Úgy tűnik, nem igazán lehet összeegyeztetni az eredményes településvezetést a hatékony miniszterelnök-jelölti kampánnyal – írja a Jobbikhoz közel álló Alfahír.

Felmérték: Lázár simán veri saját kerületében az országosan kampányoló Márki-Zay-t

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az ugyancsak Jobbik-közeliként emlegetett Iránytű Intézet azon kérdésére, hogy kire szavazna, ha a fideszes Lázár Jánossal szemben az ellenzéki pártok közös jelöltjeként az MMM-es Márki-Zay Péter indulna, a teljes népességben a válaszadóknak mindössze a 37 százaléka nevezte meg az MMM vezetőjét, míg a fideszes Lázár János a szavazatok 51 százalékát zsebelné be úgy, hogy 10 százalék a bizonytalanok aránya.

Még nagyobb a különbség a biztos választók esetében, ott

56-41 arányban vezet Lázár János Márk-Zay Péter előtt.

Forrás: alfahir.hu

Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Ha ez most igaz, akkor ez a térség egy erkölcsi nulla(hulla)...és nem érdemel semmiféle mentőövet, vagy EU-s segítséget.
jesz
ezen nincs miért csdálkozni...a Hódmezővásárhely-Szeged közti villamos átadása pont a választások előtt lesz, néhány százerer szavazó nagy örömére..Lázár ha ügyes, ezt eredményesen meglovagolja...mivel lovas ember(is), meg is fogja lovagolni...nagyon nyernie kell, mondhatni bármi áron...mert ez az utolsó esélye, hogy újra országos megmondó, fontos ember legyen...
csak úgy....
a felmérések gyakorlatilag semmit sem érnek,ez csak egy lélektani hadviselés a jelöltek között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.