A Fidesz értékelése szerint a jövő évi választáson ismét válaszút előtt áll Magyarország, hogy bevándorlóország akar-e lenni vagy sem.

Fidesz: Gyurcsányék bevándorlóországot akarnak Magyarországból, csak Orbán mentheti meg azt
Kép: YouTube

A kormánypárt a röszkei zavargás hatodik évfordulójára kiadott közleményében azt írta:

amíg az Orbán-kormány van hatalmon, nem fognak Magyarországból bevándorlóországot csinálni, azonban "ha Gyurcsányékon múlik, Magyarország bevándorlóország lesz és Röszke a mindennapok része lehetne".

Hozzátették:

Gyurcsány embere kikotyogta", hogy a magyar baloldalnak már megvan a közös migrációs stratégiája, de azt el akarják titkolni az emberek előtt, nem akarják a kampányban nyilvánosságra hozni, mert akkor esélyük sem lenne. "Meg kell állítanunk őket! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

A bevándorláspárti európai baloldal célja, hogy Európát "bevándorlókontinenssé" tegye, új állampolgárokat, új baloldali választókat szerezzen magának, felszámolja a nemzetek Európáját és az európai keresztény kultúrát.

A bevándorláspártiak ezért újra és újra erőltetik a Soros-terv végrehajtását, a migránsok betelepítését, szétosztását és a migráció legalizálását

- hangsúlyozták.

Az Orbán-kormány hatodik éve vállalja a vitákat és támadásokat Magyarország védelme érdekében.

Megépítettük a kerítést, fenntartjuk a határvédelmet, elutasítjuk a migránsok betelepítését.

- szögezték le.

Forrás: MTI
Címlapkép: YouTube

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Vazzze,,a kötvényes haverok sem jöhetnek ??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Vazzze,,a kötvényes haverok sem jöhetnek ??
Nessy
@Clavigo: Mint a MANYUP pénzt?? Pénzért, meg baráti alapon, még köztörvényes bűnöző is jöhet! Kocsit is küldenek érte!
Pálinkás Pál
nos..sajnos ez az a pont, ami miatt nyerni fog a fidesz...én még a cigókat is szegregálnám, de inkább hazatoloncolnám őket a Gangeszhoz...
namihami
""Gyurcsány embere kikotyogta...""
Így:. Gyurcsány EMBERE... Ez olyan ""rákosis"" szóhasználat. Vagy csak a nosztalgia!?!?!
Emmersson71
Eddig kizárólag Orbán és bűntársai hoztak/fogadtak/engedtek be migránsokat.

EZ TÉNY !!!
simmering73
Azon mosolygok, hogy barátaink, akik 10 éve Németországban élnek (Mainz alatt 50-60km-re) migránst még csak tévében láttak. Itt meg rövidesen ossza a vazelint a fidesz az illiburnyákoknak.
Toller Béla
MIlyen vitát vállalt ez a banda ? Hogy nem értesültünk róla ? Évtizede ugatja le mindazokat, akik emberségesebben akarnak bánni a menekültekkel, szerencsétlenekkel ! Az meg, hogy az ellenzék maga a sátán, a sátánizmus, a pokol és minden ördöge - közismert !
CsipkeRózsa
Ezek már álmaikban is Gyurcsányt és migránsokat látnak!
fűre lépni szabad
Orbán, mentsd meg a BUZI fiad!
Egy fiad van, Orbán, és az is buzi!
Orbán, mentsd meg a buzi fiad, az alkotmányellenes alaptörvénybe foglalt megkülönböztetéstől!

Mások, idegenek, nem buzik tüntetnek a te fiad lelki üdvéért, szabadságáért is - te rohadék széthízott alkoholista geci diktátor!
fűre lépni szabad
Ha polgárháború lesz, akkor...

Ismered a mondást a sarokba szorított szelíd állatról?

Emlékszem, egyszer, amikor élesben ment a hadgyakorlat (lőttek a fejünk felett és robbantak a gránátok), én magamat beáldozva négy embere ugrottam rá, hogy megszerezzük a zászlót (capture the flag - élesben).
Életem, nem egyik, hanem "A" legmaghatározóbb élménye volt.
Ott és akkor derült ki ugyanis, hogy valójában milyen fából is faragtak!
colibri
Hazudik orbán, hazudik a fidesz, az is beteg, aki hisz nekik. Senki nem akar bevándorló országot az ellenzékben, meg a párton kívüliek közül sem! Ezt jó volna tudomásul venni!
telegdilaci
A Fideszben már jósolni is tudnak és jövőbe látnak,Róluk sem gondoltuk volna a 2010-választáskor,hogy szét rabolják az Országot,félrevezették az Embereket,akkor is hazudtak és azóta is folyamatosan! Ellenzékben még Orbán is mást hazudott,mint amit most tesz,Hiteltelen!
134.bátor
" Gyurcsány embere kikotyogta".. Milyen gáz,nem? Nekem dagadt embere kikotyogta,hogy mèg többet akar lopni:)! Nem unják ezt a Gyurcsányozást,Brüsszelt,migránsozást.. Programjuk 12 ève nincs,csak sodrôdnak az árral,mindenkivel harcban állnak, napról napra hülyèbbek lesznek
Yoda69
Lejart lemez. Bevandorlokat csak a fideSS hozott az orszagba.
Azert kell az ellenzekre szavazni es nem orbanra, hogy ne legyunk a kinaiak rabszolgai es az oroszok kutyai, mert orban ezt akarja.
ómió
Erre már Dugógeri is utalt, külön kiemelve, hogy viszont nem kampányolnak vele! Vajon miért nem?
Sámannus
Inkább stop infláció, és stop lopás lenne a magyarok jelszava foshtalicskák
kereső
"Gyurcsány embere kikotyogta", hogy a magyar baloldalnak már megvan a közös migrációs stratégiája, de azt el akarják titkolni az emberek előtt, nem akarják a kampányban nyilvánosságra hozni, mert akkor esélyük sem lenne. "Meg kell állítanunk őket! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!"- ki volt az??, aki hazugságot kotyogott a fideSS fülébe???Nosza, álljon ki!
Had tudjuk már mi is, merről- hány méter?
kissé felnőttem
hát ez olyan orbitális hazugság, hogy lassan agyon is nyom titeket nektek se Istenetek se Hazátok, hogy ennyire fanatikusan hazudtok ? naponta 10,000 x is ha orbán ezt kéri vagy követeli kereső, kereső keresd meg az eszedet !!! @kereső: neked szólna , keresd meg az eszedet is , :
nálunk a kotlós szokott nálunk kotyogni.
kissé felnőttem
@sgl: és ki tudna velük kommunikálni ? 4 millával tán te is ? ki adna szállást és kosztot Te tán ? és a bérüket is ? ja a végén a torkokat átvágják ez a mentalitásuk akkor há futsz ? Cubába ?. Gondolkodni is néha illene ám idális esetben a falud templomába max szervezkednek meg fegyverkeznek erre is volt ám példa vagy csak vakon ötletelsz itt? hát tudd nem 4-5 diplomával hanem 40 cm es késsel indulnak utnak . se Isten se Mária nem jön velük csinján az ötleteléssel . kevés a jólétükhöz és a tiiéd sérülne jobban
kereső
@kissé felnőttem: Na akkor , olvasd el- értelmesen!!, amit irtam. Annyit segitek, hogy a hozzászólás eleje- idézet a fideSS-től.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.