Egy vádlott volt a Boldog-ügyben, aki minden, ellene felhozott vádpontban elismerte a bűnösségét, őt már nem jogerősen el is ítélték.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez igen!!! Felfüggesztett!!! Elrettentő büntetést kapott. Ha ez a brutális keménység sem tartja vissza a fideszeseket, akkor már tényleg megátalkodott bűnözők.
RonaGyuri
Fejlődés, gyarapodás és Boldog-ság

A NER-társak igazi úttörök: mert nem lopnak, csak kiegészítik hiányos eszközeiket

Jó-jó az ártatlanság vélelme egy fontos intézmény, na de ennyire???
Mint ismert Boldog István fideszes országgyűlési képviselőt az ügyészség a kabinetfőnökével, Fehér Petrával és másik hét emberrel együtt tavaly decemberben vádolt meg hivatali vesztegetés elfogadása és az uniós pályázatok befolyásolása miatt. A vád szerint a vidéki településeket uniós támogatásokhoz juttató Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatainál helyzetbe hozott vállalkozóktól kérnek pénzt a biztos győzelemért, az Országgyűlés áprilisban felfüggesztette Boldog mentelmi jogát.
Ennek ellenére bár a vádlottak zöme előzetesben van Boldog elsőrendű vádlottként végig szabadlábon védekezhet.
Él is vele FB-n hirdeti magát, hogy a TOP Plusz átfogó fejlesztési csomag körül tanácsokat tud adni!
„megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén nem folytatka a bűncselekményt, vagy újabb bűncselekményt nem követne el.” – valahogy így szól a szabadlábon való védekezés egyik legfontosabb feltétele!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.