A Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselői számára elfogadhatatlan, hogy a közép-európai térség országaival fennálló vitáit az Európai Bizottság erő alapján, hatalmi szóval akarja rendezni – jelentette ki Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő Strasbourgban, Ursula von der Leyennek, az Európai Bizottság elnökének az unió helyzetét értékelő éves beszédében elmondottakra reagálva szerdán.

Deutsch Tamás: "elfogadhatatlan, hogy vitáit az Európai Bizottság hatalmi szóval akarja rendezni"
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Deutsch Tamás magyar újságíróknak nyilatkozva hangsúlyozta:

az EP fideszes képviselőcsoportja úgy látja, hogy "az az erőszakos, törvénytelen és antidemokratikus fellépés, melynek jegyében az európai ideológiai fősodor a véleményét hatalmi erővel akarja rákényszeríteni a tagállamokra, szétveri az európai együttműködést, súlyosan aláássa az Európai Unió fontos egységét".

Kijelentette:

egy "teljesen hazug utópia jelent meg" Ursula von der Leyen beszédében, melyben csupán Európáról, az európai polgárokról, a huszonhét európai uniós ország mindennapjait érintő gondokról és bajokról feledkezett meg.

A magyar politikus figyelmeztetett:

a bizottsági elnök egyebek mellett sokmillió illegális bevándorlót hívott meg az Európai Unióba. Nem az európai határok megvédéséről, nem az illegális migránsáradat megállításáról beszélt, hanem meghívót tolmácsolt a bevándorlóknak

- jelentette ki Deutsch Tamás.

Az EP-képviselő leszögezte:

Von der Leyen "világosan és egyértelműen kiállt az Európán kívülről pénzelt, agresszív, szexuális gender-propaganda mellett". Továbbá "teljesen illuzórikus zöld álmodozásról" beszélt, amely olyan javaslatokat tartalmaz, ami kapcsán a zöld átállás költségeit európaiak millióival akarják kifizettetni. Ez ellentétes Európa közös érdekeivel, ellentétes az európai gazdaság versenyképességének szempontjaival és a magyar nemzeti érdekekkel is. Magyarország azt mondja, hogy azok a nagy szennyező vállalatok fizessék meg a zöld átállás költségeit, amelyek a legnagyobb okozói a klímaváltozásnak

- emlékeztetett Deutsch Tamás.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
pedig így kell veletek, ti is ezt teszitek itthon...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
pedig így kell veletek, ti is ezt teszitek itthon...
RonaGyuri
Tompika itthon ti sokkal kisebb többséggel totál kusst vezényeltek! =))
Istenakinincsen
Az az igazán elfogadhatalan hogy ez az élősködő semmirekellő még ott ugat!
Hiába rakosgatja ide-oda bármilyen posztra a főnöke...sehová sem jó,sehová sem való.
gina
Nézzenek rá erre az undoritó rühes cigányra, akkor mindent lehet tudni, esze semmi, ugyanolyan elmebeteg mint a fönije, hát egy pajtából származnak. le sem tagadhatná, gyülölködő emberi nulla..
fűre lépni szabad
Elfogadhatatlan, hogy egy ingyenélő össze-vissza baszó, a házasági fogadalmát betartani sem akaró, családot és embereket tönkre tévő BÜDÖS GECI szól be másoknak - akik jobbak, mint ő valaha is lehetne!
Nessy
Tompika már elfelejti, hogy ők itthon hogy csinálták, és csinálják ma is!
csak úgy....
von deutschtól az évek óta egyre leépültebb eu.-s fideszes vitéz tollából...,ti tudjátok! :)
Gauntlet
Miután tételesen megszegtétek az összes létező szabályt, előírást és kötelezettséget, mit kéne csinálniuk?
Ráadásul ti mondtátok hogy az EU legyen erősebb! Tessék!
justhpeter
Az EU csak megpróbálja behozni azt amivel már el is késett. El akarja takarítani a szutykot. S hogy ez a szutyoknak nem tetszik ?
Béla333
Tomi!
Nem beszélik meg veletek, hogy mit loptok el és azt hogyan osztjátok szét a csókosok között?
Ezt utoljára a Simicska-Puch MSZP-Fidesz maffiaszövetség alatt tudtátok megtenni!
Toller Béla
Tompi, ti egy évtizede mindent erőből döntötök el, most mit ugatsz itt ? Ráadásul még igazad sincs, az EU-ban minden döntés a lehető legdemokratikusabb ! Ha nem így lenne, már a szél himbálná a kiszáradt bőrötöket az udvaron ...
ómió
Pedig efftársilag máig is a hatalmi szó "dukál"! Jó-jó! Egyelőre tankok nélkül!
kereső
Elfogadhatatlan, hogy a magyar állampárt hatalmi szóval folytja el a "vitákat"- és lehetetleniti el a magyar parlament működését.
Gazella
Drogbáró vonulj drogelvonóra... rendkivül szar a pofád.
fűre lépni szabad
@Gazella: Én a "szánalmas" szót használtam volna, de a "hülye" is jó.
Eladott Ország
Deutsch: Gratulálunk kedves Ursula! Tudja mi fidesz bunkók nem szoktunk nyakkendőt venni az ülésre, de legközelebb meghívjuk egy marhapörköltre. A fidesz nyilvánosan reklámozott hiteles "arca"! A pofám leszakad...b+
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/67059261_644536392692938_5516714405984731136_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=0B0ETzKEFkcAX_2WRDC&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=d195a01040b063d008c751e02e5aa4e5&oe=6169843F
Az EPP megfosztotta minden politikai szerepvállalás lehetőségétől. Annyira nem sértődött meg, hogy a pénzről is lemondjon?!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/138161924_437497937614932_5941886231725836841_n.png?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=fbk0hb0c1pEAX_mILnJ&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=5454a6f173278db45389c9413e04c242&oe=6166E0EC
Nyírfa
Tamás nem véletlenül vált Tompikává. Ő maga a manifesztálódott stupiditás.
ómió
@Eladott Ország: Ugyan már! Budapestnek az efftársak kellenek! Ott jobban szeretik a proli nélkülözést! De már "alakul"! Csődközelben Budapest! Nem olvastad még? Dugógeri efftársad nem csak dugókra képes! "Többet is tud"! Az 56-os "utcai harcos" meg Kádár efftársadról jutott eszedbe? Ez a "Zorbánra" hazudás csak spontán jött?
Gazella
@fűre lépni szabad: ok. legközelebb azt fogom írni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.