Ahogy Varga Judit arról a Facebook oldalán beszámolt, a gyermekvédelmi törvény elfogadása után az Európai Bizottság 2021. július 15-én hivatalos felszólítást küldött Magyarország kormányának, ezzel kötelezettségszegési eljárást indítva hazánkkal szemben.

Varga Judit ismét az óvodás LMBTQ-lobbitól retteg: "Magyarország támadás alatt áll, levél elküldve, érvek kifejtve"
Kép: Facebook/Varga Judit

Szerinte azért próbálnak megbüntetni minket, mert nem engedjük be az LMBTQ-lobbit a magyar iskolákba és óvodákba.

A Thierry Breton uniós biztosnak szerdán határidőre megküldött válaszlevélben részletesen fejtettem ki a magyar kormány álláspontját a gyermekvédelmi törvény miatt indított kötelezettségszegési eljárásról és a Bizottság hivatalos felszólításában szereplő tárgyi, valamint szakmai tévedésekről.

- írta a posztban amelyben kifejtette, hogy Magyarország meg kívánja és meg is fogja védeni kultúráját, nemzeti identitását és ebből fakadó családi értékeit:

mint szabad és független országnak, ezt a jogot az uniós és nemzetközi jog egyaránt garantálja.

Továbbra is biztosítják, hogy kizárólag a szülő dönthessen saját gyermeke neveléséről, senki ne kényszeríthesse annak eltűrésére, hogy gyermeke a beleegyezése nélkül kapjon szexuális felvilágosítást, vagy szembesüljön az életkorának nem megfelelő, káros tartalommal.

Felvilágosító előadásokat csak megfelelő képzettséggel rendelkező személyek tarthatnak kizárólag pedagógus jelentétében.

- tette hozzá, de azonnal le is szögezte:

Visszautasítjuk, hogy a törvény célja a kirekesztés, vagy a hátrányos megkülönböztetés lenne, a törvény kizárólag a magyar gyermekek neveléséről és a kiskorúak védelméről szól.

Szerinte a törvény felnőttek életébe semmilyen módon nem szól bele, a szexuális kisebbségek jogait semmilyen módon nem csorbítja. Hiszen Varga szerint:

 Magyarországon a vallási, etnikai, szexuális és bármely egyéb kisebbségek jogait garantáljuk, a magyar Alaptörvény szigorúan tiltja, a törvényeink szigorúan büntetik a kisebbségeket érintő kirekesztő és diszkriminatív megnyilvánulásokat. 

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Varga Judit

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@libellle: Az pénzbe kerül! Ez a homofób törvény meg roppant ideális, mert ameddig a fél ország ezen a gumicsonton rágódik, fel lehet venni sok milliárdos hitelt, lehet két kézzel szórni a pénz, lehet ostoba törvényeket hozni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
"a magyar Alaptörvény szigorúan tiltja, a törvényeink szigorúan büntetik a kisebbségeket érintő kirekesztő és diszkriminatív megnyilvánulásokat" Akkor miért méltóztatnak ezt a diszkriminációt törvénybe előírni?
Nyírfa
A szájára tudta venni azt a szót, hogy érvek.
Ha elhiszi, amit mond, akkor agyalágyult.
Ha nem hiszi el, de mondja, akkor egy sötét gazember.
Szívem szerint csak annyit felelnék neki, hogy pofa be. Nyugodtan tehetném, mert ennek a nőnek nincsen arca. Ha lenne, a fidesznek a környékére sem ment volna soha. De, ha nagy naivan mégis, akkor most szerzetesruhát öltve, csalánnal csapkodva magát kérné a magyar nép bocsánatát. Ja: és, ha már kereszténynek mondott: Istenét.
De gyanítom, Isten arcába is olyan gunyoros mosollyal nézne, mint a mienkébe.
Emmersson71
Helyes..a közelébe se menjen Kaleta és Szájer egy óvodának sem!
Gazella
Ez a picsa teljes mámorban retteg a másságtöl. Amikor majd egyik gyereke eléje áll, hogy ' anya LMBTQ-s vagyok'''' akkor hanyatt bassza magát? Vagy mi? Kitagadja a gyerekét? Vagy szégyenében bujdosni fog?
Fogjátok fel narancs seggnyalók a fidesz ( kivételesen írtam le, nem szokásom) tele van buzikkal. Meg szerinten biszex beállitottságúakkal ( érvényes a nőkre))...
Horizont
Az, hogy ez a nő -akinek az arcára fagyott a cinikus mosolya állandóra - milyen igazságügyi miniszter!!! Na bassza már meg a világ milyen édesanya? Van három gyereke csak voltak bölcsisek, ovisok, iskolások? És mégis ekkora baromságokat képes beszélni? Tudhatná, hogy nincs ilyen sehol, soha.
Van sok kretén nem megfelelő ember a kormányban de varga Juditnál nincs fideszesnél fideszesebb.
tudode
Nem lehet leányálom őfélesége akérendeltségébe tartozni, elrettendő példakén kebelbarátját, Simicska Lajost:
.
--- Simicska és a régi csibészek
www.youtube.com/watch?v=B7VjL_AChX4&t=3s
.
!!!
134.bátor
Nem kène rettegni,hiszen a kormány küldi be a fidesz aktivistákat az óvodákba,előadásokat tartani,mint LMBTQ aktivisták...Melyik óvodavezető engedne be egy igazi aktivistát,hiszen azonnal repülne!! Îgy a fidelitasosok töltik be a helyüket.
jesz
Miniszterasszony! Csak bátran, tökösen bánni a sok brüsszeli ferdehajlamúval..

Bele a pofájukba keményen...ezek a szarházi buzik próbálják leplezni másságukat. Amit nem kellene, ha egymást tolják, de ránk ne erőltessék a fartúrást
vacsi
@Gazella: Normális családnak nem lesz ilyen a gyereke!
libellle
Talán konzentralni kellene azokra a gyermekekre akik éheznek és nincs rendes ellátásuk. Sokkal jobban állna ennek a félnotásnak az arcához.
ómió
Pedig, hát óvodás LMBTQ lobbi - ugyanúgy, mint migráncs - "nincs is"! Efftársilag törölve!
Nessy
@libellle: Az pénzbe kerül! Ez a homofób törvény meg roppant ideális, mert ameddig a fél ország ezen a gumicsonton rágódik, fel lehet venni sok milliárdos hitelt, lehet két kézzel szórni a pénz, lehet ostoba törvényeket hozni!
bence
Szegény Varga Judit ! Miközben gyerekek ezrei éheznek a kormányzásuk alatt , azt a vádat szórja az ellenzékre amit naponta ők követnek el ! 11 éve támadják azt a réteget , akiknek egyre nehezebb a megélhetésük !
gina
@jesz: De az ilyen felkapaszkodott OV ribancok ugye jobbak minr a melegek te idióta seggnyaló barom
gina
@ómió: Jobb ha kussolsz te elmebeteg barom !!
gina
Már azon sem csodálkoznék ha ez a nő leszbikus lenne, ahogy kinéz és ahogy magyarázkodik, ...
Shikari
Van egy minoritás, amelyik iparszerűen retteg és annak nem tagja Varga Judit! Ő egészséges, nem rettegő!
Yoda69
Ket retteges között azert van ideje varganak egy 200 millios balatoni villat venni, jogtalanul felvett hitelre.
ómió
@gina: Szarkupac efftársnő, te inkább a trippeledet kezeltesd, mert egyre nagyobb vulgárbarmot csinál belőled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.