen vészelje át a következő időszakot.

Forrás: MTI
Címlapkép: Facebook/Szijjártó Péter

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Qrva@nyád Pötyike...!!! Ennél bővebb komment nem kell...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
Te kanász ezeket mind már ti csendesen kinyirtátok hazudj még ujabb 10 parancsolatot te is
human
Eladósítás? Hol is tart jelenleg az ország leadósodottsága? Nem Orbánék vesznek fel éppen 1200 milliárd forintos hitelt a piacról?
ómió
Fiatal korához képest jól emlékszik a miniszter úr!
Clavigo
@ómió: Ezt tanulta be szarosnyelvű szóvivőként,,annak idején.
CsipkeRózsa
@Nessy: tegnap, 22:23

Még nem olvasta, nincs naprakész.
ómió
@Clavigo: Titeket úgy tanítanak be, mint a kanárit? Akkor, attól vagy ekkora idióta? Böszme efftársad népzsebijét a saját elmebeteg fajtádon kívül itt mindenki tapasztalhatta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.