Belibbent a fideszes szél, megcsapta a hazai hírességeket. Kiderült ugyanis, hogy mások mellett Kovács Kati előadóművész is aláírta a kezdeményezést egy fideszes standnál még pénteken. A Budakeszi Fidesz a Facebook-oldalán még egy, Kovács Katival közös képet posztolt. A fideszes kezdeményezés „híres aláírói” azután lettek beszédtémák, miután Zalatnay Cinit Érden kapták lencsevégre, amint aláírja a kormány Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Szegény elnyomott Kovács és Zalatnay! Utóbbit 2016-ban - nyilván Gyurcsány miatt - ismét elítélték csalás miatt. Előbbiről évtizedek óta semmit sem hallani..de most végre :)
fűre lépni szabad
Hatalmas csalódás !!!
Bródy miért nem?
Koncz Zsuzsa miért nem?
Oké, nincsenek túl sokan, akiknek van még gerincük, de vannak!

Nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség - elvégre a vízözönkor is a többszáz millió emberből csak 8, azaz nyolc(!) ember maradt életben. Azért ez elég beszédes...
Pálinkás Pál
vénségére meghülyült szegény...a fidesz kapálódzik csak...ezek a " celebek " csak a szavazóbázisuk szellemi szintjén jelentenek valamit...ergó semmi többletet nem hoz nekik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.