Akár ugyanazon a napon is lehet országgyűlési választás és népszavazás – mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Magyar Nemzetnek.

Belepiszkálna a Fidesz a homofób törvénybe a következő parlamenti ciklusban

Fotó: MTI/Kovács Attila

A Telex által idézett Kocsis a kormánylapnak adott interjúban úgy fogalmazott:

„népszavazás nagyszerű dolog, minden alkalom fontos, amikor a magyarok véleményt nyilváníthatnak. Ez lehet egy országgyűlési vagy önkormányzati választás, vagy egy népszavazás, de ide sorolnám akár a nemzeti konzultációt is, aminek ugyan jogi relevanciája nincs, de a politikai jelentősége meglehetősen nagy. Ebből a megfontolásból – és a költségtakarékossági szempontok miatt is – van létjogosultsága annak a javaslatnak, amely szerint nem lenne akadálya, hogy egy népszavazást egyazon napra tűzzenek ki egy országgyűlési választással”.

Ezt a Fidesz-frakcióvezető arra a kérdésre válaszolta, miszerint „a Párbeszéd módosítana [a választási szabályokon – Telex], hogy megtarthassák a Fudan Egyetemről tervezett népszavazást is”.

Van viszont egy kormány által kezdeményezett népszavazás is. Ebben olyan kérdések lesznek, mint

„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak?”,

vagy pedig

„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?”.

Az interjúban arról is beszélt, a következő parlamenti ciklusban „szeretnénk a gyermekvédelmi csomag további elemeit is a Ház elé vinni, van még tennivaló azon a területen” – mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Magyar Nemzetnek. Azt egyelőre nem részletezte, pontosan hogyan módosítanák a törvényt.

Mint ismeretes, júniusban hirtelen több új javaslattal egészítették ki a parlament előtt lévő pedofilellenes törvénycsomagot kormánypárti politikusok. Megtiltották például a 18 év alattiak számára a homoszexualitás vagy a nemváltás népszerűsítését és bemutatását, még az ilyet tartalmazó reklámokat is. A szexuális felvilágosításból kizárnák a civilek egy részét, ilyen előadásokat csak nyilvántartásba vett szervezetek és előadók tarthatnak az iskolákban.

Forrás: telex.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Érdekes,a homofób tövény ügyvivője az a kocsis máté aki talán egyetlen politikusként kiállította a családját,majd ott bizonygatta,hogy ő nem buzi.Azóta hívja a nép csokis máténak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
Érdekes,a homofób tövény ügyvivője az a kocsis máté aki talán egyetlen politikusként kiállította a családját,majd ott bizonygatta,hogy ő nem buzi.Azóta hívja a nép csokis máténak.
rokker33
Minek beleenyúlni abba ami így is tökéletes!Még inkább szigorítás kellene pl a buzik ne járjanak kézen fogva gyerekek előtt és aki buzi az a 4 fal között legyen buzi nem kíváncsi senki arra, hogy két férfi nyalja egymást! Undorító...
kulabombaafityiszre
@rokker33: ma, 15:13
Sőt a buzitól nem kell adó sem,mert az buzi pénz,így terjesztik a buziságot.
Aki hozzányul a buzi pénzéhez buzi lesz.8FVicc, a hülye homfóbok kedvéért.)
Nessy
Ez igy tényleg tökéletes! A buzizáson kívűl semmi mást nem hallani! A pedofílok viszont nyugodtan vegzálhatják, tönkretehetik egy életre, esetleg meg is gyilkolhatják a kisebb gyerekeket, hiszen semmiféle felvilágosítást nem kaphat sem az iskolában, sem szakemberektől, csak a családtól. Esetleg mindjárt gyakorlati bemutatóval egybekötve papától, nagybácsítól!
csak úgy....
mi együtt sírunk és együtt buzizunk... :) látom jól kifogott ez a fostos törvény az agyatlanakon! azóta a buzi a jelszavuk..
csak úgy....
@rokker33: gondolom,mikor qurvákhoz mész, extrán fizeted a leszbi showt... :)
te nagyon egy tökkelütött buziverö...
öröm nézni de közben elszomorító,hogy az idiótákat milyen apróságokkal tudja megfogni a fidesz..
csipetke
A fideszben van néhány jogász végzettségű egyed,ezért pontosan tudják,hogy a homofób "törvény" (mert az minden,csak nem gyermekvédelmi törvény),amiről népszavazni akarnak,jogilag teljesen szabályozva van,vagyis indokolatlan
erről a népszavazás.Viszont a fudanról meg lehetne tartani a választással egykalap alatt, de ezt biztos félresöprik valami idióta indokkal
rokker33
@bakcsubakka: Így van!Én nem bánom ha valaki buzi ezt itt többször is leirtam!1 buzi pár nehogy egy normális hetero kamaszkorút zavarjon össze hogy ez normális mert nem az sőt sose volt az csak Amerikából jött át ez a buziság!
rokker33
@csak úgy...: Nem fizetek kurváknak a barátnőm levágná a faszom :) de köszi hogy aggódsz értem nyugi a leszbiket is fejbe rugdosnám 44 es acélbetétessel! Nem emberek nem kár értük!!!
Eladott Ország
Nemi átalakító műtétet Nyugat-Európában sem végeztek kiskorúaknál, tehát okafogyott a kérdés, sőt nagykorúaknál sem számottevő. Ennek csak egy célja van, elterelni a figyelmet az ország turbóra kapcsolt kifosztásáról , demokrácia telibeszarásáról! Inkább azzal kéne foglalkozni, miért csináltak szart a forintból, miért szállt el az infláció, miért lettünk Európa Bangladese, miért szállt el az államadósság 80 % fölé, és lett 2010 óta rekordméretűen magas stb...
Eladott Ország
@NIKU: ma, 15:59 ♦ Reméljük a fidesz mint ellenzéki párt, vagy inkább bűnbanda/szekta, nem sokáig fog szerepelni mint ellenzéki párt, hanem a történelem szemétdombjára kerül ahová való. A politikus bűnösök értelemszerűen a börtönbe a helyük nem a közéletben, ha nem akarjuk azt, hogy ebben az országban büntetlenül lophassanak milliárdokat következmények nélkül!
kissé felnőttem
és ti mit kerestetek az óvodákban iskolákban ? kinek képzelitek magatokat ? fotókkal ajándékokkal meg ugye a befolyással. kettős látástok is van? meg kettős mércétek kivinni az esőbe a gyerekeket mert ti ünnepeltetni meg láttatni akarjátok magatokat ? 20 néhány fotó itt keringett rólatok .
csak úgy....
@rokker33: kemény lyányt választottál mátkának:) mi lesz veled ha megunod,hogy ö az úr ,te papucs ?
Toller Béla
Nem ez a kérdés, te kocsis, hanem az, hogy a kormány oktrojált kérdései mellett kötelezően ott legyenek az ellenzék által javasolt, benyújtott témák is ! Aztán persze, lehetne a szavazással egy napon ökröt is sütni,már miért ne lehetne ?
ómió
Disztingválnak az aberrátak között? Érdemes?
fűre lépni szabad
Szájer óta tudjuk, hogy a feleség, a család, csak álca buziknak.
Ez kocsis, ez a málé Máté, csak egy kis köcsög!
Mekkora szégyen már a feleségére nézve. hogy CSAK használják, de nem szeretik.

Ha polgárháború lesz, az összes fideszest levadászom - egy vadászkéssel!
(nekem nem kell lőfegyver - face to face szeretem megoldani a problémáimat)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.