Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Kormányinfót tart szerdán. A sajtótájékoztatót élőben közvetítjük, a hvg.hu is felteszi a kérdéseit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Persze hogy nem, hisz még a Vadászati világkiállítás visszavan!!
(A mai adatok szerint 3x annyian haltak meg, mint az előző nap - persze kérdéses, hogy mindenki a vírusban? A napi ferőzöttek száma is jóval nagyobb, 371 fő)
Még kormány-rendelet is született, hogy SEMMI korlátozás nem vonatkozik rá, hisz ez olyan "okos" vírus, hogy nagy ívben kikerüli!:DDD

Ez még a csúcs! "Január 1-ig hosszabbítanák meg a veszélyhelyzetet Magyarországon
A járvány elleni további hatékony védekezés és gyors reagálóképesség érdekében a kormány a járvány elleni védekezésről szóló törvény hatályának meghosszabbítását kezdeményezi az Országgyűlésnél 2022. január 1-jéig – a kormány keddi ülésén született döntés értelmében az erről szóló javaslat hamarosan az Országgyűlés elé kerül, amit az elsők között vehetnek napirendre az őszi ülésszakon."

Azt hiszem nekem ennyi elég is volt a kormány-infóból!!!:DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.